ağda kullanan evli arkadaşlar

başka biri bu eşin dahi olsa görmesinden önce senin özgüvenin için buna özen göstermelisin tabiki malum sürekli aynı durumda tertemiz kalmıyo. eşin de bunu anlayabilir alınması için biraz uzaması lazım. 6 yıllık evliyim ilk birkaç ay sonra bunu hiç sorun etmedim gayet rahatım normal bi durum bu. Anatomimiz bu şekilde.. böyle de mutluyuz :)

Hahaha tabiki sadece bikini bölgesinden bahsediyorum. Diğerleri mesele mi ki? Bence değil.

Katılıyorum pinoky ye hatta o minik çıktıkları zaman eşim dalga geçer ben de birlikte ağda partisi yapalım bacaklara ne dersin derim aman kalsın der:)

sir ağda bendede o etkileri yapıyor ama normal ağdada hiç birşey olmuyor. sizde bir sir bir normal ağda yaptırın.farkı görürsünüz. yanlız benimde ağrı eşiğim çok düşüktür. kuaförde aldırırken küçük küçük bekleterek aldırıyordum, kaprisimi nazımı çok çekmiştir :) evdeki denemelerimde ilk başta çok iyi değildi ama kendimi bu konuda geliştirdim :) vi-vet soğuk ağdadanda memnun kaldım. ısıtmakla felan uğraşmak zorunda kalmıyorum. hemen alıyorum, spatulasıda ağda bezlerinin içinde var zaten. sürüp bezini yapıştırıp çekiyorum. hiç apamam gibi geliyordu ama şuan iyi ki dyorum ve eskisi gibi acı ok .

internetten kozmik bakım diye araştırın, belirli tarihler veriyor blogun sahibi, o tarihlerde alırsanız geç ve daha ince çıkıyor tüyler.

bende işe yaradı

Evlenmeden önce gözümüzde büyütüyoruz ama hiç öyle bir şey değil.. Hadi 1 ay, 2 ay utan sıkıl falan ama hepte öyle gitmiyor.. Bi yerden sonra arkadaşların dediği gibi saldım çayıra mevlam kayıra
Niye utanıp kendimi kasıyim ki kocam o benim
Bende onun ne hallerini görüyorum laf ediyo muyum

Hemen denicem kendim alamam aynen benimde canım cok tatlı kuaförüm le samimiyiz alırım ben yapar kız. Uyu oldu yaa cidden yoksa her ay sunnetli gibi geziyorum en az 3 gun kurtulmuş olurum. Bir de acaba sunu mu demek istediniz hani sır de yanıklar zamanla kararma mı yapıyor benim de tek korkum yanan yerlerin oyle kalması cok şükür şimdiye kadar olmadı ama bi arkdasimin Gunes lekesi gibi cilt yüzeyinde dalgalanmalar oldu yüzüne sır yaptırıyor da

Ben eşimden hiç utanmıyorum doğrusu. Hatta senin halini okuyunca oldukça şaşırdım..

tabi birden kararma olmaz yavaş yavaş zamanla oluyor. siz kendiniz almayacaksanız, gittiğiniz yerde zaten 2 türlüsüde olması lazım. hatta normal ağda fiyatı, sir ağdaya göre daha uygun fiyatlıdır. kısa tüyler için sir daha etkili ama içindeki maddeler yüzünden zaten cilt o şekilde oluyor. bunun içinde bepanthen kullanabilirsiniz. yanmayı hafifletip daha çabuk toparlamasını sağlıyor dediğim gibi çok uzarsa normal ağda, kısa ise sir ağda yaptırırsınız.

ay dayanamayıp sorucam. peki hamileyken nasıl hallediyorsunuz bu işi? jilete dayandım ama fışkırtıyor

tabi ki kişiye göre değişir ama benim ki herkesten farklı sanırım...
Ben üç günde bir jiletle alıyorum belli yerlerımı (genıtal bolge-koltuk altı-dızden asagısı) bu uc yıldır boyle ama benım kı kıl değil tüy resmen ... Yani şanslıyım eşim beni hiç kıllı görmedi... Bazen iste genital bölgemi bırakıorum ama bişi olmuyor utanmıyorum yani... Bence utanılcak birşey yok... Ha cok utanıyorsan da tavsıyem her agdadan sonra lımon sur yaptıgın yerlerıne... Genıtal bolge harıc ... Cunku orayı tahrıs edıyormus... Sur bak goreceksın kılların tuy olmaya baslıcak ... Tabı hemen deıl bıraz zaman gecıor... Ayrıca agda konusunda da evde yapma sir ağda yap ya da yaptır... şekerli ağda kıl koklerını besliyor..

