Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
AĞIR DEPRESYONDAYIM ACİLEN HAMILE KALMAM LAZIM AMA HEM VAJINISMUSUM HEM HAMILELIGE HAZIR DEGILIM
Napcam ben bilmiyorm vajinismusu tam yenemedm ustune bde cocuk yapmam lazm nasil yenicem ben bunu pskolojk olarak da cocuga asla hazir deglm hic bunalima girmediniz mi hamilelik dogum donemlerinde herseyden nefret ediyorum napcam bilmiyorum cok caresizim cok
O degil de
Neden acilen hamile kalman lazim?
Once psikolojik olarak tedavi ol, anne olmaya degil de mutlu bir kadin olmaya odaklan.
Bebek sonra da olur.
Bu halin ile bebek olsa bile hem bebege hem sana yazik olur bence.
bende acilen hamile kalmam gerek lafına takıldım.Hayatında birşeyler yanlış ve yanlışı yanlışla sakın düzeltmeye çalışma.kendi problemlerini ve varsa eşinle problemlerini halletmeye çalış. Vajinismus yenmesi zor bir problem değil doktor desteğiyle atlatabilirsin. Çocuk olayınıda eşinle konuş derim.
İnan bunlar çaresiz hissettirecek problemler değil Rabbim sağlık sıhat versin herşey hallolur.
Napcam ben bilmiyorm vajinismusu tam yenemedm ustune bde cocuk yapmam lazm nasil yenicem ben bunu pskolojk olarak da cocuga asla hazir deglm hic bunalima girmediniz mi hamilelik dogum donemlerinde herseyden nefret ediyorum napcam bilmiyorum cok caresizim cok
bir sürü sıkıntınız olduğunu anlıyorum bu durumda neden bebek yapmanız lazım bunu anlayamadım, dünyaya getirilecek bir can'dan bahsediyoruz öncelikle kendinizi iyileştirmenizi öneririm,