Ağabeyimin bekar evi:))

evi cok güzel cnm ne diyelima.s güle güle otursun allah iyi bir esleyerimseniben karsilastirsin ins

Yok yok bekar evi olduğı vitrindeki şişelerden belli. zemuszemus
Şaka bi yana gerçekten çok tertipli ve düzenli bi ev

valla verdiğin cvb koptum gülmekten
kaydirigubbakcemile3 ama bu ev bayada düsenli şaşırtıcı????

aaa canım görunce bır tuhaf oldum çünkü salon koltuklarıyla yemek masası takımı aynıları bende var bellona serısı degılmı

evte ya ne kadar çok içki şişesi. ama bekar evine göre çok düzenli vezevkel döşenmiş.

bekar evi mi :S

yastıklar dantelli falan çeyiz sandığından çıkmış gibi geldi bana

despo bi kosu gidip dava acsam abin beni alirmibayanssulusmile
böyle düzenli erkek bir daha ele gecmezbilmiyorumkismile

despo bi kosu gidip dava acsam abin beni alirmibayanssulusmile
böyle düzenli erkek bir daha ele gecmezbilmiyorumkismile
zaza naptın annem sen:)sen boşver elindekinin kıymetini bil.gelen gideni aratırmışaklinialirimsmile

bekar evi mi :S

yastıklar dantelli falan çeyiz sandığından çıkmış gibi geldi bana
yastıktan kastınız?????anlayamadım......yatak odasındaki yastıklardan bahsediyorsanız onlar dantelli değil,sandıktan çıkmışta değil.hazır pike takımı.ne anormal geldi size?bekar deyince illede sefalet içinde bir yaşammı bekliyordunuz?

ben böyle bekar evi görmedim bu ne böyle çok güzel benim bildiğim bekar evleri böyle değil

gulum ev supermış yerınde olsam alırım kızları gıder yerleşırdım kaydirigubbakcemile3..
allahım agız tadında oturmayı nasıp etsın..canım ..
guzel evmış evdekı nargıle bendede var ve kartal beşıktaş dan hedıye gelmısdı benımkısı ama:)..

bekar evi mi :)) bekarlık sultanlık olur valla böyle bi evde çok güzel çok

Allahım Allahım nerdedir bu abicik nerdedir bu ev ?? Yarabbim bu dünyada cennette var demek, jet hızıyla boşanabilirim,alkol malkol sorun diil eh olmazsa bahçede müştemilat varsa oda kabulumdur...
Şaka bir yana çok hoş sağlıklı huzurlu günlerde oturun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…