Ağır depresyondayım, acilen hamile kalmam lazım ama hem vajinusmusum hem hamileliğe hazır değilim

Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
tedavi olsana adamada yazık . bu depresyonda coxuk sahibi olunca cıkıcammı zannediyorsun depresyondan

Allah aşkına önce kendinizi büyütün sonunda çocuk yapın. Elalem ne der diye yaşayan biri yaşı kaç olursa olsun olgunlaşmamıştır. Elalem aaa evi güzel değil dese ev mi alacaksınız, eşi tipsizmiş dese eşini mi değiştireceksiniz, görünüşünüze laf etseler gidip estetik mi olacaksınız. Ben anaokulu öğretmeniyim. Emin olun bilinçli ailenin çocuğu ile anne olmuş olmak için anne olan kadının çocuğu arasında ne kadar fark olduğunu görseniz. Millet erkek çocuğu sever ya kızınız olsa. Önce siz olgunlaşın lütfen. Yazık gerçekten ne hale geldik biz. Toplum baskısına bağlı yaşıyoruz. Allah herkese akıl fikir versin

Önce vajinismus tedavisi ol.
Kendini hazır hissedene kadar da bebek düşünme.
Çünkü bebekten sonra da psikolojin bozulabilir,çocuğa yazık.
Milletin ne dediği önemli değil,sırf başkaları için bir bebeği ziyan edemezsin.

Ben de aynisini dusunuyorm ama 3yil olcak daha fazla ne kadar erteleyebilirim bunu bilmiyorum o kadar caresiz durumdaym ki suanda kelimelerle anlatamyorm
benim 8 yıl çocuğum olmadı.
elaleme "sanane" dedim.

hakikaten kime ne?

Vajinismus olan kuzenim gayet hamile şu an. Bunun başka örnekleri de sitede var okusanız görürsünüz. Ama konu o değil. Millet istiyor diye çocuk yapılmaz. Zira çocukla ilgili en kolay kısım yapma kısmı. Size bunu söyleyenler gelip çocuğu bakmayacak. Çok saçma bir düşünce içerisindesiniz. Kendinizi hazır hissetmeden böyle büyük bir sorumluluk altına asla girmeyin. Kime ne sizin çocuğunuzdan herkes işine baksın.

Bittim ben bittim vajinismusum 2bucuk yildir evliyim esim cok anlaysli iliskide daha rahatm ama hala tam olarak iliskiye giremiyoruz kasiyorum kendimi elimde degil ve smdi de cevredeb hamilelik baskilari geliyo napcam ben bilmiyorum pskolojk olarak da hc hazir degilm bi bebek hayatimi tamamen degstrcek dye dusunuyorum cok buyuk korkularim var yenemiyorum sadece agliyorum
Saçmalama. Başkası için çocuk yapılmaz. Sana doğur diye baskı yapanlar çok istiyorlarsa kendileri doğursun. Hazır olamadan asla hamile kalma burnundan gelir.

Çevredeki gereksiz insanlar baskı yapıyor diye yapmayın çocuk. Öncelikle psikolojik destek alıp vajinismusu yenin. İnsanlar her zaman konuşacak.

Sanıyor musunuz ki, çocuk yaptığınızda susacaklar? Bu sefer de ikinci çocuğu bir an önce yapın, yaş aralığını fazla açmayın vs vs şeklinde talimatlarda bulunacaklar.

Ne zaman kendinizi hazır hissederseniz o zaman yapın. Onlar için değil!

Canim sen vaninismus oldugun icin depresyona girmissin onu sadece yasayan bilir insanin bütün psikolojisi bozuluyo.inanki yenince hicbiseyin kalmicak bundan emin ol.eşinde anlayisliymis ne güzel git tedavini ol.bende 2 sene cektim o hastaligi gittim tedavi oldum simdi bebek düsünüyorum hangi ildesin bilmiyorum sana doktorumu tavsiye edebilirim yenince sanki hic bu durumu yasamamis gibi olcaksin emin ol bundan.

Hazir degilmissiniz. Neden acilen hamile kalmak istiyorsunuz?

Ben de vajinusmustum ve bu sitede öğrendiklerim uyguladıklarım sayesinde yendim.Sana yardımcı olabilirim özelden.Bu Sayfayı meşgul etmeden,istersen ?

Cevabini kendin vermissin. Baskasi ne der diye cocuk mu yapilir? Hazir degilsen hazir oldugunda yaparsin.

Tek tavsiyem vajinismusu yenin bi an önce bende atlattım çevre baskısı yoktu üstelik 2 ay içinde hamile kaldım elbette korkularım var ama sadece ona bakamazsam diye korkuyorum gerisi zAten gelicek siz yeterki yenmeyi isteyin

Buraya konu açmak yerine doktora gitseydin şuanda başka şeyler konuşuyor olabilirdin.

Back
X