sir ağda yaptık yağını sürdük bu limonu yağın üzerine mi sürcez yoksa yıkadıktan sonra mı sürcez ne zaman sürcez

sir ağda yaptık yağını sürdük bu limonu yağın üzerine mi sürcez yoksa yıkadıktan sonra mı sürcez ne zaman sürcez

yağı sürmeden once sür... Yarım saat beklet banyo yap... çık ıstersen yağı sur ıstemezsen surme... Yağ kotu deıl dıye bılyorum... Yanı pıs durmuormus... Sur az bısı kalsın

valla ben lazer epılasyon yaptrıdım, oyle cozum degıl dıyenler acaba yaptırmıslar da cozum alamamamıslar mı yoksa kulaktan dolma bılgılerle mı soyluyorlar? ben gayet te sonuc aldım, bır de lazer epılasyonun guzellıgı, yaptırmaya basladıgın anda zaten tuy derdın bıtıyor, cunku cıkanlara da jılet vuruyorsun, boylece hıc tuylu gezmemıs oluyorsun, kesınlıkle tavsıye derım. bacaklarım bebek bacagı gıbı, tuyler bıttıgı ıcın gozenek de yok, dumduz

bu lazer olayını bende ciddi ciddi düşündüm ama arkadaşım 1 yıldır gidiyor ve durumu benden farksız, bir değişiklik yok yani. kişiden kişiye değişiyormuş, herkeste kesin çözüm garantisi yok. ne güzel siz kurtulmuşsunuz.

canım İstanbuldaysan nerde yaptırdın acaba?

o benim eşim niye utanayım ki :44: ilk başlarda çekince vardı..

3 haftada bir ağdaya gidiyorum zaten zamanla seyrek ve zayıf cıkmaya başladı..

sürekli o stresle hareketlerimi kısıtlayamam.

ayrıca sanki onlar hergün apak mı cıkıyor karsımıza yapmayın ya.. rahat olun. sürekli kıl tüyle uğrasmak kafayı yedirir insana.

eşinle zaten bir bütün oluyorsun canim, hastalık sağlık nelerini paylaşıyorsun onlara takılma, ha şu var eşin takılmaz ama sen kendin takılırsın bu konuya :) insan kendi rahat edemiyor tertemiz olsun istiyor, ağdanı kendin yapmak en iyisi sirle , kuaförlerde insan huylanıyor mikrop kapma ihtimali her zaman var, kuaför arkadaşlarımdan maaliyeti düşürmek için genelinin yaptıklarını duyunca kolay kolay onun için gitmiorm , genitale özellikle, koltuk altı yada bacak olabilir ama genital önemli , hpv felan bulaşabilir, ve tedavisi olmayan bi illet tüm vücudu sarabilir , yada molloscum allah korusun , herşeyden bulaşabiliyor bunlar havludan bile ,
limon ve deniz tuzu çok azaltıyor ve geciktiriyor , lazeri çok ilerde düşünebilirim, çünki yumurtalıklara zarar veriyor bunu da bizzat güzellik salonunda ki bayan söyledi , sahibi olan, para için yok öle bişy diyebilir di ama tavsiye etmem bi evlenin 2 -3 çocuk yapın ondan sonra dedi , bacak vs olabilir ama genital bölgeye tavsiye etmedi, doktorların yaptığı bi salon vardı ona gittim oda aynısını söyledi , cildiye doktoruna gittim o da, o yüzden hiç düşünmüyorum bebek benim için kıldan tüyden daha önemli, makine batık yapıyor bende, o yüzden arada ağda arada jilet kullanıyorum ama çok fazla kıllı değilim şükür, bacakta bileğime yakın yerde 3-4 parmak genişliğinde bi alanda var , bide gentitalde , deniz tuzuyla limonu karıştır sür ağdadan sonra özellikle 3 gece açık kalıyormuş kökler epilasyon sonrası çok az acıyo hemen geçiyor ama cildin bebek gibi oluyor pürüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…