- 16 Kasım 2024
- 543
- 114
- 18
- 21
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
tamponun vajinanın içine girmesi gerekmiyor muTampon takın
tatile gideceğim o yüzden, 6. günümdeyim kahverengi akıntım var. duşa girip tekrar bakacağım belki kesilir tamameneger bekleme imkaniniz varsa bir iki gun daha bekleyin derim cunku o donemde enfeksiyona daha acik oluyoruz
Evet öyletamponun vajinanın içine girmesi gerekmiyor mu
neresi iğrenç pardon da, burası kadınlar kulubü adı üstünde kadınsal şeyler hakkında konuşuyoruz.Gerçekten iğrenç bir konu ya. Git ağdacıya sor. Ayrıntılı ayrıntılı yazmış bir de.
hiç kullanmadım daha önceEvet öyle
İyi bari foto atmadınızneresi iğrenç pardon da, burası kadınlar kulubü adı üstünde kadınsal şeyler hakkında konuşuyoruz.
burada bahsettiğim şey oldukça normal, ayrıntı da yokİyi bari foto atmadınız
Evet cinsel ilişkiniz yoksa ve kullanmak istemiyorsanız anlıyorum. Şarıl şarıl kanamıyorsa yapılır.tamponun vajinanın içine girmesi gerekmiyor mu
teşekkür ederim zaten bir sorun olursa kendisine de bahsedeceğimBir şey olmaz ağdacı eldiven takar zaten. Ayrıca tek kullanımlık örtü seriyorlar. Bir de yanında havlu götür akma ihtimaline karşı. En azından ortalığı kirletmemiş olursun. Zaten son günleriymiş öyle çok geleceğini sanmıyorum ortalığı batıracak kadar. Bir de yatar pozisyonda gelmez zaten çok. Yatmadan önce temizlenirsin yaptırırsın.
tamamdır teşekkür ederim herhalde bir problem olmazEvet cinsel ilişkiniz yoksa ve kullanmak istemiyorsanız anlıyorum. Şarıl şarıl kanamıyorsa yapılır.
Ağda'nın tampon'un ipine yapışıp löp diye çıkmasıEvet cinsel ilişkiniz yoksa ve kullanmak istemiyorsanız anlıyorum. Şarıl şarıl kanamıyorsa yapılır.
Bir an ben de düşündüm bunu djskksAğda'nın tampon'un ipine yapışıp löp diye çıkması
Off ayni sey aklimdan geliyordu,agdacinin cok dikkatli olmasi gerekAğda'nın tampon'un ipine yapışıp löp diye çıkması
Oncesinde de soyleyin.teşekkür ederim zaten bir sorun olursa kendisine de bahsedeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?