ağız kokusu

kesinlikle katiliyorum 4 yildir yasiyorum bh durumu ne yazik ki hala asamadim ve kendisi de farkindadir muhakkak ama icraat sifir en kisa zamanda bi ayar cekmeyece calisacagim cidden dayanilacak gibi degil artik
Şaka herhalde 4 yıldır böyle mi yaşadınız ?
İnsan kendine niye böyle kötülük yapar ki.
Sandım ki 3 4 aydır falan birliktesiniz.

Ben başka bir perspektiften baktım. Bu adamın sana oral yapmasına izin verme enfeksiyon falan kaparsın ıyy

Dış bakımını iyi yapıyor ve sigara icmiyorsa diş ipi 6 ayda bir kontrol doktora gidip mide bağırsak her türlü şeye baktirmasina rağmen geçmiyorsa zerdeçal deneyebilir belli bir müddet bunu Ilık suyla diş fırçalama da kullanabilir ben kendim kullanıyorum dış beyazlığı için kullaniyorum arada ağızdaki mikroplarida yok ediyor diye duydum tabi bunu kesin yüzde yüz çözer sorunu diye yazmıyorum bir alternatif sadece bu .

Sigara kullanıyor mu? Sigara içtiğim zaman bende ne kadar fırçalasamda o kokudan rahatsız oluyorum. Ağız hijyenine önem vermiyor mu yoksa dikkat ettiği halde elinde olmadan içten mi geliyor? Eğer dikkat etmiyorsa açıkça kötü koktuğunu söyleyin ya kendi bakımına dikkat etsin, yada kimsenin ağız kokusunu çekmek zorunda değilsiniz.

kullaniyor, bakima onem vermiyor cogu zaman o kokuyu bastirsin diye her sigarama eşlik etmesini istiyorum sonra ustune çok içiyorsun diyor..

Böyle adamı kocam olsa yine cekmezdim sadece soyadı Sabancı vb olsa düşünür geleceğimi susardim kaderim derdim yoksa iiiiiiihhhh imkanı yok kimsenin kokusunu salyasini da cekmezdim. Eskiden insanları kırmaya korkardım ama baktım insanlar beni patır kütür kurabiliyor değiştim bende...

Ağız kokusu en nefret ettiğim kokudur hiç tahammülüm olmuyor midem bulanıyor. Siz iyi dayanmışsınız 4 yıl ben 1 gün bile çekmemem .
Benim de ağız kokusuna asla tahammülüm yok, öyle bir adamla sevişmeyi geç yan yana bile oturamam, özellikle arabada öyle biri varsa arabanın içine iğrenç bir nefes kokusu doluyor, nefes almak işkence gibi oluyor, ağzının kötü koktuğunu bildiğim birinin pişirdiği yemeği falan da yiyemiyorum, bendeki tepki biraz abartılı olabilir ama elimde değil maalesef

kesinlikle katiliyorum 4 yildir yasiyorum bh durumu ne yazik ki hala asamadim ve kendisi de farkindadir muhakkak ama icraat sifir en kisa zamanda bi ayar cekmeyece calisacagim cidden dayanilacak gibi degil artik
Yani 4 ay anlarım da 4 koca sene nasıl söylemeden çektin o kokuyu? adam diş bile fırçalamaya tenezzül etmiyor üstelik çok mu aşıksın?

kullaniyor, bakima onem vermiyor cogu zaman o kokuyu bastirsin diye her sigarama eşlik etmesini istiyorum sonra ustune çok içiyorsun diyor..
Kokuyu bastırması için sigara içmesini söylemek mi?
Nasıl bir koku bu böyle sigara kokusundan nefret ederim ama sigara kokusunu tercih ediyorsanız durum çok vahim gibi geldi bana.
Yani ben olsam kişisel hijyenine önem vermeyen biriyle olamazdım. Evli bile değilsiniz, çoluk çocuk yok, yani niye çekiyorsunuz anlamadım.

Eşim sık sık diş fırçalar, duşunu alır. Yakınlarda bende koku fark ettim. Muhtemelen dişinin biri iltihaplı. Direk dedim. Ağzında koku var dişini bir göster diye. Sallayacak biraz , kendime randevu alırken ona da alıp götürmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…