- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 34
Malesef ki Eşler böyle bir durumda baskı yapmayarak zaten en Büyğk yardımı yaptıklarını düşünüyorlar.Oysaki onların bu rahat tavırları bu Sürecin uzamasında en etkin sebep farkında değiller.Eşim rahatsız olsa ilk işim onu tedavi ettirmek olurdu. Canımı dişime takar, onu iyileştiririm. Akışına bırakmak benim ruhuma uygun değil. Ya sizin?
Konu sahibinin derdi tedavi olmak değil elalem ne der farkındaydanız. Ayrıca tedaviyi kemdi istemeyen kimseyi zorla tutarak hastaneye götüremezsiniz. Çaba gerek.Eşim rahatsız olsa ilk işim onu tedavi ettirmek olurdu. Canımı dişime takar, onu iyileştiririm. Akışına bırakmak benim ruhuma uygun değil. Ya sizin?
Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Vajinismus konusunda yardım almak istersen özelden yazabilirim. Giden yıllarına yazık, lütfen erteleme
Herhalde anlatamıyorum derdimi. Koca bana göre karısının psikolojik problemlerini bilmesine rağmen akışına bırakmış durumda. Ben eşimi böyle görsem veya eşim beni böyle görse ilk işimiz birbirimizi ruhen iyileştirmeye çabalamak olur ilk başta. O sorun hallolduğu takdirde zaten her şey çözülür. Ben konu sahibinde Sağlıklı bir ruh hali göremedim. Eşi nasıl görmüyor, olay bundan ibaret.Konu sahibinin derdi tedavi olmak değil elalem ne der farkındaydanız. Ayrıca tedaviyi kemdi istemeyen kimseyi zorla tutarak hastaneye götüremezsiniz. Çaba gerek.
Konuyu yazarken bile tedavi olmaktan bahsetmemiş.
En suçsuz olan koca da suçlu bulundu :)
Sabrını sadakatını tebrik etmek gerek 'bana göre'
Konu kocam evlendiğimizden beri birlikte olmuyor doktora da gitmiyor diye açılsaydı boşan denilirdi ki boşanma sebebi
Kadın açınca neden adam suçlu
İsterse 5 yıl isterse 10 yıl olsun, şu kadar yıl oldu çocuk yapmam lazım diye bir çocuk bahanesi olamaz.
Çocuk dediğin şey mermer gb sağlam psikolojileri bile paramparça ederken zaten rahatsız olan psikolojiyi ne hale getirir sizce?
Aşk dolu yuvalar bile çocuk olduktan sonra şöyle bir 5.1 şiddetinde sallanıyor. Kaldıki bunun gebeliği var doğumu var loğusalığı var, var oğlu var.
Allah rızası için psikolojinizi düzeltmeden çocuk yapmayın! Ben sadece bebelere acıyorum. Yazık günah herkes sağlıklı anne baba ile sağlıklı bir yuvayı hakeder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?