- 27 Ağustos 2014
- 300
- 76
- 38
- 31
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
ömürlükmü oluyo yani hiç çıkmıyomu birdaha ?Valla ben kampanyali gitmistim koltuk alti ve bikini bolgesi ikisi yuz liraya , zamanla seans araligim azaldi birde calisan ve evli bir kadinim parasini coktan cikardigimi dusunuyorum
eldivenle alan insanlar var şayet hiç denemedim .Var mı deneyen ?
eldivenle alan insanlar var şayet hiç denemedim .Var mı deneyen ?
Ben de deneyeyim .Acı yapmıyormuş diğerleri gibi dimi ?Ben alırım bazen
kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum
düşünüyorum kesinlikle sezeryan :) ki doğumu geçtim bebek yapmaya bile ceseratim yok çok tuhaf geliyo ve itici neyse artık :)kuaförde yaptır ağdanı.onların çekiş yöntemleri vs. biraz olsun azaltıyo acıyı ayrıca yaptıra yaptıra da alışıyosun.
bi de şunu düşün şimdi ağdadan korkan yarın doğumda ne yapar?
düşünüyorum kesinlikle sezeryan :) ki doğumu geçtim bebek yapmaya bile ceseratim yok çok tuhaf geliyo ve itici neyse artık :)
son birkez denemeye çalışcam olmadı kuaför beni bekler :) imkanım olduğu zamanda direkt lazerbiliyosun şu anki kanuna göre isteğe göre değil gerekliyse sezeryan yapıyorlar
aynen ben de öyleyim hatta tokofobi (doğurma,doğum yapma ya da hamile kalma korkusu) var bende.bu yüzden evlenemesim de yok.ama işte ağdaya alıştırdım kendimi çünkü olmuyo kendi başına alamadıgın yerler oluyo acısı,pisliği ayrı.git kuaföre,yaptır agdanı tertemiz dön eve.mis
işte ben acıdan korkmuyorum çekince bi zarar gelcek diye düşünüyorum :) çekemiyorumbezi yapıştırıp 1-2-3 diye sayarsan stres olur yapamassın zaten. ben yapıştırdığım gibi çekiyorum. bir an bile düşünmüyorum o zaman hiç de acımıyor :)
Lazeri öneririm canım 4-5 kez canın acıyor sonrasında rahatlık ..kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum
işte ben acıdan korkmuyorum çekince bi zarar gelcek diye düşünüyorum :) çekemiyorum
ömürlükmü oluyo bu lazer hiç çıkmıyormu bir dahaLazeri öneririm canım 4-5 kez canın acıyor sonrasında rahatlık ..
ama ağdayı her uzadığında ömrünün sonuna dek yapmak zorundasın
Denedim Bura uzun sürüyor ama pek acı olmuyor ben koltuk altı ve özel bölgeyi öyle alıyorumeldivenle alan insanlar var şayet hiç denemedim .Var mı deneyen ?
Ben de deneyeyim .Acı yapmıyormuş diğerleri gibi dimi ?
Aynen bende eldivenle alıyorum, kökten geliyor hemde geç çıkıyorben bikini bölgemi eldivenle alıyorum 1 derken 2 derken sonra uyuşuyor zaten..
ve azaltıyorAynen bende eldivenle alıyorum, kökten geliyor hemde geç çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?