Ağda yaptırmak

Ben ilk doğumumdan 1 hafta önce yaptırmıştım hiç bi sakınca görmedim. Yine yaptırıyorum jilette kafayı yiyorum çünkü.

Jiletle ben uğraşamam en temizi ağda güvendiğiniz ve bildiğiniz bi yerde size özel küçük ağda kutusu açıyolar öyle yaptırabilirsiniz. Enfeksiyon kapma olasılığıda yok ben öyle yaptırıyorum. Ağda bana özel oluyor

Ben oğlumda doğumdan 1 hafta öncesine kadar yaptırdım hiçbir zararını görmedim.Şimdi 8 haftalık gebeyim yine ysptırıyorum.İlkinde doktoruma sormuştum bir sakınca olmaz yaptırabilirsin demişti.

Ben şeyi merak ediyorum normalde jiletle yapıyorum ama karnımın altını göremiyorum artık ve jiletle olmuyo ağdaya gitsem dayanılmicak kadar mı acır jiletten sonra ağda yapan var mı?

Ben şeyi merak ediyorum normalde jiletle yapıyorum ama karnımın altını göremiyorum artık ve jiletle olmuyo ağdaya gitsem dayanılmicak kadar mı acır jiletten sonra ağda yapan var mı?
Hamilelikte vücut daha cok hassaslasıyor. Ben ağda yaptırıyorum devamlı hamile kaldıktan sonra bir kez yaptırdım 3. Ayımda sonra cıkmadı bir daha kıl şimdi yeni yeni cıkıyor ve ben 8. Ayıma gırmek üzeriyim. Canım da iki katı yandı agladım resmen. Netten arastırdığım kadarıyla kız bebege hamile olanlarda kıl azalması oluyormuş erkekte çoğalma.

Peki acısından kasılma olmuyor mu kızlar. Kuaför düşük riski yoksa bişey olmaz dedi ama doktorlar çok önermiyormuş. Açılma olabilirmiş.

aman yok .. evde bi arkadasınız yapsın, ayna yardımıyla siz yapın daha iyi.
Son anda kuaför salonunda bide hastalık kapma riski var.
Sakın yapmayın bence.

Ben agdaya gitcektim bikaç gün sonra peki ne yapmalıyım ki 34 haftalıgım

Ben geçen hafta yaptırdım, şu an 37+3 haftalığız, eğer acıya çok dayanamıyorsanız veya riskli gebeliğiniz varsa doktorunuza sorun bence

Jilet en mantıklısı bence doğumda oranın temizliğini falan düsünmüyor insan.

Aynadan bakarak ağda yapıyorm.Zor iş.Doğacak kızımın tüylerini dert ettim büyüyünce napar yavrum diye

aman yok .. evde bi arkadasınız yapsın, ayna yardımıyla siz yapın daha iyi.
Son anda kuaför salonunda bide hastalık kapma riski var.
Sakın yapmayın bence.

Evliligimin başından beri enfeksiyondan o kadar çok cektimki.. Ve sebebi hep benim çok dikkat etmendi en son anladimki sakınan göze cop batıyor.. Kapacaksam evde de kaparim hastalık gideceğim yerin temizliğinden eminim o yüzden çokta korkmuyorum açıkçası.. Sadece utanıyorum o kadar. aynayla olmuyor kollarım yetismiyor karnımdan çekemiyorum agdayi tanıdık birinden de kimse yok bu isi hakkıyla yapabilecek.. Pasa pasa kuaföre gitcem...

Yaptırdım bir sıkıntı yaşamadım canım da çok yanmadı. Teşekkür ederim yorumunuz içim.
Düşük riski olan kişiler için olabilir belki. Ben de 3 aylıkken yaptırmıştım bi sıkıntı yaşamamıştım ama son aylarda çok acırsa kasılırsam diye korkup gitmemiştim.

Düşük riski olan kişiler için olabilir belki. Ben de 3 aylıkken yaptırmıştım bi sıkıntı yaşamamıştım ama son aylarda çok acırsa kasılırsam diye korkup gitmemiştim.
Benim de düşük riskim vardı çok şükür bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…