Çocuk Hastalıkları agiz kokusu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.567
13.512
248
iyi aksamlar herkese.uzun zamandir yani 1 aya yakindir 2 yasindaki kizimda agiz kokusu var.bu duruma cok uzuluyorum netten arastirdim ama bi sebep bulamadim.bide size danismak istedim ayni durumu yasayan vardir diye.kizimin azi disleri cikiyor ondan olabilir diye dusundum ama baya 1 aydir kokuyor.ust solunum yolu enfeksiyonu yada soguk alginligi falan cok sukur gecirmedi.reflu desen onun belirtileri de yok.ama kokuyor iste biri cok uzuluyorum bu duruma.var mi boyle bi durum yasayan?

iyi aksamlar herkese.uzun zamandir yani 1 aya yakindir 2 yasindaki kizimda agiz kokusu var.bu duruma cok uzuluyorum netten arastirdim ama bi sebep bulamadim.bide size danismak istedim ayni durumu yasayan vardir diye.kizimin azi disleri cikiyor ondan olabilir diye dusundum ama baya 1 aydir kokuyor.ust solunum yolu enfeksiyonu yada soguk alginligi falan cok sukur gecirmedi.reflu desen onun belirtileri de yok.ama kokuyor iste biri cok uzuluyorum bu duruma.var mi boyle bi durum yasayan?

Alerjik bi durum yada geniz eti olabilir.
Uyurken horlama var mı

Yatmadan önce temiz bir tülbentle dişlerini temizleyin ya da sanırım artık o yaş grubu için de diş fırçası oluyor eczaneden alabilirsiniz.

Süt içiyor mu? İçiyorsa ne kadar içiyor

Çok çikolata , aburcubur vb. tüketiyor mu ? Çıkan diş sağlıksız ise koku yapabilir.

Benim 15 aylik kizimin da agzi kokuyo ara sira. Doktor reflu dedi ama reflu belirtileri yoktu. Gaviscon yazdi. Onu icirdim. Gitti koku ama yine geldi. Aslinda ilacla alakasi yok. Durduk yerde kokuyo sonra kendiliyinden geciyo. Ben diş cikardigi icin kokdugunu dusunuyorum.
Sizde de disle alakali ola bilir ...

Back
X