• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Afyonkarahisar

afyon küçük ve yapılıcak pek bir sosyal olay olmadığı için komşuluk ilişkileri güzel olur orda ama;
eğer siz çok grişken değilseniz bunu şehire bağlamak yanlış olur aslında :31:

başka bi semte taşının
her yerde kafa dengi arkadaş bulacaksın diye birşey yok
benim babam da memur sürekli tayini çıkıyo normalde her yerde çok sıkı dostları olurdu annemin ama maraşa geldiler baktık herkes mesefeli hepsi kendi akbalarıyla görüşüyo komşuluk ilişkileri sıfır apartmanda
o evi de sırf güzel lüks diye tutmuşlardı rahat ederiz diye ama duramadılar lojmana taşındılar sıkıntıdan
iş arkadaşlarının olduğu yere taşınınca annem de rahat etti
cidden sürekli görüşecek biri olmayınca sıkıcı oluyo
çarşıya alışverişe hep tek gidiyodu kadın çok ta sıcakkanlı sevilen biridir annem normalde ama karşı taraftan bi sıcaklık olmayınca mesefeli arada bir gidebileceği arkadaşları oldu sadece orda

bazı arkadaşlar sorun konu sahibinde demiş ama öyle olmuyo bulunduğun yerdeki insanlar soğuksa sen içlerine giremiyosun maalesef
bu o yörenin insanlarıyla ilgili değil şans meselesi kafa dengi insanlar bulmak

Ah Afyon vaaah Afyon..Tercihlerimde 1. sıraya yazarak geldiğim bu şehirde 6. yılımdayım ve ömrümden 6 yıl çalan bu şehirden kurtulamıyorum :( Ben alışkınım böööyle ferah ferah ovalarda yaşamaya,Urfa'nın değil Afyon'un etrafı dağlar yani..Kafanı kaldır,kayalık bi dağ hemen orda seni selamlıyor.Boğulacağımı hissediyorum..Nefes alamıyorum..

Aynen canım ya burdaki kadınların tek sosyal aktivitesi gün malesef :) Ben de ha deyince dışarı bile çıkabilecek,birlikte alışveriş yapacak, hem eşi hem kendi sosyal olacak,ailecek takılacak (birlikte okey oynamak gibi:) çat kapı veya çay koy geliyorum diyebilecek,birazda maddi sorunu olmayacak (yani ben alışverişte bir şey beğenip aldığımda,o da "ben de çok beğendim ama alamam" demeyecek)yani eşit şartlara sahip bir arkadaş arıyorum ama nerdeeeee ;)

neden arkadaş bulamadığını,şimdi anladım.

neden arkadaş bulamadığını,şimdi anladım.

Yazının bir kısmı espriydi canişkom ama neyse :) buarada 3 ay oldu Kayseri'ye taşınalı maşallah başımı kaşıyacak vaktim olmuyor :nazar: yani sorun Afyondaymış cicişler. Herhangi bir arayış içerisine girmeden hızla çevre ediniyorum hemde eşit şartlara sahip :33:

afyona dair başlık görünce merakla okumaya başladım ama yerden yere vurulmuş memleketim..

yaşanan sıkıntılar herhangi birşehirde olabilecek şeyler bir yeri güzel yapan anılar ve insanlar.. eğer kafa dengi komşularınız arkadaşlarınız ya da eşiniz, aileniz yanınızdaysa bence afyon yaşanması o kadar da kötü bir şehir değil..

sokaklarda konuşma aralarında fazlaca küfür duyma ihtimaliniz dışında bir olumsuzluk gelmedi aklıma..

her bütçeye göre mağazalar ve cafeler var.. İsterseniz çok şık bir restaurantta hatta 5 yıldızlı otelde açık büfede,

isterseniz 2 tl ye karnınızı doyurabilirsiniz..

Üniversitenin ,kursların etkinliklerini takip edebilirsiniz.. bir kursa ya da spor salonuna yazılabilirsiniz..

Küçük ama her aradığınızı bulabileceğiniz bir çarşıya sahip 1 saatin içinde yürüyerek tüm işlerinizi halledebilirsiniz..

tarihi mekanları sevıyorsanız konağın terasında afyon kalesi manzarasında kahve keyfi yapabilirsiniz,

gazlıgölde yada termal otellerde tatil yapabilrsnz,

kent ormanı, 26 ağustos parkı, akarçay, devrane park hepsi yeni yapılan veya düzenlenen doğayla iç içe mekanlar..

ha evet küçük ve etrafı dağlarla kaplı bir şehir ama antalya, eskişehir, istanbul, izmire 4-5 saat mesafede..

günübirlik eğirdire gidip göl manzarasında piknik yapıp gelebilirsiniz.. imkanı ve maddi gücü olanlar için sıkıcı olacağını sanmam

Evlenirsem afyon da yasayacağım. Beni korkutmayın :)) özellikle gün olaylarını es adayımdan da duydum bayağı oluyormuş ailesinde güne katılan :)

gün konusuna gelinceee :6: evt afyonun yerli aileleri kalabalıktır ve en başta birbirleri ile görüşmek için gün yaparlar, akraba günü komşu günü , iş

arkadaşları günü.. Küçük şehirlerde ev oturmaları daha rahat ve güzel oluyor diye dşünyrm gerçi artık günlerde eskisi gibi değil bruncha giderek gün

yapanlar da var afyonda :56: bir sıkıntı yaşamazsınız inşallah afyonlular sıcak insanlardır, şimdiden mutluluklar dilerim :16:

Son düzenleme:
Yazının bir kısmı espriydi canişkom ama neyse :) buarada 3 ay oldu Kayseri'ye taşınalı maşallah başımı kaşıyacak vaktim olmuyor :nazar: yani sorun Afyondaymış cicişler. Herhangi bir arayış içerisine girmeden hızla çevre ediniyorum hemde eşit şartlara sahip :33:

Başta siz olmak üzre forumdaki arkadaşlarımdan özür dileyerek söylüyorum;
Çok küstahça bir yorum olmuş ..

Back
X