Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşayan tanıdıklarım var illa kalıntılar oluyor maalesef ama geçio benceArkadaşlar ağır depresyon geçirip iyileşen var mı
gercekten mı ne gibi kalıntılar eskısi gibi olamıyormu artık insanYaşayan tanıdıklarım var illa kalıntılar oluyor maalesef ama geçio bence
o kadar umutsuzum kı eskısı gibi olabiliyormu insanDestek alır düzenli bir şekilde tedavine yoğunlaşırsan geçiyor tabii ki.
Oluyor ama üzücü bişey yaşarsan tekrarlayabilir takmamalısın elbet geçergercekten mı ne gibi kalıntılar eskısi gibi olamıyormu artık insan
>o kadar umutsuzum kı eskısı gibi olabiliyormu insan
birikim diyor doktor>
Elbette.
Sebebi nedir seni bu kadar yerle yeksan eden şey?
Ne güzel umut oldunuz bana Allah razı olsun hep böyle kalıcam sanki hiç iyi olamıycam gibi gelıyor ilacı bıraktınızmı peki birde bu hastalık tekrarlıyormus aynı şeyleri tekrar yaşamak düşüncesi bile korkunç eliyorGeçiyor tabii ki:)
Ben yaşadım, hem ilaç tedavisi hem psikoterapi aldım, 1 yıl kadar. Eskisi gibi de değil, daha güçlü oluyorsun. Valla tertemizim şu an.
Eski haline dönülmüyor diyenlere aldırma. Canlı organizmayız neticede, elbette her şeyin izi kalıyor, ama zorlukları aşmak insan ufkunu genişletir, eskisinden daha güçlü yapar. Hiiiç merak etme, geçecek.
Evet olabiliyor bende 15 sene önce çok ağır bi sekilde geçirdim psikiyatriye gittim bi yıl tedavi oldum şimdi çok çok iyiyim tedavi olmadan kendi kendine geçmiyoro kadar umutsuzum kı eskısı gibi olabiliyormu insan
evet daha ağır bir şekilde tekrarlıyormuş bende ondan cok korkuyorum aynı şeyleri birdaha yaşarsam dayanamamOluyor ama üzücü bişey yaşarsan tekrarlayabilir takmamalısın elbet geçer
tekrarladımı peki birde ne kadar süre ilaç kullandınızEvet olabiliyor bende 15 sene önce çok ağır bi sekilde geçirdim psikiyatriye gittim bi yıl tedavi oldum şimdi çok çok iyiyim tedavi olmadan kendi kendine geçmiyor
Bi an önce gidin bu hastalık insanı yer bitirir
Yaşamazsın merak etme kurtulacaksın Allah’ın izniyleevet daha ağır bir şekilde tekrarlıyormuş bende ondan cok korkuyorum aynı şeyleri birdaha yaşarsam dayanamam
Saolun inşallahYaşamazsın merak etme kurtulacaksın Allah’ın izniyle