- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi cerkeskizi_ipekelif
-
Hiç çıkmıyormuş tatlım bende ilk seansıma gittim koltukaltı ve genital bölge için.ömürlükmü oluyo bu lazer hiç çıkmıyormu bir daha
Sonra yilda bir toplatmaya felan gidiosun bence degerömürlükmü oluyo yani hiç çıkmıyomu birdaha ?
Agda makinasiyla kirmadan almak zor ya ben hic alamazdimkendime ağda makinası alcam internette baktım baya büyük bi set herşeyi var ama işte bu korkum sadece bikini için lazer yapabilirim hala öğrenciyim çok pahalımı ve bi zararı oluyomu lazer sonuçta kısırlık falan olurmu
hiç deneme ben öldüm öldüm dirildim hemde azıcık bi yeri 45 dakikada alabildim. direk kuaföre giteldivenle alan insanlar var şayet hiç denemedim .Var mı deneyen ?
tüy dökücü jilet etkisi yapıyo sanki yaben agda yapıyorum aama korkuyorsan tuy dokucu krem cok ıyı sesunun
Katılıyorum canımSonra yilda bir toplatmaya felan gidiosun bence deger
Ben ani ameliyat oldum girerken cok rahat girdim insanin bazen oyle zamanlari oluyor ki ani olaylar
Zaten evliyken buyuk avantaj oluyor
öyle yapcam artık utanıyorum ama mecbur :)Canim kendin yaptiginda hem uzun sürüyor hem çok acı çekiyorsun bi kuaföre gitmeni tavsiye ederim ve eger cok acıyacagini düşünüyorsan agdaya gitmeneden önce 2tane agri keseci iç :) ben öyle alismistim simdi hic acimiyor diye bilirim tabi kuaförde yaptiriyorum
İyi bi kuaför bulup gidersen sürekli sorun olmaz onlar aliskin artik :) hiç utanmana gerek yok canim :)öyle yapcam artık utanıyorum ama mecbur :)
teşekkürler :)İyi bi kuaför bulup gidersen sürekli sorun olmaz onlar aliskin artik :) hiç utanmana gerek yok canim :)
kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum
lazerkızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?