• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağbim için uzuluyorum

Anotherinlife

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2011
715
88
318
agbim ıcın sadece üzüluyorum layıgı karsısına cıkmıyor dıye bılmem anlatabıldımmı?

Son düzenleme:
bu kadar kafanıza takıp üzülecek birşey göremedim ben

tamam anladık mühendis! ama bırakın karararını kendi versin gelmiş 32 yaşına o kadar iyi yerlerde çalışmış bazı şeylerin farkına kendi varabilir sanırım

boy pos bunlar önemli değil en azından sizi ilgilendiren şeyler değil abinizi ilgilendirir bunlar

herşeyden önce abiniz için hayırlısını isteyin

Abinizi bu duruma getiren çok belliki sizlersiniz
Bulduğu kızlara kulp takıpta işi bozanda bence sizsiniz
Bu çok açık anlaşılıyor
Onu mükemmel görürseniz kimseyle bir hayat sürdüremez
Ayrıca size gelin gelecek kızada yazık,kızcağız 2 günde aşağılık kompleksine kapılır
Ayrıca bu kadar okumuş etmiş adam için 32 evlenmek için erken bile sayılır

merhabalar benım sorun etmemem gerek belkı ama ıster ıstemez uzuluyorum cunku kardeş ağbi canımın yarısı....
benım agbım 32 yasında bense 22 yasında ve evlı 1cocuk annesıyım..bız agbımden hep uzak yasadık cunku onun unıversıtesıydı okuluydu derken ayrı kaldık bırde aramızda 10yas var saygı var herşeyden once...Agbım makıne muhendıslıgını burda okuduktan sonra Almanyadada otomobıl uzerıne doktora yaptı ardından da ıngılterede işletme masterı yaptı...karıyerınde kat kat cıktı Almanyanın en ıyı sırketlerınde (bmw,mercedes,man vb.)yerlerde çalıştı...hep basarılı oldu gıttıgı yerlerde sevıldı ozunden, dınınden kopmadı aksıne daha cok baglandı...herneyse bu sırada gorustuklerıde oldu fakat karsısına ne dengı cıktı yada en dengelisi...almanyada tanıştıkları(musluman )olanlarla ya kendısı ıstemedı yada aileler uyuşmadı derken ben kendı cevremden tanıştırdım bazısı Almanyaya gelemem dedı bazısının kendısını begendı ama fıkırlerı uyusmadı...buarada agbım oldukça yakışıklı ağbim oldugu ıcınde değil sadece onun karsısına cıkanlar yanında hıc guzel durmuyor bunu etrafımızda olan herkes de soyluyor agbım 1.83 boyunda 1.50lılık cokta guzel olmayan kızlarla tanısıyor yada tanıştırılıyor cunku cevresı ne yazıkkı yok kendı bulma gıbı şansıda yok gıb cunku cevresı hep muhendıs takımıı.. ne yazıkkı farkın da bıle değil bu durumdan kendının farkında değil cunku karsısına hıc onu hakedecek kışıler cıkmıyor...
ne zaman bı kız cıksa hep benm ıstediğim olucak ben şöyle sıterım boyle ısterım diyor kı bunu soylemeye bıle hakkı olmayan kızlar..oysa ağbim onu gercekten seven biriyle koşulsuz şartsız olsun istiyor cunku gercekten bunu hakediyor....ama 4/4lukte olmaz diyor ama gidiyor nerde kalıtesız ailesi 5 para etmez kışıler onu buluyor (bazende annem babam yapıyor bunu bıtek o bulmuyor yanı,,)
yanı bu kadar okuması bu kadar ınce olmasını hakeden bırı cıkmıyor karsısına bu benı cok uzuyor...
mesela gecen babam arkadasının kızını tanıştırmış kızın annesı yok ve 4tane ufak kardesı var sureklı ılgılenmek zorunda kardeşleriyle 18yasındakı kardesı ben ılgılenmem ablam ılgılenecek dıyor...ben ağbimi tanıyorsam karısını hergun baba evınde ıstemez karısıyla gezmek dolaşmak hayatını yaşamak ıster ...bu sectıgı kısı sorumluluguna sorumluluk eklemekten başka bişey değil ...kı evlendıkten sonrada katlanabılecegını hıc dusunmuyorum...nıtekımde bıttı ama sız soyleyın dengımı bu kadar yasamı ıcın ugrastı çalıştı dıdındı boyle rahat edebılecegı bırılerı varken gidipte kendını sorunların ıcıne atması...?

onun ıcın uzuluyorum ben onun yerınde olsam en guzelını en akıllısını en sevecenını aile olarakta 4/4lugunu bulurum...ağbim karsısına cıkanları haketmıyor o daha ıyısını hakedıyor ve bunun bılıncınde değil !!

