Ağabeyimin bekar evi:))

amin canım inşallah.kolleksiyon derken? anlamadım.hayır yurtdışına çıkmıyor.ama pahalı zevkleri vardır kendinin

kız abin bekarmış tez ona bi eş bulalım evi hazır oh var bizde bi bekar verelim gitsin sempatiksalakcinni

he vallaha cin gibisiniz ha.kendide dedi zaten "madem fotoları koycan telefonumuda iliştiriver altına" diye:jeyyar:
gel seni alalım kızaklinialirimsmile

he vallaha cin gibisiniz ha.kendide dedi zaten "madem fotoları koycan telefonumuda iliştiriver altına" diye:jeyyar:
gel seni alalım kızaklinialirimsmile

kıs ben evlendim barklandım düğünüm var kaçtı köfte sempatiksalakcinni
ama bildiğim çok güzel iyi eğitimli çıtır mı çıtır biri var. ütülerde birikmiş bak ütüsünü yapar güzel yemekler yapar. abin nargilesini tüttürürken bizim kız alır udunu şarkı söyler rakseyler.. valla bi düşünün derim yaniaklinialirimsmile

ay kıs ne bilem ben.abimi ne doktor kızlar ne mühendis kızlar istedide vermedikkaydirigubbakcemile3

kıs evet valla despo bacım bizim bekar kızımız var verek abine olar mı :)

gerçi yukarıda bi kızımız daha talip olmuş kısmeti açıldı abinin :)

kısmetleri değerlendirelim.herkes özele tanıtıcı mesaj atsın...kaydirigubbakcemile3

ay kıs ne bilem ben.abimi ne doktor kızlar ne mühendis kızlar istedide vermedikkaydirigubbakcemile3

bizim kızımızıda ne doktorlar ne mühendisler ne mimarlar ne avukatlar ne şirket müdürleri ne brokırlar istedide dedik yok kolay değil böle güzel kızı vermek:1closedeyes:

kızımız yazılımcı olup , dünya güzelidir tazedir naiftir sesi güzeldir evinin dört dörtlük kadını olur eşine cilvede nazda edada hoştur yani artık bakalım biz beğencez mi abini :1closedeyes:

ne biçim konuşuyosun görümcemin yanında :mymeka:
ayrı dünyaların insanıyız dediysek hemen kestirip atmadık demi, eh hayırlıysa olur
belki takımını değiştirir :sinifsinif:

tamam naza çekiyon aferim sana olumunekankayizsmile

hemde koyu beşiktaşlı:))

ben yarın bu çeneyle buluşcam zati satrapimde geliyi . biz bunu öyle ederizki siyah beyaz çıkar yanımızdan heç tasalanma sen yavrimmsempatiksalakcinni

ne biçim konuşuyosun görümcemin yanında :mymeka:
ayrı dünyaların insanıyız dediysek hemen kestirip atmadık demi, eh hayırlıysa olur
belki takımını değiştirir :sinifsinif:

bişolmaz tabi kıs

fair play olsun sonracıma centilmenlik olsun ne önemi var takımın

sositososito

ne güzelmişş:) kaydirigubbakcemile2 yerde bir kokmuş çorap bile yuk aklinialirimsmile

yok yahu ben vazgeçtim benim rakip çok güçlü kaydirigubbakcemile3

despocum sıseler falan dıkkatımı cektıde onun ıcın sordum
benım kardesım sk sık yurt dısına gıdıyor ordan ara ara getırır degısık tarzda sıseler a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…