ağız şapırtatmadan rahatsız olmak özel hayatın müdahale etmek mış !!!

Eğer belli bir yaşta iseler uyarmam asla.Çünkü bu uyarı değil rencide olur.Neticede dişler dökülüyor kaslar gevşiyor belli bir yaştan sonra.Benim anne ve babam da ağzını şapırdatıyor ama onlara söylemem.
Bende söylemek istemem ama inanın o kadar dayanamıyorum ki o sese sanki biri beynimin içinde matkapla çalıyor muş gibi hissediyorum

Hanımefendi kaç yaşındasınız anneniz babanız kaç yaşında bilmiyorum ama değişmezler takıntı yapmayın. Onlar sizin salyanızı altınızı temizledi burnunuzu sildi küçükken. Tiksinmeyin bence. Benim çocuğum bana böyle söylese çok üzülürdüm

sizin de söylediğiniz gibi tüm onları biz "bebekken" yaptılar. şuan herkes koskoca yetişkin insanlar. en basit görgü kuralına uymak neden bu kadar sorun oluyor. verdiğiniz örnek başlıktaki sorunla karşılaştırılamaz. annemiz babamız hastalansa yatağa düşse biz de salyasını sümüğünü sileriz, altını temizleriz.

sizin de söylediğiniz gibi tüm onları biz "bebekken" yaptılar. şuan herkes koskoca yetişkin insanlar. en basit görgü kuralına uymak neden bu kadar sorun oluyor. verdiğiniz örnek başlıktaki sorunla karşılaştırılamaz. annemiz babamız hastalansa yatağa düşse biz de salyasını sümüğünü sileriz, altını temizleriz.
Yatağa düşmesine de gerek yok kimsenin kırmamak yeterli.Uyamıyorlar ki sorun oluyor bilmem anlatabiliyor muyum?

başlıkta bu konuda sıkıntı yaşayanlar arasında kalp kıran da kırmak isteyen de yok zaten. olayı dramatize etmeye gerek yok. sağlık sorunu olup da bu görgü kuralına "uyamayan" büyükleriniz bişey diyen olmadı.

başlıkta bu konuda sıkıntı yaşayanlar arasında kalp kıran da kırmak isteyen de yok zaten. olayı dramatize etmeye gerek yok. sağlık sorunu olup da bu görgü kuralına "uyamayan" büyükleriniz bişey diyen olmadı.
Katıldım beğendim rahatlayın bayram arefesi size laf yetiştiremem :halay:

:KK5:bayram ağzı yok yere gerilmeyelim diyecektim ben de, konu hakkında da ikimiz de aynı fikirdeyiz aslında.

Back
X