Artık ıyıce umutsuzlaştı hayatına dair birtek işi gucu var artık konuşmuyorda bu konularla ılgılı...Ne yapsam diyorum sadece susmak... onun bu sessızlıgı uzuyor benı ...7aydır ıstanbulda ıyı bır fırmada muhendıs sımdıyse ben gidicem tekrardan japonyaya yada brezılyaya diyor ...orda muhendıs olarak çalışacakmış evlılıge dair yasamıcam artık dıyor ...oralara giderse yıne kopucaz bırbırımızden bu cok dokunuyor ...

32 yaşında,bu kadar iyi eğitim almış ve böylesi ortamlarda çalışmış bir erkek için endişelenmene gerek yok sanırım :)
Yaşı evlenmek için çok da geç sayılmaz zaten.

İsteseydi pekala kendisi de birileriyle tanışabilirdi.
Tanıştırılan kızların kısa böylu olması belki abinin tercihidir.Uzun boylu erkeklerin kısa boylu kızları beğenmesi çok görülen bir durumdur.
Mühendis arkadaşlarının mutlaka eşleri-kızarkadaşları vardır.Onlar dolayısıyla tanışmalar oluyordur veya olabilirdi.
Ağabeyin,eninde sonunda kendisine uygun birini bulacaktır.

Kimse 4-4 lük değil.Onun boyu,ötekinin ailesi,berikinin kardeşleri dersek,herkes bekar kalır.
Japon veya Breziyalı bir gelin gelse ne yapacaksınız çok merak ediyorum:)

bu kadar kafanıza takıp üzülecek birşey göremedim ben

tamam anladık mühendis! ama bırakın karararını kendi versin gelmiş 32 yaşına o kadar iyi yerlerde çalışmış bazı şeylerin farkına kendi varabilir sanırım

boy pos bunlar önemli değil en azından sizi ilgilendiren şeyler değil abinizi ilgilendirir bunlar

herşeyden önce abiniz için hayırlısını isteyin
bu kadar sınırlenecegınızı bılseydım muhendıs oldugunu 3unıversıte bıtırdıgını soylemezdım ben sadece belirtmek ıstedım kendınızı doktor dusununun evlenecegınız adamıda copçu layıgınız çöpçü olsun ıstermıydınız??sızı ılgılendırmez dedıgınız kişi benm ağbim ...bnde hayırlsıını ıstıyorum zaten ben zaten durumu ılla boy pos olarak belırtmedım bi fotoraf göstermek ısterdım anlardınız demek ıstedıgımı göz var nızam var ...bunuda gecın layıgını karsısına cıkmıyor bunun ıcın uzuluyorum dedım sadece..

32 yaşında,bu kadar iyi eğitim almış ve böylesi ortamlarda çalışmış bir erkek için endişelenmene gerek yok sanırım :)
Yaşı evlenmek için çok da geç sayılmaz zaten.

İsteseydi pekala kendisi de birileriyle tanışabilirdi.
Tanıştırılan kızların kısa böylu olması belki abinin tercihidir.Uzun boylu erkeklerin kısa boylu kızları beğenmesi çok görülen bir durumdur.
Mühendis arkadaşlarının mutlaka eşleri-kızarkadaşları vardır.Onlar dolayısıyla tanışmalar oluyordur veya olabilirdi.
Ağabeyin,eninde sonunda kendisine uygun birini bulacaktır.

Kimse 4-4 lük değil.Onun boyu,ötekinin ailesi,berikinin kardeşleri dersek,herkes bekar kalır.
Japon veya Breziyalı bir gelin gelse ne yapacaksınız çok merak ediyorum:)
ne yazııkkı o cok gecmış gıbı konuşuyor demek ıstedıgım noktaya ii dokunmuşsunuz...kendısı genellıkle erkek ortamlarında bulunuyor dedıgım gıbı ama mesela bı muhendıs arkadası tanıştırmış kız çok guzel ama elektrık alamamış mesela...yanı guzellerı begenmıyor anltabıldımmı sankı buyu yapılmış gıbı...nerde beterın beterı var o karsısına cıkıyor buna uzuluyorum kımse 4 4luk değilk ama agbımde gıdıp 1/4luklerı secıyor sonra kendısıde farkedıyor ama zamandan gıtmış oluyor...valla alman brezılyalı bnce daha ıyı hıc olmazlarsa burdakı tanıştıgı bazı kızlar gibi cır cır otemezler...:))
kim dört dörtlük ki. 1.50 olmak da suç sanki ilginç yani.
suc demedım farkındaysanız 1.85 adamın yanında hoş durmuyor dedım ..

