Ağda sorunu :(

Rapella

Sonsuz Aşk İloveS..
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
1.001
3
88
Konya
Merhaba kızlar bacaklarını kendim ağda ile alıyorum fakat ağda batık yapmaya başladı siyah siyah nokta gibi kalıyorlar.. Bir arkadaşım hep ağdayla aldığın içindir bir jiletle al düzelir yine ağdaya dönersin dedi. Ne kadar doğru kuşlar sizin bi bilginiz var mi? Jİlet çok daha kötü yapmaz mı

Bende ağdayla alıyorum batık oldu hep jilet dediler denedim ama bir işe yaramadı bende canımm

Biraz uzamasını bekleyip profesyonel bir yerde ağda yaptırsan ?
Nasıl ağda yapıyorsun bilmiyorum.Çektiğin yöne dikkat ediyor musun ?
Mesela yanları dikine çekmesen,çıkış yönünün tersine hafif yanlamasına çeksen daha iyi olur.
Bir de sürekli dar pantolon giyiyorsan o da batık yapabiliyor.

Sir ağda yapıyorum,çıkış yönlerine de dikkat ediyorum ki o yönün tam tersine cekiyorum. Ama yanlarda hafif yanlamasına yapmiyordum dikkat edeceğim çok teşekkürler. Ek olarak da dar paça pantolonlar vazgecilmezim-di

Duşta kese yapın, arkasından da nemlendirin.

3-4 ay jiletle al, sonra ağdayla al.Farkı göreceksin.Bende çok batık oldu diye bu şekilde yaptım şu an hiç yok.olduğu zaman gene bi müddet jilet, sonra ağda yapacağım

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sanırım bende deneyeceğim çünkü hic olmazken son yaptıgimda oluşmaya başladılar.

Bana da bir arkadaşım öyle demişti =) Arkadaşın adı N ile başlıyor olmasın? =)
Genelde ağdayla veya epilasyon aletiyle alıyorum, vaktim olmadığında jiletle. Ama bunun batıklara çare olduğunu düşünmüyorum, jiletten sonra da olacaksa oluyor o batıklar. Scrub ve kese deneyin.

Deneyeceğim teşekkürler ve adı gerçektende N ile başlıyor :)))

Jiletle bi kere aliosun o zaman sert cikio ama sonrasinda agdayla aldign an eskisi gibi ince cikior.. batiklara cozum oluyor evet ama bi iki kere agdayla alincs yinr batik olusuyo yani sonsuza kdr batiklara elveda diyemiosun tek caresi lazer onu da yaptiramiosan mecbur ugrascaksin ve sık sık kese yap oda hafifletio batiklari az cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiç bir şekilde jilet veya epilasyon aleti kullanma canım.İleride cildinde çok lekeler olur.Bir güzellik salonunda ( temiz ve güvenilir olsun ) 5 dakikada aldır rahatla.Hiç acı hissetmiyorsun bile.Ayrıca onlar tekniği bildiği için batık oluşmuyor.Son olarak ağdadan sonra 1 gün güneşe çıkma çünkü kırmızı lekeler olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende epilasyonla aliyorum.arada jilet donuyorum batık kalmio işe yariyo.epilasyona donunce normale donuo kalin cikmio yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…