Lekeler, Çiller Ağız çevresindeki sarılık izleri

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

miss_sunshine

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2013
26
1
6
Azerbaycan
Merhaba kızlar yardımınıza ve tavsiyelerinize ihtiyacım var:25: Ben kendimi bildim bileli ağız çevremde cildimin kendi tonundan 1-2 ton hafif koyu bir iz var. Bir çok kişidede rastlanan bir durum . Allaha çok şükürler olsun hiç bir sağlık problemimde yok. Ama bu iz leke gibide deyil. Malesef fondetönsüz dışarı çıkamaz hale geldim. çok kafama taktım son zamanlar bu izleri. Beyaz tenliyim ve yuzum puruzsuz doğal görünsün istiyorum. Aranizda benim durumumda olan var mı? Ne yapa bilirim lütfen yardım edin arkadaşlar.:5:

benimde bu sene sararmaya başladı yada ben yeni farkettm ağız çevrem göz kapaklarım burun kenarlarım sarardı.sigara kullanmam kendme çok dikkae ederim her konuda ama nedenini bulamıyorum

benimde bu sene sararmaya başladı yada ben yeni farkettm ağız çevrem göz kapaklarım burun kenarlarım sarardı.sigara kullanmam kendme çok dikkae ederim her konuda ama nedenini bulamıyorum

canim bende kendime cok dikkat eden biriyim kesinlikle sigara kullanmiyorum. benimki sanki yemek yemisimde agiz cevrem kirli kalmis... oyle bir goruntu gibi. cok rahatsiz edici

yok bnce içten bir sorun bu mesela ben çok az su içiyorum buna da bağlıyorum bazen ama tahlil falan yaptrıp nedenini araştırmak lazım

Merhaba kızlar
5 yıl önceki konu fakat yinede sorayım dedim.
Bu ağız çevrenizdeki sarartıya bi çözüm buldunuz mu?
Yıllardır aynı problem bendede var.
Fakat dediğiniz gibi az su içme olabilirmi acaba ben de sz su içiyorum çünkü.

Back
X