Lekeler, Çiller Ağız çevresi sararması neden olur ? Bi bakın kızlar.

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

baLm

Guru
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2010
218
0
316
Adana
Kızlar benim ağız çevrem hep sarı tonlarda oluyor ten rengime göre. Bugday-beyaz ten arasındayım ama ağız çevrem hep sarı makyajla kapatabiliyorum bazen. ama sırıtıyor ve gıcığıma gidiyor bunun çaresi yok mu ? :58::58:

Ayni problem bende de var. Doktora gittigimde kansizliga baglamisti tatmin olmadim Kansizligim ileri seviyede degil cunku.
Fazla uzerinde durmadim ama bende gicik oluyorum.

Ayni problem bende de var. Doktora gittigimde kansizliga baglamisti tatmin olmadim Kansizligim ileri seviyede degil cunku.
Fazla uzerinde durmadim ama bende gicik oluyorum.

Bende kansızım aslında :26: ama kansızlıkta ha deyince geçen bişe degilki 5 6 ay ilaç kullanmk yediklerine dikkat etmek lazım :26: Başka bi nedeni yokmudur bunun yaa çok rahatsız etmiyor ama gıcık oluyorum ben :50:

Bende kansızım aslında :26: ama kansızlıkta ha deyince geçen bişe degilki 5 6 ay ilaç kullanmk yediklerine dikkat etmek lazım :26: Başka bi nedeni yokmudur bunun yaa çok rahatsız etmiyor ama gıcık oluyorum ben :50:

Ben bu sikayetle doktora gittigimde (3-4 sene oluyor) kansizliktandir dedi ama testler sonucunda kansizligim sinirdaydi, ilac bile vermedi bana. Ciger dalak ye dedi, ilaca gerek yok dedi. Degerlerim sinirda iken boyle birseyin olusmasi tuhaf geldi. Kansizlik varsa olur anlarim da kansizlik yok sonucta. Baska bir nedeni de olabilir, arastirmadilar belkide, ben de cok ustunde durmadim

Ben bu sikayetle doktora gittigimde (3-4 sene oluyor) kansizliktandir dedi ama testler sonucunda kansizligim sinirdaydi, ilac bile vermedi bana. Ciger dalak ye dedi, ilaca gerek yok dedi. Degerlerim sinirda iken boyle birseyin olusmasi tuhaf geldi. Kansizlik varsa olur anlarim da kansizlik yok sonucta. Baska bir nedeni de olabilir, arastirmadilar belkide, ben de cok ustunde durmadim

Bencede başka bir nedeni vardır. Benim kansızlığımda normal degerden 1 puan düşüğü.. Dalakta sürekli yenmiyorki bi ara iyi yiyordum sonra tiksindim galiba şimdi ağzıma süremiyorum :25: Bizden başka kimsede yok mu bu sorun yaaa ? Kuaföre gittiğimde çoğu kişide var bu sorun hep kapatıcıya başvuruyoruz demişti :50:

Back
X