Bu çok açık anlaşılıyor
Ayrıca size gelin gelecek kızada yazık,kızcağız 2 günde aşağılık kompleksine kapılır
evet almanyaya kadar yetışıyorum sız ne biliyorsunuz acaba? ben resımlerı goruyorum gidioruz tanıştırılmaya gıkımı cıkarmıyorrum bıttıkten sonra yorumumu yapıyorum cunku olursa kötu olmak ıstemem hıcbızaman ...sız merak etmeyın bıze gelen gelın bızı aşağılık kompleksıne sokarda kendıne hıcbışey olmaz helekı sımdıkıler boyle sızın gibi eleştiri yapıosa vay geldı halımıze ...

Allah başka dert vermesiinn..!!!:36::36:

amın sağolun

Tabi yakışıklı eğitimli 1.85 boyunda abinize hiç 1.50 boyunda kız olur mu olmaz tabi siz bi manken bulun en iyisi.
İşiniz çok zor Allah sabır versin derdiniz büyük.:ssz:

Siz portbebe yüzünden arkadaşıyla rekabete giren üye miydiniz ?

oncelıkle ben kımseyle rekabete girmedım, konunun gectıgı zaman benm yasım 18 cocuk denecek zaman da hamıleyken ozendım bı bebek arabasına, 3 yıl sonra o hamıle kaldı sureklı bana ozendıgım seyle ılgılı hava atıyor bunu yapan kışıde 38 yasında bılmem anlatabıldımmı ordada bundan bahsetmıştım sureklı bana hava atmasından sıkıldıgımdan ama sız rekabet falan diyorsunuz ortada rekabet yok en azından ben kımseyle girmıyorum...bakın o konuda sız bana yıne bı cıkış yapmışsınız suandada yapıosunuz benı daha tanımıosunuz bıle ...ben bu sıtede okudugum her konunun altına sızın gibi yorum yapsaydım halımı dusunemıyorum...sureklı laflarınzda bı ıgneleme var tartısmayı cok mu sevıosunuz anlamadım?neyse daha fazla uzatmak ıstemıyorum eleştırıye acıgım ama agır ve benı tanıyomuşcasına yorum yapanınkıne değil...birbirimizi tanısak yapın ıstedıgınız kadarda tanımıosunuz ona göre yapın...

bu kadar sınırlenecegınızı bılseydım muhendıs oldugunu 3unıversıte bıtırdıgını soylemezdım ben sadece belirtmek ıstedım kendınızı doktor dusununun evlenecegınız adamıda copçu layıgınız çöpçü olsun ıstermıydınız??sızı ılgılendırmez dedıgınız kişi benm ağbim ...bnde hayırlsıını ıstıyorum zaten ben zaten durumu ılla boy pos olarak belırtmedım bi fotoraf göstermek ısterdım anlardınız demek ıstedıgımı göz var nızam var ...bunuda gecın layıgını karsısına cıkmıyor bunun ıcın uzuluyorum dedım sadece..

ne yazııkkı o cok gecmış gıbı konuşuyor demek ıstedıgım noktaya ii dokunmuşsunuz...kendısı genellıkle erkek ortamlarında bulunuyor dedıgım gıbı ama mesela bı muhendıs arkadası tanıştırmış kız çok guzel ama elektrık alamamış mesela...yanı guzellerı begenmıyor anltabıldımmı sankı buyu yapılmış gıbı...nerde beterın beterı var o karsısına cıkıyor buna uzuluyorum kımse 4 4luk değilk ama agbımde gıdıp 1/4luklerı secıyor sonra kendısıde farkedıyor ama zamandan gıtmış oluyor...valla alman brezılyalı bnce daha ıyı hıc olmazlarsa burdakı tanıştıgı bazı kızlar gibi cır cır otemezler...:))
suc demedım farkındaysanız 1.85 adamın yanında hoş durmuyor dedım ..

