agabeyının evı cok guzel mtlulukla yasasa.s.ın ALLAH en kısa zamanda gonlune gore bır es nasıp etsın
bırsey sormak ısterım abın sık sık yurt dısına seyahatleremı cıkar veya kolleksıyon mu yapar acaba
kız abin bekarmış tez ona bi eş bulalım evi hazır oh var bizde bi bekar verelim gitsin sempatiksalakcinni
he vallaha cin gibisiniz ha.kendide dedi zaten "madem fotoları koycan telefonumuda iliştiriver altına" diye:jeyyar:
gel seni alalım kızaklinialirimsmile
kız abin bekarmış tez ona bi eş bulalım evi hazır oh var bizde bi bekar verelim gitsin sempatiksalakcinni
kıs ben evlendim barklandım düğünüm var kaçtı köfte sempatiksalakcinni
ama bildiğim çok güzel iyi eğitimli çıtır mı çıtır biri var. ütülerde birikmiş bak ütüsünü yapar güzel yemekler yapar. abin nargilesini tüttürürken bizim kız alır udunu şarkı söyler rakseyler.. valla bi düşünün derim yaniaklinialirimsmile
yatak odasındaki pike takınına bayıldım.
erkekler böyle şeylere önem verirmiydi yahuuu.
kıs evet valla despo bacım bizim bekar kızımız var verek abine olar mı :)
gerçi yukarıda bi kızımız daha talip olmuş kısmeti açıldı abinin :)
ay kıs ne bilem ben.abimi ne doktor kızlar ne mühendis kızlar istedide vermedikkaydirigubbakcemile3
olmaz cinnim ayrı dünyaların insanıyız, o beşiktaşlı, görmedin mi salonda kocaman kara kartal var
armudun sapı üzümün çöpü derken başımıza kalcan anasını satiim :mymeka:
olmaz cinnim ayrı dünyaların insanıyız, o beşiktaşlı, görmedin mi salonda kocaman kara kartal var
ne biçim konuşuyosun görümcemin yanında :mymeka:
ayrı dünyaların insanıyız dediysek hemen kestirip atmadık demi, eh hayırlıysa olur
belki takımını değiştirir :sinifsinif:
hemde koyu beşiktaşlı:))
hemde koyu beşiktaşlı:))
ne biçim konuşuyosun görümcemin yanında :mymeka:
ayrı dünyaların insanıyız dediysek hemen kestirip atmadık demi, eh hayırlıysa olur
belki takımını değiştirir :sinifsinif:
bişolmaz tabi kıs
fair play olsun sonracıma centilmenlik olsun ne önemi var takımın
sositososito
bizim kızımızıda ne doktorlar ne mühendisler ne mimarlar ne avukatlar ne şirket müdürleri ne brokırlar istedide dedik yok kolay değil böle güzel kızı vermek:1closedeyes:
kızımız yazılımcı olup , dünya güzelidir tazedir naiftir sesi güzeldir evinin dört dörtlük kadını olur eşine cilvede nazda edada hoştur yani artık bakalım biz beğencez mi abini :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?