Ağabeyimin bekar evi:))

hemen abine benim kuzenlerden ayarlıyoruz..
hiç çeyiz,eşya almadan evin içine atıyoruzkaydirigubbakcemile3
takdir ve de tebrik ederim...
çok güzel temiz ve de düzenli..
eşyaları kendi mi seçti, kendi mi aldı?
eğer öyleyse hem zevkli hem de zengün anlaşılansempatiksalakcinni

bekar evi deyincee hayalimde çok farklı canlanmıştı ama maşallah çok güzel bir ev,bence en kısa sürede bir gelin lazım bu eve:)

yorumlara açık olmucaksan ekleme resim
herkes beğenmek yada muhteşem demek zorunda değil ki

sevgılı despo..
buraya foto eklemek demek olmadık evının ıcındekı sıselere karısma hakkı kımseye vermıyo..
sız sadece paylastınızı fotoları ama gercekdende bazı elestırılerı okudum uuzldum herkesın dusuncesı saygı duyuyorum ama gercekdende sabır bırakmıyolar ınsanda..evde degısıklık yapıcam yada baska bısı dememıssın kı sıslerde neyın nesı denmış işde boyle bı toplumumuz herkesın zevkıne mudahake etme hakkımız oldugunu dusunmekle yetınıyoruz..

millet alışık diil tabi oralara sadece tabak çanak bardak koyulacağını sanıyorlar...zevk meselesi yahu alla alla..şişede koyar boşta koyar doluda..adı üstünde bekar evi porselen tabak sergileyecek değilya...

Son düzenleyen: Moderatör:
maşallah zevkine düşkün anlaşılan, evin dekorasyonundan anlaşılıyor
ehh epeycede zengünn zemuszemus
evde güzel içide maşallah zemuszemus
içinde sevgi ile oturmak kısmet olsun, bundan sonra tek geriye kalan bu yerimseniben

olumsuz eleştirilere cevap vermiyorum....
kar teşekkür ederim canım.

eve kadın alıyor mu temizlik için?
ne kadar temiz duruyor hep böylemi resim için mi bu hale geldi ev(=

genel olarak bar konseptinde, tarz bir çizgide dekore edilmiş ev
ayrıca bekar bir adam için 3 kat çok fazla olmasına rağmen abin tam bir ev babası gibi evi düzenlemiş
şöminenin olduğu yer çok keyifli görünüyor..

burası neresi peki?çok soru sordum biliyorum

temizlik için kadın gelmiyor.ben rica ettim evin fotolarını yollasana diye.dağınık dedi ve geçiştirdi.sonra ısrar edince dayanamayıp evi kendisi paspaslamış ve bana yolladı fotoları sağolsun.
şömine çok keyifli hele içinde odunlar yanarken görseniz:)
ev daha çok yeni 2 yıl oldu yapılalı daha çok eksiği var.mesela çevre düzenlemesi,kış bahçesi ,kamelya gibi şeyler yaptırılacak.oldukçe geniş bir arsa içersinde ev.ayrıca dışınıda kaplatmayı düşünüyor evin.hani şu renkli plastik gibi şeylerle.ev şehir dışında işine yakın bir yerde:)

Çok beğendim ağbinizin evini benim mutfakta kırmızı hemde aynı tonda resimlerde güzel duıuyormuş diyede bir ayrı sevindim yani. Güle güle otursun ağbiniz.o eve tez zamanda bir gelin lazım. çünkü bir o eksik. Tabi Hayırlısı ile.

Şömineye bayıldım tabi üzerinde alkol şişeleri ile birlikte :kedi: gerçekten "bekar evi" deyince böyle bir ev beklemiyordum. Allah inşallah bu güzel eve güzel bir tanede gelin veriryerimseniben

bekarken boyle esyası varsa bırde kendı temızleyıp duzeltıyorsa evlenınce evı muhtesem olur heralde bekar evı demeye bın sahıt lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…