- 23 Aralık 2012
- 7.912
- 53.022
- 748
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
Gençkene tatillerde kuaförde ayakcılık yapsaydım keşkem ,az biraz bişeyler öğrenirdim jdjdOff yarin kuafore gidip sacimi kestireyim, cok kirik var diye dusundum. Duz kesime 750 lira dedi. Yakinda sac kesmeyi de kendim yapacagim herhalde ahshd
Ya benim sacim uzun. Kisa olsa denerdim evde de kendimi rezil ederim simdi ahshdGençkene tatillerde kuaförde ayakcılık yapsaydım keşkem ,az biraz bişeyler öğrenirdim jdjd
Neyse şimdilik ağda falan idare edelim jdjdYa benim sacim uzun. Kisa olsa denerdim evde de kendimi rezil ederim simdi ahshd
Aslında kuaförlerden daha iyi keserim ama hormonlardan nereye saldıracağımı şaşırdım bugünOff yarin kuafore gidip sacimi kestireyim, cok kirik var diye dusundum. Duz kesime 750 lira dedi. Yakinda sac kesmeyi de kendim yapacagim herhalde ahshd
Yoktu2 gün öncesine kadar varmıydı flördün
Kolay gelsin.Kizlardan bacak agdasina oturuyorum. Siz sevgili yoldaşlarıma da haber vermek istedim ahshd
@Bibibellasapyoseksuel Addige Aycan Sevgi
Her kadın bunları bilmeli bence.Gençkene tatillerde kuaförde ayakcılık yapsaydım keşkem ,az biraz bişeyler öğrenirdim jdjd
İzmir dolara euroya mı geçti ? Ankarada 350 450 arası mahalle kuaförü.Off yarin kuafore gidip sacimi kestireyim, cok kirik var diye dusundum. Duz kesime 750 lira dedi. Yakinda sac kesmeyi de kendim yapacagim herhalde ahshd
Valla bu da duz normal sokak ustu kuafor. Tam Izmir'de degilim, turistik bir yerdeyim maalesef. Bize de sokuşluyorlar sagolsunlar.İzmir dolara euroya mı geçti ? Ankarada 350 450 arası mahalle kuaförü.
Artik erkek de atabiliyor beybisi ama bilmiyorlarsa kadından bekliyor olabilirler ya da matchi görmemiştir.
Artik erkek de atabiliyor beybisi ama bilmiyorlarsa kadından bekliyor olabilirler ya da matchi görmemiştir.
Bende alacati dayım burda da kuaföre gitmek akıl işi değilValla bu da duz normal sokak ustu kuafor. Tam Izmir'de degilim, turistik bir yerdeyim maalesef. Bize de sokuşluyorlar sagolsunlar.
Ya sadece opening line varsa oma cevap yaziyor da olabilirler emin olamadim simdi. Erkekler de ilk mesajı atabiliyor ama direkt yazabiliyorlar mi yoksa opening line'a mi cevap yazabiliyorlar supheye düştüm.Zaman doluyor diye hepsine ilk ben yürüdüm.Okc'yi de indirdim beğeni var ama mesaj yok onu da bi açıklayıver kuşum. Yılların Tinder'cısıyım hiçbişi anlamadım
Okc'de mesaj gelmeyince hani nefes alsam yeterdi diye bi şaşırdım acaba onun da mı ayarı var diyeYa sadece opening line varsa oma cevap yaziyor da olabilirler emin olamadim simdi. Erkekler de ilk mesajı atabiliyor ama direkt yazabiliyorlar mi yoksa opening line'a mi cevap yazabiliyorlar supheye düştüm.
Okcde de match olman lazim mesaj gelmesi icin. Match olmadıkca gelen kutuna dusmez.
Tinder hic sevemedim, bende tinder yok hocam
Noldu kiz geldi mi mesajOkc'de mesaj gelmeyince hani nefes alsam yeterdi diye bi şaşırdım acaba onun da mı ayarı var diyeİsmail yk gibi benim beğendiklerim beni beğenmemiş de olabilir gerçi dsdsdh neyse bekleyelim bakalım. Tindera kavruk adamlar ve para desteleri dolmuş çok zaman alır onları elemek, zamanında uzun süreli sevgililerim olmuştu ne güzeldi herşey. Gidim de Mutlu'ya anlatıyım bunları sevap kazanıyım dsdsh. Teşekkürler bebiş
Geldi geldi de beğendiğim yağuşuklular hep başka şehirlerde naapsam taşınsam mı kızNoldu kiz geldi mi mesaj
Ben de okcden ve bumbledan manita yaptiydim hey gidi gunler.
Bir hinge eksik kalmis bende ahshd yardir bacim elden gecir hepsini. Agda gerekirse burdayiz ahshd.Geldi geldi de beğendiğim yağuşuklular hep başka şehirlerde naapsam taşınsam mı kızBumble da km filtresi yok sanırım o kötü olmuş işimi zorlaştırdı Orda konuştuğum 3 kişiden birinin ateşi başına vurmuş ama terbiyeliydi uzatmadı fazla, diğeri süs köpeğiyle konuşuyor gibi sürekli komut veriyor, öbürüyle de seviyeli olacam derken asker arkadaşına bağladık dizilerden falan konuşuyoruz boyuna Okc'yi at hırsızları basmış bulunduğum şehirde henüz bir atraksiyon yapamadım. Biri vardı tinderda kafamın yattığı 6 ay girmeyince taşınmış seneye gelecekmiş ah ben nerelere gidem Kahküllerim normale dönene kadar biraz böyle yazışıyım diyorum (Allahım noolur çabuk uzasın amin). Ha bide Hinge indirdim ama henüz açmadım. Fatih'in İstanbulu fethetmesi gibi 4 bir koldan hücuma geçtim dsdshs. Ordular ilk hedefimiz yağuşuklu erkekler ileri!!!
Eki Görüntüle 3631253
Geçen biri kılım uzadı adetim gecikti kılım zarımı patlatır mı diye sormuştu. Siz daha iğrençlik görmemişsiniz
Ya igrenclik utanılacak şey dediniz de aklıma geldi. Konuyla hiç alakası yok ama yazacağım. Çünkü asıl rezilliği siz de görmemiş olabilirsiniz.Regl olmak ayıp ya da utanılacak bir şey değil. Ağdacı da kabul edebilir ya da etmeyebilir o ayrı ama siz gerçekten utanmayacak mısınız kadını o görüntüyle muhatap ederken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?