ağbim için uzuluyorum

pardon da sizin boy pos kaç göz rengi saç rengi vs.

eşinizinde özelliklerini söyleyinde denk misin bi bakalık

siz kaç üniversite bitirdiniz 22 yaşında 1 çocuğunuz olduğuna göre okul bitip evlendiniz sanırım

sizin ne meziyetleriniz var çok merak ettim

allah size gelecek olan geline sabırlar versin

32 yaşında maşallah özellikleri a4 kağıdını dolduracak kadar fazla ama gel gelelim bi kız bulamamış

ahh be bizim kızlarımızda hep 1,50 ortaokul mezunu yüzüne bakılmayacak kadar kötü görüyon mu abinin bi dengi yok koskoca dünyada :50:

Ağbiniz(!) bu kadar eğitimli ise sizde biraz nasibinizi alırdınız diye düşünüyorum en azından ağbi değil abi yazardınız. Sizin ailenize denk görmediğiniz insanlarda demek ki abiniz başka özellikler gördü ki onları seçti. Boy, pos, güzellik her zaman işe yarar şeyler değildir. Zeka, hoşgörü, hanımefendilik kendini bilen insan için her zaman öne geçer. Sizin anne evinde olmasın istediğiniz kızın kendi hayatından fedakarlık edip kardeşine bakması bir erdemdir. Yoksa elbette o da ister eşiyle gezmek. :31:

aynen ben de onu düşündüm. ağbi yazan bir insan! kızlar ucuz kurtulmuş galiba. Allah ağabeye pardon ağbiye:9: yardım etsin....

siz kaç üniversite bitirdiniz 22 yaşında 1 çocuğunuz olduğuna göre okul bitip evlendiniz sanırım

32 yaşında maşallah özellikleri a4 kağıdını dolduracak kadar fazla ama gel gelelim bi kız bulamamış

ahh be bizim kızlarımızda hep 1,50 ortaokul mezunu yüzüne bakılmayacak kadar kötü görüyon mu abinin bi dengi yok koskoca dünyada :50:

ben de merak ettim arkadaşın tahsilini:37:

agbim kisiligle isiyle gucuyle herseyiyle bi kizin beklentisini fazlasiyla karsilayacak ama karsisina hep sacma sapan insanlar cikti ozelliklede kisilik olarak ve aile olarak biz gikimizi cikarmadik ben disardan izleyem biri olarak agbim icin uzuluyorum siz dert etmeyin bu kadar

iki lafima takilmissiniz bunlari tekraRlayip duruosunuz ben derdimi anlatamiyorum galiba herneyse ben size bisey demiorm farkindaysanz
simdide nerden acik bulacaginizi sasirip bana sardiniz ya lutfen yorum yapmayin artik bitek guzellik boy post degil mesele diorm hala uzatiosunuz anlasamadiklari icin bitiyor

Elhamdülillah inançlı bir insan olarak Allahın yarattığı özelliklere kulp takılmasına takılırım.

agbim kisiligle isiyle gucuyle herseyiyle bi kizin beklentisini fazlasiyla karsilayacak ama karsisina hep sacma sapan insanlar cikti ozelliklede kisilik olarak ve aile olarak biz gikimizi cikarmadik ben disardan izleyem biri olarak agbim icin uzuluyorum siz dert etmeyin bu kadar

O zaman zannettiğiniz kadar mükemmel değil :27:

bu kadar sınırlenecegınızı bılseydım muhendıs oldugunu 3unıversıte bıtırdıgını soylemezdım ben sadece belirtmek ıstedım kendınızı doktor dusununun evlenecegınız adamıda copçu layıgınız çöpçü olsun ıstermıydınız??sızı ılgılendırmez dedıgınız kişi benm ağbim ...bnde hayırlsıını ıstıyorum zaten ben zaten durumu ılla boy pos olarak belırtmedım bi
Ne olmuş çöpçüyse alnının teriyle kazandıktan sonra.Benim ablam fizik tedavi doktoru erkek arkadaşı var bu yazda nişan düşünüyorlar.Ablamın sevgilisi üniversite okumamış küçük bir dükkanları var.Ama çoğu üniversiteliden daha çok bilgili en azından insanlara saygısı var,insanlar kaç üniversite bitirdiğine göre değerlendirmiyo,insanları boyuna kilosuna göre değerlendirmiyo.Ki ablam türkiyenin en iyi fen liselerinin birinde okudu,üniversiteyide istanbulda okudu öss denen sınavda bilmem ilk kaç yüze girdi .
Ne var yahu insan olsun önce insan.Ailem başta karşı çıksada şimdi kendi oğulları gibi görüyorlar!!!

