ağda!!!!!

Ben de düşünüyorum aslında ama böyle küçük bir ilçede çok zor, gidemem yani..

Kayserili arkadaş, Kayseriye yakınım beraber bir yere gidelim, hem bana Kayseriyi gezdirirsin :KK70:
burda bakkal dükkanı gıbı ağdacı var her köşe başında :D
ben de tutturdum bı tanesınde devam edıyorum 1 yıl falan olucak aynı salona gıdıyorum :)

bacaklarıma yapıyorum ben bikini bölgesine yaptım da olmadı
sen bacakların için mi bu kadar acı çekiyorsun. senin işin zor ozaman. bence lazere git. acı eşiğin düşük olabilir. kimi insanın acıya duyarlılığı fazla oluyor

sen bacakların için mi bu kadar acı çekiyorsun. senin işin zor ozaman. bence lazere git. acı eşiğin düşük olabilir. kimi insanın acıya duyarlılığı fazla oluyor
evet bacaklarım çok acıyor . bikini bölgesinde ağlmıştım :KK53:

Ben de düşünüyorum aslında ama böyle küçük bir ilçede çok zor, gidemem yani..

Kayserili arkadaş, Kayseriye yakınım beraber bir yere gidelim, hem bana Kayseriyi gezdirirsin :KK70:
tabii gel gidelim :) nerdesin sen hangi ilçede :)

ilk gidişinde uyuşturucu kullandın mı pekii?
hayır canım tabı acıyordu yıne de ama ben hıc ağdamda uyusturucu kullanmadım
gıtgıde alıstım sımdı cok cok az acıyor
tam çıkmadan da gıdıyorum zaten mesela yaptırdıysam 20 güne kadar ufak ufak cıkıyor yıne gıdıp yaptırıyorum

hayır canım tabı acıyordu yıne de ama ben hıc ağdamda uyusturucu kullanmadım
gıtgıde alıstım sımdı cok cok az acıyor
tam çıkmadan da gıdıyorum zaten mesela yaptırdıysam 20 güne kadar ufak ufak cıkıyor yıne gıdıp yaptırıyorum
ayy çok güzelmiş bende başlıyorum hemen iyi bi yer araştırıyım da . çokkkk sağol canım benim :KK68::KK15:

tabii gel gidelim :) nerdesin sen hangi ilçede :)
Ben komşu bir ildeyim, açık açık söylemeyeyim burda, burdaki herkes alışverişe falan oraya gider, bir ben gidemedim çünkü tek başıma cesaret edemiyorum :)

Ben komşu bir ildeyim, açık açık söylemeyeyim burda, burdaki herkes alışverişe falan oraya gider, bir ben gidemedim çünkü tek başıma cesaret edemiyorum :)
ayyyy evet arkadaşınla falan git tek başına zor olur alıştıkça yalnız da gideriz :)

Cnm ben buz torbasi koyuyordum 1 dakika bekletiyordum buz hafif yakıyor gibi olunca agdayi yapistirip çekiyordum.

Back
X