Ağır depresyondayım, acilen hamile kalmam lazım ama hem vajinusmusum hem hamileliğe hazır değilim

patisga

Elhamdülillah....
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2015
562
337
103
Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum

Ağır depresyondaysanız lütfen depresyondan çıkmadan bebek yapmayın, daha vajinismusu bile tam halledememişken bu acele neden?
Elalem istiyor diye bu ruh haline bir de bebek getirmeyin lütfen

Ağır depresyondaysanız lütfen depresyondan çıkmadan bebek yapmayın, daha vajinismusu bile tam halledememişken bu acele neden?
Elalem istiyor diye bu ruh haline bir de bebek getirmeyin lütfen
Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm

Çocuğu antidepresan falan mı sanıyorsunuz? Psikolojik problemleriniz varken sırf sizi düzeltsin bir de çevre bekliyor diye çocuk mu yapacaksınız?

Bencilliği bambaşka bir boyuta taşımışsınız tebrikler.

Şu konular fake olsun lütfen ya ceket atınca mı hamile kalacaksın ilişki olmadan nasıl olacak? Her şeyden önce psikolojik olarak hazır değilim diyorsun lütfen çocuk sahibi olma çocuk elalem sussun diye değil gerçekten anne olmak isteyince yapılır bu elalem diyenleri hiç anlamıyorum düşünmüyoruz diyip geçin evlilik sadece çocuk yapmak amaçlı olan bir şey değil. Böyle diyenlere ben çocuk düşünmüyorum çocuk için de evlenmedim ne zaman yapacağımı ben bilirim sizin çocuk olunca başınız göğe mi erdi benimle böyle cahil cahil konuşmayın de bakalım bir daha cesaret edebiliyorlar mi sormaya

Sorunları halletmeden çocuk yapmak çok sakıncalı . İnsanların söylediklerine göre hayatını şekillendirme ne zaman hazırsan o zaman yap çocuğu da etkilersin .

Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
Yaa lütfen ben senelerce vajinismus la savaşmis ve vajinismusluyken hamile kalmış tam 9sene sonra.. neler duydum neler isittim. Lütfen bu kadar bırakmayin kendinizi. Size ne demeyi öğrenin.. Hem o konuşanların çenesi çocuğu doğurunca kapanacak mı sanıyorsun. Bu sefer de ikinciyi ne zaman doguruyosun, aaaa bu çocuğu tek büyütme... Marifet çocuk doğurmakta değil,..

Nerdeyde 3yildir bunu diyorum zaten herkesi susturdum ama eltim hamileyms kiyaslamalara basladilar artk kmse beni duymuyo sanki kmseyi takmayan ben hep aglyorm artk bunu mecburen yapmak zornda gbi hssedyorm ama ustune bde vajinismus....

İsterse 5 yıl isterse 10 yıl olsun, şu kadar yıl oldu çocuk yapmam lazım diye bir çocuk bahanesi olamaz.

Çocuk dediğin şey mermer gb sağlam psikolojileri bile paramparça ederken zaten rahatsız olan psikolojiyi ne hale getirir sizce?

Aşk dolu yuvalar bile çocuk olduktan sonra şöyle bir 5.1 şiddetinde sallanıyor. Kaldıki bunun gebeliği var doğumu var loğusalığı var, var oğlu var.

Allah rızası için psikolojinizi düzeltmeden çocuk yapmayın! Ben sadece bebelere acıyorum. Yazık günah herkes sağlıklı anne baba ile sağlıklı bir yuvayı hakeder.

Canim bende 9 aylik evliyim ilk 4 5 ay bizde iliskiye giremedik sadece 2. Ayimizda zarim gitmisti ama ben hungur hungur aglamistim. Esime naparsam yapim nolur durma demistim. Cunku bende bunalmistim artik. Onun icinde benim icinde zor olmustu. Ben hungur hungur aglamistim ama halbuki okadar buyuk birsey degildi. Tamamiyle psikolojik. Sonra 2 bucuk 3 ay soylemesi ayip sadece ucunu alabildim. Simdide tamamen yine olmuyormus esim oyle diyor ama bence hepsini hissediyorum. Biraz acik yazdim kusura bakmayin lutfen ama kisacik zamanda bile benim psikolojim bozulmustu sizin baya olmus yardimim olsun istedim. Bir cok kisiye de yakin arkadaşlarima sordugumda ustteyken daha rahat olduklarini soyluyorlar ama benim tam tersi ustteyken kendime kiyamiyorum. Ben alttayken daha rahat oluyorum psikolojik olarak. Yardimci olmaya calistim insallah az da olsa icinizi rahatlatmisimdir.

Yaklask 3yildr herkesn agzni kapattm boyle seyler soyledm zaten kaynanam da dahil ama esim istyo ve bunu cok hakeden biri cok anlaysli sabirli bunu artk hakediyo ama ben bunu yapamyorm

Keşke millet olarak herkesin üremek zorunda olmadığını ve dünyaya bir can getirmenin ne kadar ciddi bir mesele olduğunu bir kavrayabilsek!
Ne demek 3 yıl oldu, ne demek başkası soruyor diye hemen hamile kalmak gerekliliği? Şaka mısınız siz? Dünyaya bebek getirmek çocuk oyuncağı mı? Kim ister ağır depresyonlu bir kadının bebeği olarak doğmayı? Azıcık bilinç yahu. Önce kendi sorunlarınızı çözün. Bebek şu an sizin en son düşünmeniz gereken bir şey bile değil. Önce kendi kendinizi düzeltin, hayatınıza bir de bebek dahil etmeden önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…