Bu konuyu açmadan önce çok düşündüm ama sıkıntımı paylaşmak istedim.arkadaşlar ben kayınvalidemin evinde iş yaptığım anlarda kayınvalidem hep su komsunun gelini çok hamarat şu kız çok hamarat diyor ve bazende bana senin elin ağır diyor çok üzülüyorum ben ne kadar hızlı yapmaya çalışsamda hiç beni övecek birşey söylemiyo.arkadaşlar sizinde kayınvalideleriniz böyle yapıyormu ya da benim nasıl davranmam gerekiyo
Bu konuyu açmadan önce çok düşündüm ama sıkıntımı paylaşmak istedim.arkadaşlar ben kayınvalidemin evinde iş yaptığım anlarda kayınvalidem hep su komsunun gelini çok hamarat şu kız çok hamarat diyor ve bazende bana senin elin ağır diyor çok üzülüyorum ben ne kadar hızlı yapmaya çalışsamda hiç beni övecek birşey söylemiyo.arkadaşlar sizinde kayınvalideleriniz böyle yapıyormu ya da benim nasıl davranmam gerekiyo
sinirlerim tavan yaptı sabah sabah.. sana öyle dediği anda yaptığın işi bırak gülerek anneciğim hatırlattığın iyi oldu şunun kayınvalideside temizlikçi tutuyormuş gelinine hiiç bir iş yaptırmıyormuş nede olsa gelini hizmetçi olarak almıyor ee bilinçli kadın de.. sonrada aamaan bu dünyanın işi bitmez sende en iyisi kendine bi temizlikçi tutuverirsin bundan sonra boş yere hem çeneni hemde beni yormamış olursun dersin.. gülüp geçiverirsin.. şu kaynanalar yok mu ooy ooy ooyy..
bu cevap süpermiş kesinlikle katılıyorum.kaynana evi temizlenmesine kesinlikle karşıyım,durumu yoksa parasını verir yaptırırım ama gene de elimi sürmem.kendi annemin evini temizlemiyorum onunkini niye temizleyeyim.eskidemiş onlar arkadaşlar,yapmayn artık bunları!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?