• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağır bir laf değil mi

Herkes eşinize yüklenmiş ama;

Sabah çıkarken sizinle dertleşen, size uykusuz kaldım diyen bir eşiniz var, suratınıza bile bakmadan hadi çıktım ben deyip kapıyı çarpan değil

Siz yemeğe çağırdığınızda bile canım istemiyor, huzur vermiyorsun diyerek sizinle konuşuyor sorununu söylüyor adam siz onu bile hakaret görüyorsunuz. Sanki masayı devirmiş, defol git zıkkımlan ben yemeyecem demiş gibi tepki gösteriyorsunuz, adam bunalmış ki tepki koymuş ve bunu size söylemiş, oturun konuşun sorunu çözün, bunun çözümü hemen ağlayıp tartışmak değil, tam olarak dediği huzursuzluğu yapmışsınız, bi oturun konuşun birlikte önce, bir cümleye böyle yaparsanız evliliğiniz daha çokk yıpranır, eğer tepkisine rağmen o masaya oturup yeseydi asıl o zaman sizi hizmetçi olarak görecekti, naparsa yapsın ben yemeğimi yerim gibi

Adamı dayakçı, saygısız yapmışsınız, yazan kişi hanım diye onun tarafını tutmuşsunuz ama o kadar da kötü bir koca değil yorumlarda pireyi deve yapmışsınız

Öncelikle çalışan biri olarak şunu söylemem gerek bazı akşamlar inanın 8 de yatıyorum yine de sabah kalkmak çok zor geliyor, vücut yorulduğunda evde su içmeye enerjin olmayabiliyor, kız kardeşim sağolsun odamı toplar arkamdan, akşam yemeğini hazırlar vs, annemde bende çalışıyoruz o evde ve her şeyi yapıyor Allah razı olsun.

Çok uykusuzum demiş adam size derdini söylemiş hemen napim bende uykusuzum demişsiniz, bu bi kere çok yanlış, siz evdesiniz yine uyuyabilirsiniz o işe gidiyor, onu geçtim ne hemen kıyaslıyorsunuz, bunlar hoş şeyler değil ben de hiçççç hoşlanmam, önce size dediği şeye banane demişsiniz sonra da sallamadım demişsiniz, siz deseniz ona 'Çocuk uyutmadı uykusuz kaldım sabah kadar, o da banane deyip sırtını dönüp yatsa?', akşama erken yatarsın deyip yanağından öpmek ya da bir kahve yapmak bu kadar mı zor ?
Adam huzur ver demiş, biraz da kendinize bakın derim ben, bizim kadınlarımız ilgi hep bizde olsun ister bende dahil ama onun canı da can, siz güzel karşılık vermezseniz güzel karşılık alamazsınız, eş olarak huzur vereceksiniz ki huzur alacaksınız, inanın bunlar hep karşılıklı, bir şey vermeden bir şey alınmıyor, biraz da eşinizi anlamaya çalışın
Ondan çocuk uyutmadığı için anlayış beklerken siz ona göstermiyorsunuz, biraz anlayış, empati, çok zor değil inanın.
Bende çalışıyorum ev hanımı değilim.Benim akşam sekizde yatacak bir lüksüm bile olmuyor şikayetçi miyim ne işimden ne kızımdan sadece biraz daha destek görmek istediğim için öyle cevap vermiştim. Sonuçta bende robot değilim ve ev işi,çocuk işi,hastane,tez,yetişecek makaleler.........

Haklısın canım ya ama buraya yazarsan tavsiyeler köle ol alttan al vs olur yani. Tek yanlışın kıyaslama yapmak olmuş o kadar büyütülecek bişey değil halbuki. Evlilikte arada böyle taşma noktaları oluyor

Back
X