- 23 Eylül 2025
- 6
- 1
- 1
- 24
- Konu Sahibi dontmuhatapabla
-
cogu zaman konusmaya calisiyorum surekli akiyor salyan bitmiyor vs kaynatarak konusuyorjm ama hic orali olmuyor pek hastane insani degil zaten saglik sorunlarıni hic sallamaz o yuzden bilemiyorum tepkisi ne olur, tesekkur ederimBence ağzından salya akmasindan girebilirsiniz. Acaba bir sağlık sorunun mu var hayatım, bak ben internetten okudum bunlar bunlar kaynaklı oluyormus hatta bazen koku da oluyor sağlığın açısından bir kontrolleri yaptıralım mi de.
kesinlikle katiliyorum 4 yildir yasiyorum bh durumu ne yazik ki hala asamadim ve kendisi de farkindadir muhakkak ama icraat sifir en kisa zamanda bi ayar cekmeyece calisacagim cidden dayanilacak gibi degil artikValla tepkisini bilemem ama arada kaynatarak değil direkt ciddi bir şekilde konuş. Bak insanın elinde olmadan ağız kokusu , ter kokusu vs. olmasını anlarim ama bunun önlemini de bile bile almazsa kimse de onun kokusunu çekmek zorunda değil.
hshshshshd olabilir kiricisnnBen olsam direkt soylerdim libidomu katlediyosun diye acaba ben mi cok hanzoyum :d
Açıkça konuşmalısınız bunda kırılacak bir şey yok. Kimse kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değil, herkes kişisel bakımlarını yapmalı. Ben her daim şunu düşünürüm her olayda, benim başıma gelseydi o bana nasıl davranırdı. Hiç olmamış gibi mi devam ederdi yoksa söyler miydi. Emin olun söylerdi. Biz kadınlar karşı taraf kırılmasın diye takla atıyoruz ama erkekler sözleriyle paramparça edebiliyorlar. O nedenle rahatsız olduğunuz her şeyi konuşun (yargılamadan, suçlamadan) eğer çözüm yoluna gidilmiyorsa da o kişi sizinle uyumlu doğru kişi değildir.erkek arkadasimin agzi cok kokuyor ama inanilir gibi degil saniyorum vucut icinden gelen bi problemle alakali ama bilmiyorum, uyurken salyasi cok akiyor rezalet bi koku sariyor odayi, yastik kilifini gunluk degistirmek zorunda kaliyorum inanin yanasmak bile istemiyorum c!nsellik icin yanastiginda opesim bile gelmiyor ve surekli istemedigim icin kotu hissetmeye basladim sanki kasitli istemedigimi dusunuyor ve ben ona bunu nasi aciklayacagimi bilmiyorum kirmadan dokmeden izah etmenin bi yolu var mi lutfen
Ayrılmak yani başka ne sanki üç çocuğunun babası mı , adamın yastık kılıfını niye siz değiştiriyorsunuzerkek arkadasimin agzi cok kokuyor ama inanilir gibi degil saniyorum vucut icinden gelen bi problemle alakali ama bilmiyorum, uyurken salyasi cok akiyor rezalet bi koku sariyor odayi, yastik kilifini gunluk degistirmek zorunda kaliyorum inanin yanasmak bile istemiyorum c!nsellik icin yanastiginda opesim bile gelmiyor ve surekli istemedigim icin kotu hissetmeye basladim sanki kasitli istemedigimi dusunuyor ve ben ona bunu nasi aciklayacagimi bilmiyorum kirmadan dokmeden izah etmenin bi yolu var mi lutfen
Yani libidomu katlediyorsun diye değil de kesinlikle söylenmeli "Ağızın kokuyor, ve kokulu salya akıyor, bu normal değil, bir sağlık sorunun var belli ki ,doktora gitmelisin " diye.Ben olsam direkt soylerdim libidomu katlediyosun diye acaba ben mi cok hanzoyum :d
Bu sekilde anlamayıp önemsemiyorsa direk söyleyeceksiniz, bam bam bam. Daha yumuşak şekilde bu kokudan rahatsız olduğunuzu hatta cinsellikten bu durumdan kaynaklı olarak soğumaya başladığınızı, bunun bir hastalık olduğunu ve çözmesi gerektiğini söyleyeceksiniz. Bazıları imadan anlamıyor, anlasa da umursamıyor. Kırılacak birşey de yok. Hastalık sonuçta. Çözüm üretmiyorsa asıl o zaman ayıpcogu zaman konusmaya calisiyorum surekli akiyor salyan bitmiyor vs kaynatarak konusuyorjm ama hic orali olmuyor pek hastane insani degil zaten saglik sorunlarıni hic sallamaz o yuzden bilemiyorum tepkisi ne olur, tesekkur ederim
Saçma sapan adamlara annelik yapıyorlar.Bazı konuları dehşet içerisinde okuyorum. Adam kocan değil bir şeyin değil neden çekiyorsunuz?
Üstelik 4 yıldır durum aynıymış ve kendisi de durumun farkındaymış. Nasıl mideniz alıyor, nasıl hala ilgi duyuyorsunuz insan şaşırıyor.
Kendisi ağzınız koksa eminim ki bir gün daha size katlanamazdı yerinizde olsam konuşma gereği bile duymadan ayrılırdım.
Saçma sapan adamlara annelik yapıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?