Ağda yaptırmak

Benim tanıdğım hamile arkadaşlarım doğrumdan önce yaptırdılar bir problem olmadı çok şükür.

Benim bildiğim sakıncalı oluyor genelde tanıdıklarım afedersin jilet vuruyor doğuma yakın

Mantıken bı sakıncası olmaz yanı ne alaka derının ustu ama enfeksıyonel ya da alarjı gıbı bı sıkıntı olacak mı bılemeyız jılet vursan bı sey olmaz

Ben agda yaptirmistim. Birsey olmadi. Yasak ta degil. Bir yerde de yasak yada sakincali gibi birsey okumadim. Jiletle hemen cikiyor hergun yapmak zorunda olacaksin . Jilette kesebilir .

bende insan kendini çok kastığı için sakıncalı diye okumuştum ama bende yaptırmayı düşünüyorum çünkü karnımın altını göremiyorum artık jilet çok sıkıntı olmaya başladı

Ha bir de enfeksiyonlara cok acik olunuyor hamilelikte. Dikkat etmek lazim.
Ki benim enfeksiyonum 9 aydir gecmedi de.

Tuy dokucu kremler yasaktir heralde dimi kizlar? Yani en azindan doguma giderken tuy dokucu kullansak olmaz mi ki 1 kere yani

Ben hiç jilet kullanmadim hayatımda mumkun değil kulanamam ağda da zor oluyor kendi kendime artik.. Kuaforde aldırmak şart oldu bana zararı olacağını sanmıyorum ya sonuçta agdadan daha temiz is çıkartan başka bişi yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…