bence siz o kızlarda kusur bulmadan önce ağbi değilde abi yazmasını öğrenin
okadar eğitim görmüş bir insanın kardeşinin daha abi yazmasını bile bilmiyor olması.. bence siz utanmalısınız.
neyse ben konuya geleyim
abinizin 3 üniversite okumuş olması çok iyi bir mesleğe sahip olması karşındaki kızın ailesinin yada fiziğinin dört dörtlük olmasını gerektirmez
bırakın boyu posu insan mı ona bakın ?
1.85 boyu olmuşta, ailesi çok düzgün olmuşta boş işler bunlar..
önce bunu benimseyebilmelisiniz
anladımki insanları çok fazla sınıflara ayırıyorsunuz
birde bir yorumunuzda 1.83 boya 1.50 yakışırmı göz var nizam var demişsiniz..
emin olun herkes sizin ki kadar cahil bir düşünce yapısına sahip değil.
rahat olun o yüzden..

Ben yazdıklarından az çok anladım.Şimdi yazacağım ama alınmak gücenmek yok.

Anladığım kadarıyla siz muhafazakar bir ailesiniz.Siz kız aradığınız zaman,bu tarz ailelerden bakıyorsunuz.
Ama ağabeyin,ne kadar aile değerlerinin izinden gitse de,Almanya'da doktora,İngiltere'de master yapmış bir insan.
Burada belki mahallesinden öteye gitmemiş bir kızla uyuşamaz tabii.

Ağabeyinin tanıştığı kızları da sanırım siz aile olarak beğenmiyorsunuz.Veya o kızlar,ağabeyinin aile ve düşünce yapısını öğrenince vazgeçiyorlar.

Bir de şu var ki canım...Sen abini mükemmel görüyorsun ama 32 yaşında bekar ve mükemmel bir erkeği havada karada kaparlar.
Kızın biri kancayı taktı mı ne aileyi dinler ne başka şey.İş kızda biter.
Yani düşündüğün kadar mükemmel olmayabilir.

Senin açından bakarsak...Sen evlisin ve eşin senin kriterlerine göre mükemmel değil.
Ben böyleyken eşime evet dedim,ailesinden birşey istemedim.
El kızı bulmuş bunuyor.Kendine bakmadan abimden ne hakla birşey ister düşüncesinde olabilirsin.
keske herkes sızın gıbı yorum yapsa baska bısey ıstemem ...bız cok fazla muhafazakar bı aıle deılız..annemde bnde acıgız ama annem babam ve agbım namazlarını kılarlar ..oyle acık kapalı ayrımımız ne bızım ne agbımın ayrımı hıcbızaman olmadı...ben Almanyada tanıstıklarının cogunu tanımadan bıtırmıstı..ben buradakı bıkacına sahıt oldum ve sasırdım acıkcası...anlatsam roman olur ama kımse bılmıyor yasadıklarımızı ..ıyı nıyetımız o kadar su ıstımal edıldıkı..maddı manevı zararlı hep bız cıktık...bukadar dınıne Allahına baglı ,o kadar okumus canını dısıne takmıs zorlukları tek basına yenmıs ,kımsenın kızının namusuna laf getırmemıs sevmıs saymıs ınce dusunmus bırının bu kadar gereksız dıyologlara gırmesıne uzuluyorum...sadece boy degıl mesele keske kısa boylu ama ailesı kendısı hanım hanımcık ,sevgısıyle saygısıyla agbıme baglı olan bırı olsa amenna ama yok ınanın yok ...surda sadece agbım layıgını bulamıyor dıye actıgım konuyu bana kadar getırdıler ben mukemmel demedıgım halde hala uzerıme gelınıyor...kımsede bısey dıyeyemıyor...bu kısıler gun boyu bu forumda ona buna bana yaptıkları gıbı sert elestırılerde bulunuyor farketmeselerde ben goruyorum bıtanesı duzgun yorum yapsa utanıp cekılecegım kenara ama resmen kavgaya cekıyorlar olayları..bense bu tarz gerılımlere asla gelemem...
soyledıgınız dogru benım esım benım tam krıterlerıme uymadıgı halde cok sevdıgım ıcın bıcok ozverıde bulundum...kı benım esımde 2 unıversıte bıtırmıs avukat bırı ...el kızı bulmus bunuyor bıraz sussalar hanfendı olsalar gam yemeyecegım...

abiniz için endişelenmeniz normal ama insanların fiziki özelliklerini eleştirmeden
ona bakarsanız benim boyum 1.73 hani demişsinizya kısa boylu kızlar çıkıyo karşısına diye bende 1.83 lük bir adama yani abinize kısa derim ve dönüp bakmazdım yani.
yani herşeye kendi açınızdan bakmayın sizin boylu poslu dediğiniz abiniz herkese göre oyle olmayabilir
su zmana kadar boylu kızlarlada cıktı kımse hayır dıyemedı kısmet degılmıs bıraktı...ama en azından yakısıyorlardı

