Ağır başlı olmak herkesin harcı değil sanırım..

Fazla laubali davranıştan hoşlanmam ama arabaya binme mevzusunda belki de hanımlar sizden sebep arabanıza binmişlerdir. Neticede evin tek kadın misafiri sizmişsiniz, sizinle gelmek istemeleri normal. Kaldı ki o hanımın eşi de diğer beyi yalnız bırakmamak için onun arabasıyla erkek erkeğe gitmişler.Ben bu şekilde yorumladım, siz de çok takılmayın bence. :)

ee diğer taraftaki insan da eşi ve abi dediğim adamda eşiyle hatunun arasını yapıp evlenmesine vesile olan adam..
Yani en yabancı benim yani ortamda..
O kadar ince düşünebileceklerini ben sanmıyorum..

kapalılığı neden kattınız ???????

kendiniz açık olduğunuz için onlardan üstün mü olduğunuzu sanıyorsunuz ???

yada kapalılar şakalaşamaz gülemez gibi bişi mi var ????

bnce şakalaşmaları normal yani aralarında demekki o abi kardeş samimiyeti var

sadece eşinin bindiği arabayla gitmeliydi diğer söylediklerinizde bir yanlış görmüyorum

gözlükleinizden kurtulun :51::51:

al burdan yak vol 2

bu konu çok tepki alır, çünkü buraya "iş yerimde açık bir bayan var, erkeklerle çok laubali " diye bir konu açılsaydı, o da tepki çekerdi..

insanları din, dil, renk, ırk, kıyafet olarak kategorize edip davranışlarını bunlara göre belirlemelerini beklemek çok saçma geliyor bana.. yani bu şikayet ettiklerinizi açık biri yapsa "nasıl olsa açık" deyip daha mı az tepki gösterecektiniz?

herkes inandığı için kapanmıyor.. aile baskısı, bakımsız saç gibi bir sürü sebebi olabiliyor kapanmanın..

konuya gelirsek; ben samimiyetten hoşlanmam değil ki laubalilik.. evet bende sizin yerinizde olsam çok rahatsız olurdum.. :34:

Konuya yorum yazılabilir sahsıma hakaret edilirse konu kapattırma olayına gidebilirim..
gereksiz yanii
teşekkürler..

Çok teşekkür ederim o farkında herşeyin ama erkek netice hatun hişi bukadar cıvık olunca erkek ona bi cıvıklaşma yada dikkat etmez demez uyarması abes kaçar
O kendi davranışlarına bakıcak artık o insan değişmez sanmam..
Ben şahit olmasaydım iyiydi..
tanımasaydım daha iyi olurdu sanki..

Neden peki aklın mı kaldı şimcik eşindee :9:

Kapali acik olayi degilde karakter meselesi bu anlattiklariniz. Sizin karakterinize ters dustugu icin sevmemissinizdir. Bende mesela sizin gibi az konusan agir insanlarla muhabbeti sevmem yanlis anlamayin siz kendinizi oyle anlattiginiz icin ornek sizi gosterdim. Benim muhhabbet ettigim kisi aksine neseli sen sakrak olacak.

benim görselimde diye yazınca kendinden bahsediyusun sandım sonra baktım öyle değilmiş..
görsel kelimesinin bu anlama geldiğini bilmiyodum..
tek ben yanlış anladım galiba..
sen yinede sesli gülme fazla..
sonra senin görselinde beğenmediğin insanlardan ne farkın kalır...

Önce konuyu okuyun sıçramak için yorum yazmayın sonra benim gülmememi eleştirirsiniz hanfendi saygılar sevgiler..

kapalılık demeden anlatsa idiniz herkez sizi haklı bulurdu ama bu şekilde kendinizi havalarda görmüşsünüz sanki onları da laçka edepsiz patavatsız :35:

bu konudan ciddimi bunu çıkardınız hayret ediyorum..

Konuya yorum yazılabilir sahsıma hakaret edilirse konu kapattırma olayına gidebilirim..
gereksiz yanii
teşekkürler..

şahsınıza dair bir yorumum yok zaten..

bu kadar iyi niyetli bir yorumu bile böyle algıladıysanız, iş yerinde yaşananları da yanlış anlamış olma ihtimaliniz yüksek görünüyor :34:

bu konudan ciddimi bunu çıkardınız hayret ediyorum..

bence siz konunuzu baştan aşağı bir okuyun sonra burda insanlara cevap verin ......

ne yazdığınızı nasıl yazdığınıza bakın yoksa hata gözlükle dolaşırsınız :51::51:

hee birde benim düşüncem :9::9: siz o kadınların eşinize yakın oluşunu kıskanmışsınız bunuda bu şeklde dile getiriyorsunuz :9::9::10:

Görüşmeyeceğim eşimede beyan ettim..
hoşlanmadım sen görüş bana sormadan benim hakkımda karar verme dedim..

kapalılar gülemez eğlenemez diyolarda ben böyle bişi demedim daha usturuplu olamalrı örnek olmaları gerekmezmi gibi bişiydi benim kii.
herkes gülcek eğlencek yerine göre tabiki..
Tabiki herkesin iyisi kötüsü var ben başıma geleni anlatmak istedim
çok teşekkürler

O da sizin gözleminiz teşekkürler..

kıskançlık tabiki eşimi kıskanırım ama bunlardan değil..
Burda eşimi kıskanmaktan ziyade tavır hal davranışlar tuhaf geldi bana..
Eşim her gün bunlarla aynı ortamda
Bilmiyorum sizin ortamınızı siz daha iyi bilirsiniz..

