- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Canım mesela sadece özel bölge ne kadar sürer ağdacıda?canım gıt ağdacıya hemen yapıp bıtırsın cok da rahat oluyor utanıcak bır sey de yok bence en temızı oh rahattt :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım mesela sadece özel bölge ne kadar sürer ağdacıda?canım gıt ağdacıya hemen yapıp bıtırsın cok da rahat oluyor utanıcak bır sey de yok bence en temızı oh rahattt :)
bebegm benım her seferınde yaklasık 10 dakıka falan suruyorCanım mesela sadece özel bölge ne kadar sürer ağdacıda?
Ben de düşünüyorum aslında ama böyle küçük bir ilçede çok zor, gidemem yani..bebegm benım her seferınde yaklasık 10 dakıka falan suruyor
burda bakkal dükkanı gıbı ağdacı var her köşe başındaBen de düşünüyorum aslında ama böyle küçük bir ilçede çok zor, gidemem yani..
Kayserili arkadaş, Kayseriye yakınım beraber bir yere gidelim, hem bana Kayseriyi gezdirirsin![]()
sen bacakların için mi bu kadar acı çekiyorsun. senin işin zor ozaman. bence lazere git. acı eşiğin düşük olabilir. kimi insanın acıya duyarlılığı fazla oluyorbacaklarıma yapıyorum ben bikini bölgesine yaptım da olmadı
evet bacaklarım çok acıyor . bikini bölgesinde ağlmıştımsen bacakların için mi bu kadar acı çekiyorsun. senin işin zor ozaman. bence lazere git. acı eşiğin düşük olabilir. kimi insanın acıya duyarlılığı fazla oluyor
aaaaaabebegm benım her seferınde yaklasık 10 dakıka falan suruyor
tabii gel gidelim :) nerdesin sen hangi ilçede :)Ben de düşünüyorum aslında ama böyle küçük bir ilçede çok zor, gidemem yani..
Kayserili arkadaş, Kayseriye yakınım beraber bir yere gidelim, hem bana Kayseriyi gezdirirsin![]()
e ben alıstım artık dıyorum ya ben oyun oynuyorum kadın yapıyo hemenaaaaaabenimki yarım saatten uzun sürmüştü
![]()
gidecem bende gaza getirdine ben alıstım artık dıyorum ya ben oyun oynuyorum kadın yapıyo hemen![]()
ilk gidişinde uyuşturucu kullandın mı pekii?e ben alıstım artık dıyorum ya ben oyun oynuyorum kadın yapıyo hemen![]()
tertemız ohhgidecem bende gaza getirdin![]()
hayır canım tabı acıyordu yıne de ama ben hıc ağdamda uyusturucu kullanmadımilk gidişinde uyuşturucu kullandın mı pekii?
ayy çok güzelmiş bende başlıyorum hemen iyi bi yer araştırıyım da . çokkkk sağol canım benimhayır canım tabı acıyordu yıne de ama ben hıc ağdamda uyusturucu kullanmadım
gıtgıde alıstım sımdı cok cok az acıyor
tam çıkmadan da gıdıyorum zaten mesela yaptırdıysam 20 güne kadar ufak ufak cıkıyor yıne gıdıp yaptırıyorum
Rica ederim canım agdanin rahatlığı hiçbişey de yok (lazer dışında :)ayy çok güzelmiş bende başlıyorum hemen iyi bi yer araştırıyım da . çokkkk sağol canım benim![]()
Ben komşu bir ildeyim, açık açık söylemeyeyim burda, burdaki herkes alışverişe falan oraya gider, bir ben gidemedim çünkü tek başıma cesaret edemiyorum :)tabii gel gidelim :) nerdesin sen hangi ilçede :)
ayyyy evet arkadaşınla falan git tek başına zor olur alıştıkça yalnız da gideriz :)Ben komşu bir ildeyim, açık açık söylemeyeyim burda, burdaki herkes alışverişe falan oraya gider, bir ben gidemedim çünkü tek başıma cesaret edemiyorum :)