Ağda

Çam sakızı ağdayı mı densem ablamla bir deniycez ılık ağdada bez falan çok uğraşlı gözümde almıyo :45:

Canim sen vivet kalip aqda al yeşil al ama onh kullan ince ince ufak ufak yapistir isitip spatulayla çek acele etme :8: çok sicakkende sakin sürme bal kıvamina getir kullanmadigin bi demir tava olabilir onda erit agdayi bal kivamina gelsin yavas yavas yap hem uzun sürede çıkmıyor:16:

Canim sen vivet kalip aqda al yeşil al ama onh kullan ince ince ufak ufak yapistir isitip spatulayla çek acele etme :8: çok sicakkende sakin sürme bal kıvamina getir kullanmadigin bi demir tava olabilir onda erit agdayi bal kivamina gelsin yavas yavas yap hem uzun sürede çıkmıyor:16:

Çam sakızı daha iyi geldi bana ilk başlarda bir acı ama sonra hoşuna bile gidiyo insanın :39:

Bikini bölgesi için sürekli jilet kullanıyodum erkek sakalına döndü sonradan :44: geçen seneden beri mecburiyetten makineyle alıyorum ne inceliyor ne seyrekleşiyo haliyle bıktım bende kuaföre gitmeyede utanıyorum :26: kendim ağda yapıyım diyorum çeşit yok burda hem çekemem bile ben :50: bir çözüm yolu var mıdır

Bende çok utanıyodum kuaföre gitmeye ve 7 sene boyunca jiletle almıştım ve kazık gibiydi. Gözümü kararttım gittim kuaföre. Hiç utanıcak bişey yok tatlım akşama kadar zaten görüyo başkalarınınkini. Aynısı ondada var. İnan pişman olmazsın. 3 aydır gidiyorum hem azaldı hemde inceldi hemen hemen hiç acı olmuyo artık. Hadi bi cesaret git kuaföre :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok utanıyodum kuaföre gitmeye ve 7 sene boyunca jiletle almıştım ve kazık gibiydi. Gözümü kararttım gittim kuaföre. Hiç utanıcak bişey yok tatlım akşama kadar zaten görüyo başkalarınınkini. Aynısı ondada var. İnan pişman olmazsın. 3 aydır gidiyorum hem azaldı hemde inceldi hemen hemen hiç acı olmuyo artık. Hadi bi cesaret git kuaföre :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Konuyu açtıktan 1 gün sonra çam ağda yapmaya başladım ve şuan çok memnunum :16: ve hala kuaföre gitmeye utanan bir insna olarak gidenleri ayakta alkışlıyorum :46:

Back
X