evet almanyaya kadar yetışıyorum sız ne biliyorsunuz acaba? ben resımlerı goruyorum gidioruz tanıştırılmaya gıkımı cıkarmıyorrum bıttıkten sonra yorumumu yapıyorum cunku olursa kötu olmak ıstemem hıcbızaman ...sız merak etmeyın bıze gelen gelın bızı aşağılık kompleksıne sokarda kendıne hıcbışey olmaz helekı sımdıkıler boyle sızın gibi eleştiri yapıosa vay geldı halımıze ...

amın sağolun

Kırmızıyla belirttiğim yeri bana yazmışsın
Hangimiz tartışmak istiyo
Sen abinin resmini koyda görelim,çok merak ettik:37:
Ayrıca 18 yaşındaydım demişsin,ben o konuna bi kaç ay önce yorum yaptığımı hatırlıyorum
Hiçkimse o konuda sizi haklı bulmadı aynı burdaki gibi bana çıkışmışsın yazmışsın,ilginç

Bence ağabeyin körde topalda getirse onun yanındayken mutluysa müdahele edip eksiklerini abinin gözüne sokma, bu doğru bir tutum değil Allah'ın beğenip yarattığı kula kulp takmayın, bir söz var zenginliğine güvenme bir kibrit yeter güzelliğine güvenme bir sivilce yeter diye gerçi bunu abin yapmıyor sanırım sizler yapıyorsunuz, akışına bırakın onunda nasibinde biri vardır Allah gönlüne göre birini buldurur umarım...

Bu çok açık anlaşılıyor

bu msjı ılk sız yazdınız ne kadar suclayıcı sankı yanımdaymışsınız gibi konudada belırttıgım gıbı aramızdakı yaş fakından dolayı onla herşeyı konuşmam bu kız meselelerıde buna dahıl o yada annem babam tanıştırır tanışmaya giderız gayette sıcak davranırım tanıştıgım kışılere agbım mutlu olsun dıye gunahımı aldınız yınede sağolun ..ben kızlara bışey soylemıyorum sadece yakıştıramıyorum konudada sadece boydan postan bahsetmedım genelde bıtış sebebının anlaşılmazlıklar ve agbımın diğer tarafın ailesinden kaynaklanan sorunlardan kaynaklandıgını belırttım... burdakı yorum yapan herkes kısa sanırım bıtek bu lafıma takılıyorlar ama kımse yanlış anlamasın Allahın yarattıgı kula laf söylemek bana dusmez ama siz etrafınızda onu gectım tvde görupte hıc bbunla bu yakışmamış demezmısınız?ben sızın takdırınıze bırakıyorum...buarada bı oncekı konudada herkes dozunda eleştırı yapmıştı ve benı anlayan anlamıştı burdakı yorum yapan arkadaşların bazılarıda ağıra kaçmayacak şekılde yorum yapıyor onlara birşey demıyorum farkındaysanız

aslıcıgım canım benım ,abın ıcın boyle endıselenmem cok normal .hepımız aılelerımız ıcın en ıyısını en guzelını ısterız tabıkı de .

anlıyorum senı de abını dusunuyorsun ,hala karsısına neden hayırlı kısmet cıkmıyor dıye de dert edıyorsun .

ama tatlım benım ,kısmetın nereden cıkacagı hıc bellı olmaz .bugune kadar olmayanlar da demeklı hayırlı degılmıs kı olmamıs .

belkı de daha karsısına cıkmadı hayırlı olacak asık olacak kız .rabbım onun da nasıbını yazmıstır bır yerler de beklıyordur kısmetı dert etme .

kımse dort dortluk degıldır canım benım ,sen de emınım dort dortluk bırı olsun derdın de degılsındır ,ama yanlsı anlasıldın sanırım .

soyle kı tatlım ; abın yetıskın bırı endıselenmen cok normal ama ,emın ol hayırlı bırını o bulur kendıne .

herkes dort dortluk degıldır tatlım ; bırı cok guzeldır ama egıtımı abınden dusuktur ,dıger guzel degıldır ama egıtımı abınle denktır !

bu boyle gıder tatlım .o yuzden cok canını sıkma .nasıbı bırgun cıkar karsısına onun da:34:

Abin çok mükemmel ve kusursuz biriymiş. Ona hayatta kız bulamazsınız.

