- 10 Ocak 2013
- 621
- 523
- 103
- Konu Sahibi sevgisibitmis
Seni cok iyi anliyorum ben de ayni dertten muzdarip durumdayim.. gorgu kurallari geregi zaten sapirdatmak ayip ozel hayatla ne alakasi var... sen haklisin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Al benden de o kadar deli oluyorum o sese. Öyle ortamda bulunmamaya çalışıyorum ama mecbur durumlar da yemesem bile oda da bulunmak zorunda olduğum durumlarda bile sinirden deliriyorumŞöyle ki yanımda birisi ağzını şapurdatırsa inanın beynime çekiçle vuruyorlarmış gibi hissediyorum. Ağzını şapurdatan kişiler bişey diyemeyeceğim insanlar olduğunda bile o sesin devamlılığı bana resmen gözümde aksiyon filmlerini canlandırıyor onu alıp duvardan duvara vurup yüzünü asvalta sürüyorum resmen.. Çok piss bişey. Ben gerçekten bu sesden ifrit oluyorum .... Hani sorunu varsa tamam ona bişey diyemem ama kendi iyiliğim için birşey belli etmeden orayı terk etmeye bakarım yoksa bu ses beni sinirden ağlatıyor bile.
28 yaşında yim babam 60 annem 55 yaşında. Rahatsız olduğumu rica ederek söylememe rağmen aynı tepkilerle karşılaşıyorum dayanamıyorum o sese. Tabiki de onlara hiç bir zaman tiksiniyorum demedim sadece rahatsız oluyorum dedim. Onların beni yetiştirip büyümelerine tabi ki de minnettarım ancak bu durum rahatsız olduğum şeyleri onlara soylemeyecegim anlamına gelmez kiHanımefendi kaç yaşındasınız anneniz babanız kaç yaşında bilmiyorum ama değişmezler takıntı yapmayın. Onlar sizin salyanızı altınızı temizledi burnunuzu sildi küçükken. Tiksinmeyin bence. Benim çocuğum bana böyle söylese çok üzülürdüm
Bayılıyorum o sese.
Bunun dışında sakız çiğneme ve fısıltı falan, bunları dinlemeden asla uyuyamam
İnternette de hep videolarını izliyorum uyurken
Ama sen rahatsız oluyorsan çok can sıkıcı olabilir
hahahah gerçekten mi, o ses beni gevşetiyor.![]()
![]()
dalga geçiyosuuunnn
Öleyim daha iyi...
Market sırasında beklerken arkamdaki kadın cakkudı cukkudu sakız çiğniyordu...elimin tersiyle ağzına çakmamak için bıraktım aldıklarımı çıktım...
Otobüsten indiğim bile olmuştur
Tüylerim diken diken oldu vallahahahah gerçekten mi, o ses beni gevşetiyor.
Cakkıdı cakkıdı değil tabi, daha soft ve fısıltıyla birlikte.
Şu an da ihtiyacım var dinlemem gerek