• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağız şapırtısı

Bende de var:KK51:
Yemek yeme,esneme,hapsirma(evet hapsirma:KK48:), oksurme,sessiz nefes al,dislerini fircalama,sakiz cigneme boyle boyle zehir ediyorum hayati evdekilere.

Sofrada tursu,turp,salatalik falan varsa asla oturmam ben yemegimi yedikten sonra koyar yerler.
Tip bize bi care bulsun kanser olmadan:mad:

Ailem özellikle böyle ağız kapalı bişey cignerken bile o ses çıkıyo nereye kadar uyarabilirim ki zamanında çok uyardım düzelmedi hiç hassas olduğumu bildikleri halde devamm:63:
Onlar kendilerine ceki duzen verene kadar beraber sofraya oturmayin.

Benim ağız şapırtısıyla ilgili bir sorunum yok çünkü çevremde ağzını şapırdatan kimse yok ama odamda, oda arkadaşım olacak gereksiz insanın bir sakız çiğneyişi var ki insanı çıldırtır... Ben bunun kadar iğrenç sakız çiğneyen insan görmedim yani... Şakayla karışık söyledim, arkadaşım biraz daha farklı, dolaylı bir şekilde söyledi ama yok yani, anlamıyor. Zaten kendisine söylenen bir lafı da anlamıyor. Anlama özürlü. Arkadaşımın söylediği de sakızı sesli ve itici bir şekilde çiğnemekle alakalıydı, isim vermeden kızın yanında "kızların g***ev kadınları gibi sakız çiğnemesinden iğreniyorum" demişti ama hiç oralı olmadı yani. Biri bana dolaylı da olsa böyle bir benzetme yapsa çok bozulur ve kendime çeki düzen veriririm ama bazı insanlar düzenden bihaber oldukları için... İşe yaramıyor. Bu arada aynı insan yatak çarşaflarını ayda bir kere (yurtta her ayın 5-6, 15-16 ve 25-26'sında çarşaf değiştirebilmek mümkün) değiştirip banyosunu bile haftada bir kere yapan, regl olduğu zaman 2 hafta falan banyo yapmayan bir insan. Sakız sesiyle alakalı uyarıyı kaale almamasına çok da şaşmamak lazım aslında.

İnşallah ilerde evleniceğim adam konusunda şanslı olurum da huzurlu güzel yemekler yiyebiliriz beraber :KK51:

İlerde ağız şapırtısı yüzünden boşanıyorum diye konu açarsam olayın ciddiyetini anlarsın:63::63::63:

Yanlış anlaşıldım galiba. Konu hoşuma gitti ondan koptum dedim sese odaklandığımda beni de rahatsız eder ağız şapırtısı. O yüzden bu şekilde bir öneride bulundum. Asla dalga geçmedim. Yardımcı olayım dedim terslendim :KK9:

Ben de çok rahatsızım ,ama bir şey de diyemiyorsunuz hele çok yakınsanız.Mecbur çekeceğiz galiba ,ne yapalım ,canları sağolsun.:KK48:

Bende kucuklugumden beri ağız sapirtisina fena hatta çok fena takılıyorum kiriz geçiriyorum cildiriyorum resmen yapanı gebertesim sövesim geliyo artık dayanamayıp söylüyorum bu konuda takintiliyim diye. Çok kötü bişey sonra uyurken ritimli seslere karşı bi takıntı başladı şimdide pamukla yatıyorum. Yakında bende konu acicam bilmem ne hastasiymisim diye

Bende de var aynı sıkıntı. Benim nerdeyse tüm seslere karşı antipatim var, takıyorum kafaya ve başka şeyle meşgul olamıyorum. Çekirdek, sakız, şapırtı, horultu, burundan çıkan soluma sesi, bacak sallama sesi, çay içerken bardaktan çıkarılmayan kaşığın sesi, yüksek telefon ve tv sesi vs vs. Aklıma gelmeyen bir sürü sese takıntım var. Eşim obsesif olduğumu söylüyor. Sanırım haklı.

bendede var kendimi bildim bileli.o kadarki uyurken eşimin nefes sesi bile rahatsız ediyor bazen.bu tür takıntılardan kaçmaktansa yüzleşmek ve maruz kalmak tek çözüm.

Ben de sevmediğim insan yapıyorsa midem bulanıyor. Ama mesela kendi ailemden biriyse etkilenmiyorum

Benimki sadece şapırdatmayla kalsa gene iyi. Çayı karıştırırken biraz uzun karıştırsınlar hrmen bakıyorum ters ters bardağın dibi delindi diye. Tesbih sesine dayanamam otobüste falan hep benim arkama denk gelirler bir de dönüp dönüp bakarım anlamazlar sakız cignerken o ağız hiç mi kapanmaz ilk defa mı çiğniyorsun son defa mı ne bu deli gibi. Horlama sesine hastayken burnunu çekenlere kısaca her türlü sese karşı sinirlerim tavan yapıyor. Saatin tik tak sesinden rahatsız olduğum için pili çıkarmışlığım bile var bildiğin manyağım ben :KK70:

Benimki sadece şapırdatmayla kalsa gene iyi. Çayı karıştırırken biraz uzun karıştırsınlar hrmen bakıyorum ters ters bardağın dibi delindi diye. Tesbih sesine dayanamam otobüste falan hep benim arkama denk gelirler bir de dönüp dönüp bakarım anlamazlar sakız cignerken o ağız hiç mi kapanmaz ilk defa mı çiğniyorsun son defa mı ne bu deli gibi. Horlama sesine hastayken burnunu çekenlere kısaca her türlü sese karşı sinirlerim tavan yapıyor. Saatin tik tak sesinden rahatsız olduğum için pili çıkarmışlığım bile var bildiğin manyağım ben :KK70:
:) yolda arkamdan yürüyenler ayağını sürüyorsa ben de ona gıcık oluyorum

Bende de var aynı sıkıntı. Benim nerdeyse tüm seslere karşı antipatim var, takıyorum kafaya ve başka şeyle meşgul olamıyorum. Çekirdek, sakız, şapırtı, horultu, burundan çıkan soluma sesi, bacak sallama sesi, çay içerken bardaktan çıkarılmayan kaşığın sesi, yüksek telefon ve tv sesi vs vs. Aklıma gelmeyen bir sürü sese takıntım var. Eşim obsesif olduğumu söylüyor. Sanırım haklı.
Çekirdeği nasıl unutmuşum ya :-)

Bi gün memlekete otobüsle gidiyoruz 12 saat arkamda bi tane kadın sakızı ilk defa görmüş gibi çiğniyo o yolculuk hayatımın en kabus yolculuğu olmuştu :-)

Back
X