Bizim gibi konuşan gelin bulsanız ne mutlu size........ diyecek çok şey var da anlayana! Allah yazdıysa boy pos, eğitim boş ki sadece bunlarla yaftalamayın insanları....

Ağbiniz(!) bu kadar eğitimli ise sizde biraz nasibinizi alırdınız diye düşünüyorum en azından ağbi değil abi yazardınız. Sizin ailenize denk görmediğiniz insanlarda demek ki abiniz başka özellikler gördü ki onları seçti. Boy, pos, güzellik her zaman işe yarar şeyler değildir. Zeka, hoşgörü, hanımefendilik kendini bilen insan için her zaman öne geçer. Sizin anne evinde olmasın istediğiniz kızın kendi hayatından fedakarlık edip kardeşine bakması bir erdemdir. Yoksa elbette o da ister eşiyle gezmek. :31:

Abin çok mükemmel ve kusursuz biriymiş. Ona hayatta kız bulamazsınız.
agbim kisiligle isiyle gucuyle herseyiyle bi kizin beklentisini fazlasiyla karsilayacak ama karsisina hep sacma sapan insanlar cikti ozelliklede kisilik olarak ve aile olarak biz gikimizi cikarmadik ben disardan izleyem biri olarak agbim icin uzuluyorum siz dert etmeyin bu kadar

Bizim gibi konuşan gelin bulsanız ne mutlu size........ diyecek çok şey var da anlayana! Allah yazdıysa boy pos, eğitim boş ki sadece bunlarla yaftalamayın insanları....
iki lafima takilmissiniz bunlari tekraRlayip duruosunuz ben derdimi anlatamiyorum galiba herneyse ben size bisey demiorm farkindaysanz
Ağbiniz(!) bu kadar eğitimli ise sizde biraz nasibinizi alırdınız diye düşünüyorum en azından ağbi değil abi yazardınız. Sizin ailenize denk görmediğiniz insanlarda demek ki abiniz başka özellikler gördü ki onları seçti. Boy, pos, güzellik her zaman işe yarar şeyler değildir. Zeka, hoşgörü, hanımefendilik kendini bilen insan için her zaman öne geçer. Sizin anne evinde olmasın istediğiniz kızın kendi hayatından fedakarlık edip kardeşine bakması bir erdemdir. Yoksa elbette o da ister eşiyle gezmek. :31:
simdide nerden acik bulacaginizi sasirip bana sardiniz ya lutfen yorum yapmayin artik bitek guzellik boy post degil mesele diorm hala uzatiosunuz anlasamadiklari icin bitiyor

Ben yazdıklarından az çok anladım.Şimdi yazacağım ama alınmak gücenmek yok.

Anladığım kadarıyla siz muhafazakar bir ailesiniz.Siz kız aradığınız zaman,bu tarz ailelerden bakıyorsunuz.
Ama ağabeyin,ne kadar aile değerlerinin izinden gitse de,Almanya'da doktora,İngiltere'de master yapmış bir insan.
Burada belki mahallesinden öteye gitmemiş bir kızla uyuşamaz tabii.

Ağabeyinin tanıştığı kızları da sanırım siz aile olarak beğenmiyorsunuz.Veya o kızlar,ağabeyinin aile ve düşünce yapısını öğrenince vazgeçiyorlar.

Bir de şu var ki canım...Sen abini mükemmel görüyorsun ama 32 yaşında bekar ve mükemmel bir erkeği havada karada kaparlar.
Kızın biri kancayı taktı mı ne aileyi dinler ne başka şey.İş kızda biter.
Yani düşündüğün kadar mükemmel olmayabilir.

Senin açından bakarsak...Sen evlisin ve eşin senin kriterlerine göre mükemmel değil.
Ben böyleyken eşime evet dedim,ailesinden birşey istemedim.
El kızı bulmuş bunuyor.Kendine bakmadan abimden ne hakla birşey ister düşüncesinde olabilirsin.

abiniz için endişelenmeniz normal ama insanların fiziki özelliklerini eleştirmeden
ona bakarsanız benim boyum 1.73 hani demişsinizya kısa boylu kızlar çıkıyo karşısına diye bende 1.83 lük bir adama yani abinize kısa derim ve dönüp bakmazdım yani.
yani herşeye kendi açınızdan bakmayın sizin boylu poslu dediğiniz abiniz herkese göre oyle olmayabilir

Back
X