ağız kokusu

Bunda cekinecek bı durum yok ki, ağız kokun var hasta falan mı oluyorsun salyan da akiyor geniz eti problemi falan olabilir mi gibi girer söylersin, o kadar kokuyorsa kendi de farkında olmaması imkansız yani, bilerek umursamiyorsa bariz pis, neden çekiyorsun

Benim ki sigara içtim deyip disini fircalayip karanfil alıyor ağzına, çünkü ben içmiyorum ve küllük öpmek zorunda değilim

Agzindan salya akiyorsa bagirsak kurdu/tenyasi gibi birseyi vardir, bol bol cig kabak cekirdegi yedirin.

Neden surekli kabak cekirdegi yiyoruz diye sorarsa salyasini anlatin.

Ayrica yine salyasi varsa reflusu de olabilir, pirinc vs nisastali gidalar tukettiginde gaz, gegirme gibi problemlere ek agiz kokusu olusur.

Disleri curuk olabilir.

Bir disciye ve gastroenteroloji uzmanina gitmesini onerin, agzinin koktugunuda soyleyin, iliskilerde böyle konular acikca paylasilmalidir.

kullaniyor, bakima onem vermiyor cogu zaman o kokuyu bastirsin diye her sigarama eşlik etmesini istiyorum sonra ustune çok içiyorsun diyor..
Niye bu kadar korkuyorsunuz,ağzın kokuyor lütfen doktora git demenin sonu nereye çıkacak size göre??? Adam ayrılır mı hiç durmasın kişisel bakımına önem vermeyip çöp kovası gibi gezen adamla birlikte olan sizin, kendinize saygınız yok.Adam sizin için çaba sarf etmiyor gerçekten önemseyip sevseydi sizi kaybetmemek için çabalardı.İçinden benden daha iyisini bulamaz,hangi erkek buna bakar beni bulduğuna şükür etsin diyordur kesin ..

kendisi görünce falan hic rahatsız oldugunu belirtmiyor mu ayrıca rossmanda falan ağız kokusu için minik spreyler var ve biraz bakarsanız etkili diş macunları da var ama o spreyin de fiyatı baya uygundu yani bence alırsanız ve kendiniz de kullanırsanız kullanacaktır

cogu zaman konusmaya calisiyorum surekli akiyor salyan bitmiyor vs kaynatarak konusuyorjm ama hic orali olmuyor pek hastane insani degil zaten saglik sorunlarıni hic sallamaz o yuzden bilemiyorum tepkisi ne olur, tesekkur ederim
Çürük dişi olabilir.. Bunda alınacak birşey yok..açık açık söylemelisiniz

Benim oğlumun ağzından uyurken salya geliyor, bu bağırsak kurdu anlamına mı geliyor? Çiğ kabak çekirdeğinin ne gibi bir faydası var..

Benim oğlumun ağzından uyurken salya geliyor, bu bağırsak kurdu anlamına mı geliyor? Çiğ kabak çekirdeğinin ne gibi bir faydası var..
Salya, burun ve popo kasintisi varsa, istahla yiyor ama kilo alamiyorsa veya veriyorsa bağırsak kurdu vardir. Kabak cekirdegi kurdun/tenyanin dusmesini sagliyor.

Yani tek basina salya bi belirti degil, ustte de yazdim mesela salya reflununde belirtisi, dis cikmasininda belirtisi, bademciklerle alakali sorunlarin veya geniz etininde belirtisi, nefes alma problemi yasayanlar agzi acik uyudugu icin salyalari akar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…