İyi demişsin canım eşinde arasına mesafe koysun :19:

benim görselimde diye yazınca kendinden bahsediyusun sandım sonra baktım öyle değilmiş..
görsel kelimesinin bu anlama geldiğini bilmiyodum..
tek ben yanlış anladım galiba..
sen yinede sesli gülme fazla..
sonra senin görselinde beğenmediğin insanlardan ne farkın kalır...

ben de dedim ki benden başka kimseyi rahatsız etmemiş herhalde bu kelime:26:
neyseki biri daha varmış.
ben de sordum da önceki sayfalarda, konu sahibi kendi tabiriyle beni ' aydınlattı' sağolsun:10:

Çok varlar emin ol.
Sadece ilk paragrafı okudu gerisini okumadı bir çoğu eminim..

Övmek..
ilginç

Konuyu okumadığınız okadar bellki.. sesli güldüm..

hanımhanımcık falan ben olmuyorum hanfendi görmek istediklerim oluyo bi okuyu be nolur
Komik oluyosunuz işte..

Evet polemik yaratmak isteyen kabak gibi gorunuyor, onlari bosver cevap bile verme gerekirse, sizi gayet hakli buldum ben, bir iliskiyi bayan belirler o yuzden bayanlarin bu kadar laubali olmasi pek hos degil, ama tabiki isteyen istedigini yapar fakat disardan goruntusu cidden hos olmuyor en azindan benim acimdan boyle, cevre ve kisilikle alakasi var daha cok, kapali olmasina gelince ortunmek basina sal takmak demek degil, isteyerek ve anlamini bilerek ortunen insanlarin belli bir agirligi oluyor zaten dinimiz geregi. Bu demek degildirki gulemez eglenemez, bu sadece olculu olmak nerede ne yapacagini bilmek demektir. kapalilik, agirbaslilik basligi altinda incelenmeli bana kalirsa. O arkadaslarin cana yakinligi biraz asiriya kacmis sanirim esinden ayri arabaya sormadan binmek, belki araba sahibi istemiyor, neden insanlar bu kadar dusuncesiz, otobusun suyu mu cikti, ayiptir ya cidden boyle insanlari anlamiyorum, anneminde isyerinde var boyle patavatsiz insanlar cok sinir oluyorum

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Evet polemik yaratmak isteyen kabak gibi gorunuyor, onlari bosver cevap bile verme gerekirse, sizi gayet hakli buldum ben, bir iliskiyi bayan belirler o yuzden bayanlarin bu kadar laubali olmasi pek hos degil, ama tabiki isteyen istedigini yapar fakat disardan goruntusu cidden hos olmuyor en azindan benim acimdan boyle, cevre ve kisilikle alakasi var daha cok, kapali olmasina gelince ortunmek basina sal takmak demek degil, isteyerek ve anlamini bilerek ortunen insanlarin belli bir agirligi oluyor zaten dinimiz geregi. Bu demek degildirki gulemez eglenemez, bu sadece olculu olmak nerede ne yapacagini bilmek demektir. kapalilik, agirbaslilik basligi altinda incelenmeli bana kalirsa. O arkadaslarin cana yakinligi biraz asiriya kacmis sanirim esinden ayri arabaya sormadan binmek, belki araba sahibi istemiyor, neden insanlar bu kadar dusuncesiz, otobusun suyu mu cikti, ayiptir ya cidden boyle insanlari anlamiyorum, anneminde isyerinde var boyle patavatsiz insanlar cok sinir oluyorum

Çok teşekkür ederim
Cevap vermicem ben mübarek gün kimsenin kalbini kırmak istemiyorum nefsimize sahip çıkmamız gerek
Onlarda beni kırmazlar umarım..

Ben öyle şeyler demek istemedim konuyu sonuna kadar okuyunca bariz anlaşılıyo
Sen ve bir kaç kişi beni anladı tarafsız davrandı yanlı olmadı yeterli ben cevabımı aldım..
Analadığımı doğru anlamışım
Sağolasın..

Cok guzel anlamissiniz konuyu TEBRIKLER!!! Bir daha okusaniz kotu olmaz konuyu ne dersin??? Gereksiz yorumlara luzum yok

:) lügatımda dencek söz yok..
teşekürler çok incesiniz..

Millet ortalığı karıştırmaya yer arıyor!!!
Mevzu açıklık kapalılık değil !
Konu sahibi kapalı birinin daha dikkat etmesi gerektiğini söylüyor davranışlarına, son derece haklıda.
Eğer kapanmışsa bir bayan dikkat çekmemek için kapanmıştır ve bu doğrultuda hareket etmelidir.
Herşeyi saptırmaya pek bi meraklısınız.
Konu kapalı açık mevzusuna gelmesin.

Back
X