• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda sonrası ne hale geldim :'( yardım edin (resimli)

LesMistigris

Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
71
28
18
Bursa
Kızlar dün ağda yaptırdım sadece ağda sonrası yağ sürdüm yıkamadan yattım ama hala bu haldeyim napıcam akşama da erkek arkadaşımla buluşucam nasıl geçircem bunları :KK17::KK61::KK42:

Sağ kolum gördüğünüz gibi daha iyi durumda ama sol hala aynı ve kahverengi leke oluşmasından korkuyorum Fotoğraf1496.webp Fotoğraf1497.webp

tahriş olmuş
krem pudra vs birşeyler sür
umarım geçer
Sol koluma dün gece pudra sürmüştüm zaten fakat sağ kolum daha iyi durumda sol kol gördüğün gibi:(
korkma bişey yok banada oluyor böyle hemen bir bepanten sür geçer inşallah akşama kalmadan
Bepanthen plus mı yoksa normal bepanthene mi etkili? Gidip eczaneden alayım

Sol koluma dün gece pudra sürmüştüm zaten fakat sağ kolum daha iyi durumda sol kol gördüğün gibi:KK43:

Bepanthen plus mı yoksa normal bepanthene mi etkili? Gidip eczaneden alayım
valla ben plus kullanıyorum canım baktın geçmedi bugun biraz uzun bişey giy olmazmı zaten akşam hiç belli bile olmuyor

aleo veralı kremlerden sürmeni tavsiye ederim tahriş olmuş cilde falan çok iyi geliyo cildi yeniliyor benim de çok hassas cildim güneşlendikten sonra gece evde sürdüm kızarıklık,acı hiç bişey kalmamıştı ağda sonrası da işe yarar diye umuyorum.

valla ben plus kullanıyorum canım baktın geçmedi bugun biraz uzun bişey giy olmazmı zaten akşam hiç belli bile olmuyor

Öyle yapıcam mecburen:/ teşekkür ederim yardımın için

aleo veralı kremlerden sürmeni tavsiye ederim tahriş olmuş cilde falan çok iyi geliyo cildi yeniliyor benim de çok hassas cildim güneşlendikten sonra gece evde sürdüm kızarıklık,acı hiç bişey kalmamıştı ağda sonrası da işe yarar diye umuyorum.

Önerebileceğin ne var?

Kızlar dün ağda yaptırdım sadece ağda sonrası yağ sürdüm yıkamadan yattım ama hala bu haldeyim napıcam akşama da erkek arkadaşımla buluşucam nasıl geçircem bunları :KK17::KK61::KK42:

Sağ kolum gördüğünüz gibi daha iyi durumda ama sol hala aynı ve kahverengi leke oluşmasından korkuyorumEki Görüntüle 1222080 Eki Görüntüle 1222081

bende de böyle oluyor (epilatör kullanıyorum) ama 1-2 gün sonra kendiliğinden geçiyor.

Sağ kolum gördüğünüz gibi daha iyi durumda ama sol hala aynı ve kahverengi leke oluşmasından korkuyorumEki Görüntüle 1222080 Eki Görüntüle 1222081
bu ne ki ben kızamık geçirmiş gibi çıkıyom o masadan beyaz tenli olmanın dezavantajı bir de beni sık sık yakarlar ağdacılar sağolsun kapkara koltukaltı bacakarası ile yaşarım Allahtan tesettürlüyümde görünmüyor dışarda evdeyken ben tahammül edemiyorum zira.

geçmiş olsun canım eczaneden advantan m losyon alabilirsin çok etkili
hassas ciltlerde daha çok olur bunlar bende de oluyor allerji tahriş

Back
X