ağda yapılır mı

Herkes siz gibi değil. Geçen yıl mı ne ağdacı bir kız gelip burda ağdasını yaptığı kadın hakkında konu açıp dalgalar geçmişti. Eskiler hatırlar bunu

Herkes siz gibi değil. Geçen yıl mı ne ağdacı bir kız gelip burda ağdasını yaptığı kadın hakkında konu açıp dalgalar geçmişti. Eskiler hatırlar bunu
Ay benim gittigim kadin bana agda esnasinda "sen bekarsin di mi" dedi, evet dedim, "belli oluyor" dedi. Bes dakika sonra da bekar abisinden bahsedip evlendirmek istediklerini anlatti, düşünür müsün dedi.
Kukumu abisine layik gormesine sevinsem mi uzulsem mi bilemedim.

Began sen misin shjkll

Onlar kötü insanlar, her meslekte çıkabilir. Kadınlar bize güvenip en mahrem yerlerini açıyorlar, o konu sahibinin densizliği, kötü insanlığı. Çoğumuz kadın hallerinden anlayan, kadınların birbirine yardımcı olması anlamında işimizi yapıyoruz. Bizim buralarda kadınlar genellikle ev ortamında herkes birbirine ağda yapar. Görülenler, konuşulanlar da orada kalır.

Bekar ve evli kukuları çok farklı evet ama sizi beğenmiş işte.

Bekar ve evli kukuları çok farklı evet ama sizi beğenmiş işte.
Ama benim aktif cinsel hayatim var. Yani istedigim kadar aktif degil de neyse ahshd
Imza mi fark ettiriyor?

Evlilik kukuyu öldürüyor demek ki. Bibibella nikah farkiyla kaybettin dostum. Benimki kazandi ahshd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…