- 27 Ekim 2023
- 8.344
- 23.255
- 268
- Konu Sahibi dontmuhatapabla
-
Benim ki sigara içtim deyip disini fircalayip karanfil alıyor ağzına, çünkü ben içmiyorum ve küllük öpmek zorunda değilimKokuyu bastırması için sigara içmesini söylemek mi?
Nasıl bir koku bu böyle sigara kokusundan nefret ederim ama sigara kokusunu tercih ediyorsanız durum çok vahim gibi geldi bana.
Yani ben olsam kişisel hijyenine önem vermeyen biriyle olamazdım. Evli bile değilsiniz, çoluk çocuk yok, yani niye çekiyorsunuz anlamadım.
Agzindan salya akiyorsa bagirsak kurdu/tenyasi gibi birseyi vardir, bol bol cig kabak cekirdegi yedirin.erkek arkadasimin agzi cok kokuyor ama inanilir gibi degil saniyorum vucut icinden gelen bi problemle alakali ama bilmiyorum, uyurken salyasi cok akiyor rezalet bi koku sariyor odayi, yastik kilifini gunluk degistirmek zorunda kaliyorum inanin yanasmak bile istemiyorum c!nsellik icin yanastiginda opesim bile gelmiyor ve surekli istemedigim icin kotu hissetmeye basladim sanki kasitli istemedigimi dusunuyor ve ben ona bunu nasi aciklayacagimi bilmiyorum kirmadan dokmeden izah etmenin bi yolu var mi lutfen
Niye bu kadar korkuyorsunuz,ağzın kokuyor lütfen doktora git demenin sonu nereye çıkacak size göre??? Adam ayrılır mı hiç durmasın kişisel bakımına önem vermeyip çöp kovası gibi gezen adamla birlikte olan sizin, kendinize saygınız yok.Adam sizin için çaba sarf etmiyor gerçekten önemseyip sevseydi sizi kaybetmemek için çabalardı.İçinden benden daha iyisini bulamaz,hangi erkek buna bakar beni bulduğuna şükür etsin diyordur kesin ..kullaniyor, bakima onem vermiyor cogu zaman o kokuyu bastirsin diye her sigarama eşlik etmesini istiyorum sonra ustune çok içiyorsun diyor..
kendisi görünce falan hic rahatsız oldugunu belirtmiyor mu ayrıca rossmanda falan ağız kokusu için minik spreyler var ve biraz bakarsanız etkili diş macunları da var ama o spreyin de fiyatı baya uygundu yani bence alırsanız ve kendiniz de kullanırsanız kullanacaktırerkek arkadasimin agzi cok kokuyor ama inanilir gibi degil saniyorum vucut icinden gelen bi problemle alakali ama bilmiyorum, uyurken salyasi cok akiyor rezalet bi koku sariyor odayi, yastik kilifini gunluk degistirmek zorunda kaliyorum inanin yanasmak bile istemiyorum c!nsellik icin yanastiginda opesim bile gelmiyor ve surekli istemedigim icin kotu hissetmeye basladim sanki kasitli istemedigimi dusunuyor ve ben ona bunu nasi aciklayacagimi bilmiyorum kirmadan dokmeden izah etmenin bi yolu var mi lutfen
Çürük dişi olabilir.. Bunda alınacak birşey yok..açık açık söylemelisinizcogu zaman konusmaya calisiyorum surekli akiyor salyan bitmiyor vs kaynatarak konusuyorjm ama hic orali olmuyor pek hastane insani degil zaten saglik sorunlarıni hic sallamaz o yuzden bilemiyorum tepkisi ne olur, tesekkur ederim
Benim oğlumun ağzından uyurken salya geliyor, bu bağırsak kurdu anlamına mı geliyor? Çiğ kabak çekirdeğinin ne gibi bir faydası var..Agzindan salya akiyorsa bagirsak kurdu/tenyasi gibi birseyi vardir, bol bol cig kabak cekirdegi yedirin.
Neden surekli kabak cekirdegi yiyoruz diye sorarsa salyasini anlatin.
Ayrica yine salyasi varsa reflusu de olabilir, pirinc vs nisastali gidalar tukettiginde gaz, gegirme gibi problemlere ek agiz kokusu olusur.
Disleri curuk olabilir.
Bir disciye ve gastroenteroloji uzmanina gitmesini onerin, agzinin koktugunuda soyleyin, iliskilerde böyle konular acikca paylasilmalidir.
Salya, burun ve popo kasintisi varsa, istahla yiyor ama kilo alamiyorsa veya veriyorsa bağırsak kurdu vardir. Kabak cekirdegi kurdun/tenyanin dusmesini sagliyor.Benim oğlumun ağzından uyurken salya geliyor, bu bağırsak kurdu anlamına mı geliyor? Çiğ kabak çekirdeğinin ne gibi bir faydası var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?