Ağır depresyondaysanız lütfen depresyondan çıkmadan bebek yapmayın, daha vajinismusu bile tam halledememişken bu acele neden?Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyormAğır depresyondaysanız lütfen depresyondan çıkmadan bebek yapmayın, daha vajinismusu bile tam halledememişken bu acele neden?
Elalem istiyor diye bu ruh haline bir de bebek getirmeyin lütfen
Şu konular fake olsun lütfen ya ceket atınca mı hamile kalacaksın ilişki olmadan nasıl olacak? Her şeyden önce psikolojik olarak hazır değilim diyorsun lütfen çocuk sahibi olma çocuk elalem sussun diye değil gerçekten anne olmak isteyince yapılır bu elalem diyenleri hiç anlamıyorum düşünmüyoruz diyip geçin evlilik sadece çocuk yapmak amaçlı olan bir şey değil. Böyle diyenlere ben çocuk düşünmüyorum çocuk için de evlenmedim ne zaman yapacağımı ben bilirim sizin çocuk olunca başınız göğe mi erdi benimle böyle cahil cahil konuşmayın de bakalım bir daha cesaret edebiliyorlar mi sormayaBittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Yaa lütfen ben senelerce vajinismus la savaşmis ve vajinismusluyken hamile kalmış tam 9sene sonra.. neler duydum neler isittim. Lütfen bu kadar bırakmayin kendinizi. Size ne demeyi öğrenin.. Hem o konuşanların çenesi çocuğu doğurunca kapanacak mı sanıyorsun. Bu sefer de ikinciyi ne zaman doguruyosun, aaaa bu çocuğu tek büyütme... Marifet çocuk doğurmakta değil,..Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Nerdeyde 3yildir bunu diyorum zaten herkesi susturdum ama eltim hamileyms kiyaslamalara basladilar artk kmse beni duymuyo sanki kmseyi takmayan ben hep aglyorm artk bunu mecburen yapmak zornda gbi hssedyorm ama ustune bde vajinismus....Şu konular fake olsun lütfen ya ceket atınca mı hamile kalacaksın ilişki olmadan nasıl olacak? Her şeyden önce psikolojik olarak hazır değilim diyorsun lütfen çocuk sahibi olma çocuk elalem sussun diye değil gerçekten anne olmak isteyince yapılır bu elalem diyenleri hiç anlamıyorum düşünmüyoruz diyip geçin evlilik sadece çocuk yapmak amaçlı olan bir şey değil. Böyle diyenlere ben çocuk düşünmüyorum çocuk için de evlenmedim ne zaman yapacağımı ben bilirim sizin çocuk olunca başınız göğe mi erdi benimle böyle cahil cahil konuşmayın de bakalım bir daha cesaret edebiliyorlar mi sormaya
İsterse 5 yıl isterse 10 yıl olsun, şu kadar yıl oldu çocuk yapmam lazım diye bir çocuk bahanesi olamaz.Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Yaklask 3yildr herkesn agzni kapattm boyle seyler soyledm zaten kaynanam da dahil ama esim istyo ve bunu cok hakeden biri cok anlaysli sabirli bunu artk hakediyo ama ben bunu yapamyormYaa lütfen ben senelerce vajinismus la savaşmis ve vajinismusluyken hamile kalmış tam 9sene sonra.. neler duydum neler isittim. Lütfen bu kadar bırakmayin kendinizi. Size ne demeyi öğrenin.. Hem o konuşanların çenesi çocuğu doğurunca kapanacak mı sanıyorsun. Bu sefer de ikinciyi ne zaman doguruyosun, aaaa bu çocuğu tek büyütme... Marifet çocuk doğurmakta değil,..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?