- Konu Sahibi karabela06
-
Hamilelikte vücut daha cok hassaslasıyor. Ben ağda yaptırıyorum devamlı hamile kaldıktan sonra bir kez yaptırdım 3. Ayımda sonra cıkmadı bir daha kıl şimdi yeni yeni cıkıyor ve ben 8. Ayıma gırmek üzeriyim. Canım da iki katı yandı agladım resmen. Netten arastırdığım kadarıyla kız bebege hamile olanlarda kıl azalması oluyormuş erkekte çoğalma.Ben şeyi merak ediyorum normalde jiletle yapıyorum ama karnımın altını göremiyorum artık ve jiletle olmuyo ağdaya gitsem dayanılmicak kadar mı acır jiletten sonra ağda yapan var mı?
İlk 3 ay yasak olduğunu okudum bir doktorun yazısında, dojtorunuza danışın.Peki ilk 3 ayda sakıncalı mı arkadaşlar
Yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım canım da çok yanmadı. Teşekkür ederim yorumunuz içim.İlk 3 ay yasak olduğunu okudum bir doktorun yazısında, dojtorunuza danışın.
Ben arkadasa 4 gun kala yapmistim agdayi.37. Haftada ağda yağtırmak sakıncalımıdır arkadaşlar
Jiletlede çok kötü oluyo yokmu bunun başka bir çözümü
Ben hiç jilet kullanmadim hayatımda mumkun değil kulanamam ağda da zor oluyor kendi kendime artik.. Kuaforde aldırmak şart oldu bana zararı olacağını sanmıyorum ya sonuçta agdadan daha temiz is çıkartan başka bişi yok bence..
aman yok .. evde bi arkadasınız yapsın, ayna yardımıyla siz yapın daha iyi.
Son anda kuaför salonunda bide hastalık kapma riski var.
Sakın yapmayın bence.
Düşük riski olan kişiler için olabilir belki. Ben de 3 aylıkken yaptırmıştım bi sıkıntı yaşamamıştım ama son aylarda çok acırsa kasılırsam diye korkup gitmemiştim.Yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım canım da çok yanmadı. Teşekkür ederim yorumunuz içim.
Benim de düşük riskim vardı çok şükür bir şey olmadı.Düşük riski olan kişiler için olabilir belki. Ben de 3 aylıkken yaptırmıştım bi sıkıntı yaşamamıştım ama son aylarda çok acırsa kasılırsam diye korkup gitmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?