O zaman zannettiğiniz kadar mükemmel değil :27:
sen kımsınkı esımle benım denk olup olmadıgımıza bakacaksın????kım olarak ne sıfatla haddınızı bılın esıme denkımkı demekkı benı secmıis yorum yapmayın artık!!!!

bu kadar sınırlenecegınızı bılseydım muhendıs oldugunu 3unıversıte bıtırdıgını soylemezdım ben sadece belirtmek ıstedım kendınızı doktor dusununun evlenecegınız adamıda copçu layıgınız çöpçü olsun ıstermıydınız??sızı ılgılendırmez dedıgınız kişi benm ağbim ...bnde hayırlsıını ıstıyorum zaten ben zaten durumu ılla boy pos olarak belırtmedım bi
Ne olmuş çöpçüyse alnının teriyle kazandıktan sonra.Benim ablam fizik tedavi doktoru erkek arkadaşı var bu yazda nişan düşünüyorlar.Ablamın sevgilisi üniversite okumamış küçük bir dükkanları var.Ama çoğu üniversiteliden daha çok bilgili en azından insanlara saygısı var,insanlar kaç üniversite bitirdiğine göre değerlendirmiyo,insanları boyuna kilosuna göre değerlendirmiyo.Ki ablam türkiyenin en iyi fen liselerinin birinde okudu,üniversiteyide istanbulda okudu öss denen sınavda bilmem ilk kaç yüze girdi .
Ne var yahu insan olsun önce insan.Ailem başta karşı çıksada şimdi kendi oğulları gibi görüyorlar!!!
diyorsunuz ya cogu unıversıtelıden daha cok bılgılı dıye ama bızım karsımıza oylesıde cıkmadı bılmem anlatabıldımmı??

Boy pos endam boş, mühim olan mutlu olmak gerisi teferruattır

Adam belki güzel kadın sevmiyor, canı çekmiyor , kime ne

Hem evliliklerde bir alime bir zalim der büyükler yani ikisi de mükemmel olursa olmaz !

Abiniz çok iyi eğitim görmüş çok da yakışıklı olabilir ama bakın sizin gibi bir kızkardeşi var, vay gelecek gelinin haline :)

İlgilenmeyin, o yetişkin bir birey, canı istediğinde istediğini alır. Herkes kendi dengini arar ....

"sen kımsınkı esımle benım denk olup olmadıgımıza bakacaksın????kım olarak ne sıfatla haddınızı bılın esıme denkımkı demekkı benı secmıis yorum yapmayın artık! "

istediğim yere yorum yazabilirm size sormam gerektiğini bilmiyorum :26:

haddini aşan sizsiniz ben değil burda bitanecik abinizin eski ilişkilerini yerden yere vuran yok 1,50 boyu var yok yüzüne bakılmayacak kadar çirkin yok

hanım hanımcık değil diyen sizsiniz siz bu hakkı kim veriyor peki ?

ben gayet normal bi soru sordum siz eşinizle denk misin dedim cevabınız bu oldu kendinizi belli ediyorsunuz yani her bakımdan

ne güzel diyorsunuz " eşim beni seçmiş " ee bırakın o zaman da abiniz seçsin size ne oluyor anlamıyorum

eşiniz 2 üniversite bitirmiş avukat sizin mesleğiniz ne denk misiniz doktor mühendis avukat mısın çok merak ediyorum :27:

siz bizim ne demek istediğimizi mi anlamıyorsunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz?

sabahtan beri abim 3 üniversite bitirmiş mühendis, eşim 2 üniversite bitirmiş avukat diyorsunuz..
peki siz kaç üniversite bitirdiniz? mesleğiniz ne ?
boyunuz kaç ? çok mu güzelsiniz?

denklik illa mesleklerle olmuyor boyla posla olmuyor anladınmı canım ?
önemli olan anlaşabilmek
buraya bir daha insanları kıyaslayacak yorumlar yazma !
hem buradaki insanlardan yardım istiyorsun hemde zıt cevaplar veriyorsun
buradaki herkes yanlış birtek sen mi doğrusun!!

siz bizim ne demek istediğimizi mi anlamıyorsunuz yoksa anlamamazlıktan mı geliyosunuz?

sabahtan beri abim 3 üniversite bitirmiş mühendis, eşim 2 üniversite bitirmiş avukat diyorsunuz..
peki siz kaç üniversite bitirdiniz? mesleğiniz ne ?
boyunuz kaç ? çok mu güzelsiniz?

denklik illa mesleklerle olmuyor boyla posla olmuyor anladınmı canım ?
önemli olan anlaşabilmek
buraya bir daha insanları kıyaslayacak yorumlar yazma !

hem buradaki insanlardan yardım istiyorsun hemde zıt cevaplar veriyorsun
buradaki herkes yanlış birtek sen mi doğrusun!!

Son düzenleme:
Back
X