Biraz uzamasını bekleyip profesyonel bir yerde ağda yaptırsan ?
Nasıl ağda yapıyorsun bilmiyorum.Çektiğin yöne dikkat ediyor musun ?
Mesela yanları dikine çekmesen,çıkış yönünün tersine hafif yanlamasına çeksen daha iyi olur.
Bir de sürekli dar pantolon giyiyorsan o da batık yapabiliyor.
Her dusta iyice keseleyin batik matik kalmaz.
Her dusta iyice keseleyin batik matik kalmaz.
Sanırım bende deneyeceğim çünkü hic olmazken son yaptıgimda oluşmaya başladılar.3-4 ay jiletle al, sonra ağdayla al.Farkı göreceksin.Bende çok batık oldu diye bu şekilde yaptım şu an hiç yok.olduğu zaman gene bi müddet jilet, sonra ağda yapacağım
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bana da bir arkadaşım öyle demişti =) Arkadaşın adı N ile başlıyor olmasın? =)Merhaba kızlar bacaklarını kendim ağda ile alıyorum fakat ağda batık yapmaya başladı siyah siyah nokta gibi kalıyorlar.. Bir arkadaşım hep ağdayla aldığın içindir bir jiletle al düzelir yine ağdaya dönersin dedi. Ne kadar doğru kuşlar sizin bi bilginiz var mi? Jİlet çok daha kötü yapmaz mı
Bana da bir arkadaşım öyle demişti =) Arkadaşın adı N ile başlıyor olmasın? =)
Genelde ağdayla veya epilasyon aletiyle alıyorum, vaktim olmadığında jiletle. Ama bunun batıklara çare olduğunu düşünmüyorum, jiletten sonra da olacaksa oluyor o batıklar. Scrub ve kese deneyin.
Ortak bir arkadaşımız var sanırım =) Tahminime devam edeyim, ikinci harf i mi yoksa? =)Deneyeceğim teşekkürler ve adı gerçektende N ile başlıyor :)))
Ortak bir arkadaşımız var sanırım =) Tahminime devam edeyim, ikinci harf i mi yoksa? =)
Olmadı =) Aynı kişi değilmiş =)Maalesef ikinci harften kaybettik :)) benim arkadasin ikinci harfi A ile devam ediyordu :)
Merhaba kızlar bacaklarını kendim ağda ile alıyorum fakat ağda batık yapmaya başladı siyah siyah nokta gibi kalıyorlar.. Bir arkadaşım hep ağdayla aldığın içindir bir jiletle al düzelir yine ağdaya dönersin dedi. Ne kadar doğru kuşlar sizin bi bilginiz var mi? Jİlet çok daha kötü yapmaz mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?