- 23 Mart 2015
- 5.849
- 12.341
- 448
- 37
- Konu Sahibi dontmuhatapabla
-
Şaka herhalde 4 yıldır böyle mi yaşadınız ?kesinlikle katiliyorum 4 yildir yasiyorum bh durumu ne yazik ki hala asamadim ve kendisi de farkindadir muhakkak ama icraat sifir en kisa zamanda bi ayar cekmeyece calisacagim cidden dayanilacak gibi degil artik
Sigara kullanıyor mu? Sigara içtiğim zaman bende ne kadar fırçalasamda o kokudan rahatsız oluyorum. Ağız hijyenine önem vermiyor mu yoksa dikkat ettiği halde elinde olmadan içten mi geliyor? Eğer dikkat etmiyorsa açıkça kötü koktuğunu söyleyin ya kendi bakımına dikkat etsin, yada kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsiniz.erkek arkadasimin agzi cok kokuyor ama inanilir gibi degil saniyorum vucut icinden gelen bi problemle alakali ama bilmiyorum, uyurken salyasi cok akiyor rezalet bi koku sariyor odayi, yastik kilifini gunluk degistirmek zorunda kaliyorum inanin yanasmak bile istemiyorum c!nsellik icin yanastiginda opesim bile gelmiyor ve surekli istemedigim icin kotu hissetmeye basladim sanki kasitli istemedigimi dusunuyor ve ben ona bunu nasi aciklayacagimi bilmiyorum kirmadan dokmeden izah etmenin bi yolu var mi lutfen
Yooo, ben de direk söylerim. Elalem değil ki bu her akşam sarılıp yattığın adam.Ben olsam direkt soylerdim libidomu katlediyosun diye acaba ben mi cok hanzoyum :d
kullaniyor, bakima onem vermiyor cogu zaman o kokuyu bastirsin diye her sigarama eşlik etmesini istiyorum sonra ustune çok içiyorsun diyor..Sigara kullanıyor mu? Sigara içtiğim zaman bende ne kadar fırçalasamda o kokudan rahatsız oluyorum. Ağız hijyenine önem vermiyor mu yoksa dikkat ettiği halde elinde olmadan içten mi geliyor? Eğer dikkat etmiyorsa açıkça kötü koktuğunu söyleyin ya kendi bakımına dikkat etsin, yada kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsiniz.
hahaha cok aktif degilim pek bilmiyorum buralari simdi aklima geldiKonu sahibi kokudan bayıldı galiba girip bakamadığına,yazamadığına göre ...
Benim de ağız kokusuna asla tahammülüm yok, öyle bir adamla sevişmeyi geç yan yana bile oturamam, özellikle arabada öyle biri varsa arabanın içine iğrenç bir nefes kokusu doluyor, nefes almak işkence gibi oluyor, ağzının kötü koktuğunu bildiğim birinin pişirdiği yemeği falan da yiyemiyorum, bendeki tepki biraz abartılı olabilir ama elimde değil maalesefAğız kokusu en nefret ettiğim kokudur hiç tahammülüm olmuyor midem bulanıyor. Siz iyi dayanmışsınız 4 yıl ben 1 gün bile çekmemem .
Gece gece kahkaha attımKonu sahibi kokudan bayıldı galiba girip bakamadığına,yazamadığına göre ...
Yani 4 ay anlarım da 4 koca sene nasıl söylemeden çektin o kokuyu? adam diş bile fırçalamaya tenezzül etmiyor üstelik çok mu aşıksın?kesinlikle katiliyorum 4 yildir yasiyorum bh durumu ne yazik ki hala asamadim ve kendisi de farkindadir muhakkak ama icraat sifir en kisa zamanda bi ayar cekmeyece calisacagim cidden dayanilacak gibi degil artik
Ağız bakım ürünlerini kullansa zaten bu kadar kokmaz ki. Bakımsızmış sevgilisi. Bence böyle hanzoları biraz kırmak gerekağız bakım ürünleri hediye et kalp kırmadan mesaj vermis olursun
Kokuyu bastırması için sigara içmesini söylemek mi?kullaniyor, bakima onem vermiyor cogu zaman o kokuyu bastirsin diye her sigarama eşlik etmesini istiyorum sonra ustune çok içiyorsun diyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?