Ağır depresyondayım, acilen hamile kalmam lazım ama hem vajinusmusum hem hamileliğe hazır değilim

anneliğin çevre baskısı sonucu tadılmaması gereken çok kutsal bir duygu olduğunu ne zaman öğreneceğiz?
toplum baskısı desen maşallah yatak odalarımızda ortamızda yatıyor artık

Eşim rahatsız olsa ilk işim onu tedavi ettirmek olurdu. Canımı dişime takar, onu iyileştiririm. Akışına bırakmak benim ruhuma uygun değil. Ya sizin?
Malesef ki Eşler böyle bir durumda baskı yapmayarak zaten en Büyğk yardımı yaptıklarını düşünüyorlar.Oysaki onların bu rahat tavırları bu Sürecin uzamasında en etkin sebep farkında değiller.

Eşim rahatsız olsa ilk işim onu tedavi ettirmek olurdu. Canımı dişime takar, onu iyileştiririm. Akışına bırakmak benim ruhuma uygun değil. Ya sizin?
Konu sahibinin derdi tedavi olmak değil elalem ne der farkındaydanız. Ayrıca tedaviyi kemdi istemeyen kimseyi zorla tutarak hastaneye götüremezsiniz. Çaba gerek.
Konuyu yazarken bile tedavi olmaktan bahsetmemiş.
En suçsuz olan koca da suçlu bulundu :)
Sabrını sadakatını tebrik etmek gerek 'bana göre'
Konu kocam evlendiğimizden beri birlikte olmuyor doktora da gitmiyor diye açılsaydı boşan denilirdi ki boşanma sebebi
Kadın açınca neden adam suçlu

Öncelikle Elalem ne der baskısını bir atın kafanızdan.
Çocuğa ANNE ve BABA bakar.
O çok baskılayan türler etrafınızda olmayacak.
Sağlık sorununuzu öncelikle halledip daha sonra böyle bir olaya girişin.

Çok acil hamile kalmalısınız evet ama nasıl,biz ne yapabiliriz? misal nasıl bir yardım umuyorsunuz buradaki kadınlardan?

ağır depresyon ve acil hamile kalmak demek=arabamda benzin yok acilen bursadan istanbula saat 5 e kadar varmam gerek demek.belki benzin bir şekilde hallolur ama depresyondayken birden biri vücudunuza hemen git hamile kal emri nasıl verilir bilmiyorum.ben ağır depresyon geçirmememe rağmen olmamıştı.keza standart depresyonun geçme süresi 6 ay ile bir yıl arası sürüyorsa.

yorumlarından anladığım kadarıyla vajinusmus için tedavi falan olmamışsın. evet ortada acil bi durum var, ama bu hamile kalman değil tedavi olman için. sanırım sen vajinusmustAN şikayetçi değilsin, elalem ne der diye acilen kalma derdindesin. bebek olsunda, hayatıma bu şekilde devam ederim kafası. senin gerçekten psikoljin bozuk mantıklı düşünemiyosun. hamile kalınca depresyonunun geçecekmi. lohusa depresyonu diye ne konular acılıyo. o zaman acilen ne yapman gerekcek acaba. elalem sen depresyondasın diye bakcakmı çocuğuna. önce tedavini ol, sonra inşallah Rabbim nasip eder. çocukta hemen olmuyo bazen, ben yıllardır uğraşıyorum. belki onun içinde tedavi görmen gerekcek. yani bebek hamilelik diye depresyoına gireceğine, önce vajinusmus tedavisini ol.

Once vajinusmus u yenip esinle mutlu olmaya bak. Bebek vs sonraki adim. Ayrica bebegin olunca bakacak olan elalem degil. Sen maddi manevi buna hazir olmalisin. Esin de oyle.

çocuk yapmak için çocuk yapmayın Allah aşkına, sonra biz uğraşıyoruz toplum olarak...

Herhalde anlatamıyorum derdimi. Koca bana göre karısının psikolojik problemlerini bilmesine rağmen akışına bırakmış durumda. Ben eşimi böyle görsem veya eşim beni böyle görse ilk işimiz birbirimizi ruhen iyileştirmeye çabalamak olur ilk başta. O sorun hallolduğu takdirde zaten her şey çözülür. Ben konu sahibinde Sağlıklı bir ruh hali göremedim. Eşi nasıl görmüyor, olay bundan ibaret.

El alem istiyor diye bebek yapilmaz
agir depresyondaysaniz lutfen yapmayin duzelene kadar ki lohusalik diye bir sey var depresyonda olmayani bile tepe taklak edebiliyor
siz once kendinizi rahatlatin korkularinizdan kurtulun el alemi bosverin siz ne yapmak istiyorsunuz onu dusunun
elalemde insanin yatak odasina bile karisir oldu el alem diye dusune dusune saglikli dusunemiyorsunuz bence elalem yok siz varsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…