- Konu Sahibi LesMistigris
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sol koluma dün gece pudra sürmüştüm zaten fakat sağ kolum daha iyi durumda sol kol gördüğün gibitahriş olmuş
krem pudra vs birşeyler sür
umarım geçer
Bepanthen plus mı yoksa normal bepanthene mi etkili? Gidip eczaneden alayımkorkma bişey yok banada oluyor böyle hemen bir bepanten sür geçer inşallah akşama kalmadan
valla ben plus kullanıyorum canım baktın geçmedi bugun biraz uzun bişey giy olmazmı zaten akşam hiç belli bile olmuyorSol koluma dün gece pudra sürmüştüm zaten fakat sağ kolum daha iyi durumda sol kol gördüğün gibi
Bepanthen plus mı yoksa normal bepanthene mi etkili? Gidip eczaneden alayım
valla ben plus kullanıyorum canım baktın geçmedi bugun biraz uzun bişey giy olmazmı zaten akşam hiç belli bile olmuyor
aleo veralı kremlerden sürmeni tavsiye ederim tahriş olmuş cilde falan çok iyi geliyo cildi yeniliyor benim de çok hassas cildim güneşlendikten sonra gece evde sürdüm kızarıklık,acı hiç bişey kalmamıştı ağda sonrası da işe yarar diye umuyorum.
Öyle yapıcam mecburen:/ teşekkür ederim yardımın için
Önerebileceğin ne var?
ben de valla ne kızarma, ne şişlik, ne morarma mis gibi..L LesMistigris Ben bu yüzden epilatöre geçtim.![]()
ben de valla ne kızarma, ne şişlik, ne morarma mis gibi..
Kızlar dün ağda yaptırdım sadece ağda sonrası yağ sürdüm yıkamadan yattım ama hala bu haldeyim napıcam akşama da erkek arkadaşımla buluşucam nasıl geçircem bunları
Sağ kolum gördüğünüz gibi daha iyi durumda ama sol hala aynı ve kahverengi leke oluşmasından korkuyorumEki Görüntüle 1222080 Eki Görüntüle 1222081
bu ne ki ben kızamık geçirmiş gibi çıkıyom o masadan beyaz tenli olmanın dezavantajı bir de beni sık sık yakarlar ağdacılar sağolsun kapkara koltukaltı bacakarası ile yaşarım Allahtan tesettürlüyümde görünmüyor dışarda evdeyken ben tahammül edemiyorum zira.Kızlar dün ağda yaptırdım sadece ağda sonrası yağ sürdüm yıkamadan yattım ama hala bu haldeyim napıcam akşama da erkek arkadaşımla buluşucam nasıl geçircem bunları
Sağ kolum gördüğünüz gibi daha iyi durumda ama sol hala aynı ve kahverengi leke oluşmasından korkuyorumEki Görüntüle 1222080 Eki Görüntüle 1222081
Kızlar dün ağda yaptırdım sadece ağda sonrası yağ sürdüm yıkamadan yattım ama hala bu haldeyim napıcam akşama da erkek arkadaşımla buluşucam nasıl geçircem bunları