- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Bu bizim suçumuz değil yaşadığımız çevre buna göre değerlendiriyo sende biliyorsundur
Insanin yasadigi cevreylede alakali olabilir belki bilemiyorum ama dediklerinizde tabikide haklisiniz insanin karakteri huyu kalbi onemliCevrenin size bictigi rolu kusanmaktan vazgecin. Hayatin her anlaminda...
Elalem ne der diye diye yasanmaz, yasansa da bu kendi hayatiniz degil elalemi tatmin cabaniz olur.
Cok sukur benim cevrem insana insan oldugu icin kiymet veren bir cevre. Kimsenin kimin sevisip sevismedigiyle alip veremedigi yok
Kendi evimde huzurlu olamiyorum bu durumdan annemin babamin yuzune bakarken bu durumu iyice kendime stres yaptigim icin erkek arkadasimla cok tartisip durdum onunda bu rahat davranislari calismayip gezmesi beni iyice streslendirdi.Belki de bu konuyu kafanda çok büyüttüğün için aranızda böyle sorunlar çıkıyordur. Evlenene kadar böyle stres yapacaksın acaba olmayacak mı evlenemeyecek miyim diye. Bu da aranızda sorunlara yol açıyor olabilir.
Neden böyle kötü düşünüyorsun ki? Yanlış bir şey yapmadın, sevdiğin adamla birlikte olmuşsun sadece. Evlenmek zorunda hissetme kendini.
Çevremizde böyle zihniyetler çok fazla olduğundan endişe korku oluyor maalesef keşke herkes siz gibi biz gibi düşünebilse.Cinselliği paylaşmak ayıp ya da günah değil yıl olmuş 2017 bakire olup uğraşacağı kızları istemiyor erkekler tam tersine, denemeden evlilik mi olur evlendikten sonra geri dönüşümsüz sorun yaşasanız ne olacak sonra ? Utanılacak bişey değil ki beden sizin hayat sizin ahlak beyindedir karakterdedir bacakarasında değildir çok doğal bişey yaptığınız kabul etmekte zorlanan bi çevreniz varsa da söylemek zorunda değilsiniz bu sizin özeliniz hiçbir erkek te size bakire misin diye soramaz soranla da görüşmeyin zaten cinsel özgürlüğünüzü kişisel çizgilerinizi kimseye çiğnetmeyin
Kadınları zar olarak gören zihniyete savaş açın boyun eğmeyin sevgiler
Karadenizliyim samsunyanlış anlamazsan nerelisin
Karadenizliyim samsun
Belli etmemeye calisiyorum diyememde zaten Allaha dua ediyorum bol bolbir an önce toparlanın aileniz de daha fazla şüpheye düşmesin sakinleşin
bence yasadigimiz ulkedeki geleneksel dusuncelerden dolayi bu arkadasimiz bu konuyu cok dert ediyor kendine..oysa bir avrupa bir amerika olsa eminim dert etmezdi cunku turkiyede bekaretini kaybeden kizlar doguda olduruluyor hemde ailesi tarafindan batidada namus bekcileri yargiliyor kizda hakli21 yasina gelmis bi kadinin, cinsellik yasadi diye bu kadar krizlere girmesi bana tuhaf geliyor.
17 yasindan beri sevgilinin olmasi normal de, onunla cinsellik yasamaniz mi anormal?
Yahu sacmalamayin
Ağlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
Aynen toparlanmaya bak simdi boyle hayat gitmezAh ah maalesef olan oldu giden gitti
Benim tercih etmediğim bir durumdu bu ama bunun yüzünden kendini iğrenç hissetmene katlanamam açıkçası yaşadığın adamla güzel bir evlilik kurmanı isterim ama bunun içinde yaşın oldukça genç sende bir hata olduğunu düşündüğün için söylüyorum tekrarlama hatanı yada adama güvenip te korunmayı bırakma sakınAğlaya ağlaya utanarak yazıyorum aynaya bakmaya yüzüm dâhi yok insan kendinden utanır mı ben utanıyorum öyle bir psikolojideyim ki sanki cinayet,hırsızlık işlemişim öyle ağır utanma suçluluk duygusu.
21 yaşındayım 4 senedir birlikte olduğum sevgilimle ilişkiye girdim aşk insanin gözünü o kadar kör ediyor ki başkası olsa evlenmeden sakın diyen ben kendim o hataya düştüm çünkü evleneceğimize çok inandım tanıştığımız günden beri tek hedefimiz evlilikti çok sıkıntılar yaşadık atlattık askerden geldi etti tek geriye kalan işini düzenini kurması.
Kafama yanlış zamanda dank etti belkide bilemiyorum ama hayat bu yarın ne olacağını bilemeyiz ya evlenemezsek bunu yaşadığım ilkim olan adamla ya gelecegimiz olmazsa ben kendimi cok kotu hissediyorum artık tabikide sevdigim adamdan baska biriyle evlilik yuva kurmak aklimin ucundan gecmiyor ama hicbir insan da benle evlenmez bekaretim gitmis sonucta hakkimda ne dusunurlerde konusurlar kim bilir anlatamiyorum icimdeki dusunceyi insallah beni anlamissinizdir cok degisik bi psikolojideyim iğrenç bi insan mıyım ben ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?