Agiz saplatma

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?

İnsanların alışkanlıkları kolay kolay değişmez. Hele ki umursamıyorsa hiç değişmez. Ya kabulleneceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.

arkadaş ortamında öyle insanların ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyor çok şükür ailemde yok.yalnızsak tabağımı alır kalkar giderim sorarsa midem bulanıyor derim çünkü bulanıyor gerçekten.ben böyle keyfini çıkartıyorum diyen birine de ama senin keyfin yüzünden bizim iştahımız kapanıyor, kendin öyle yiyebilirsin ama başka insanların yanında yapma derim.

arkadaş ortamında öyle insanların ağzına tuvalet terliğiyle vurasım geliyor çok şükür ailemde yok.yalnızsak tabağımı alır kalkar giderim sorarsa midem bulanıyor derim çünkü bulanıyor gerçekten.ben böyle keyfini çıkartıyorum diyen birine de ama senin keyfin yüzünden bizim iştahımız kapanıyor, kendin öyle yiyebilirsin ama başka insanların yanında yapma derim.
Küsüyor

Eşimin babası hem ağzını şapırdatıyor hem geğiriyor. Annesi ayak parmaklarını ovuyor, peçeteyle dişlerini temizliyor elini yıkamıyor, ağzındaki sakızı bardak rafına koyuyor bardakların yanına, meyve yiyip çekirdeğini ağzından eline çıkarıyor ve sadece suya tutuyor, eliyle pide yiyip sadece parmak uçlarını suya tutuyor. Kız kardeşi ağzını sildiği peçeteyle masayı sildi. Demem o ki erkekler kendi ailelerinden mahcup olmuyor ve uyarmıyor, siz de çok takmayın, kendi ailenizi kırmayın. Tabii eşiniz çok rahatsız olmuyorsa. Sonucta o da bir insan, huzuru kaçmasın

Asla degişmez. Yemek vakti iş çıkarıyorum. Geç kalkıyorum. Babamla sofraya oturmuyorum. Annem swnde yaşlanıcaksın diyo hemen. Aşırı deliriyorum🙄

1.dereceden bir yakininiz herhangi birseyi yerken ağzını saplatsa ve sizde bunu söyleseniz rahatsiz oldugunuzu belirtseniz ve bunun ustune o da aman sende herseye birsey buluyorsun ben oyle tadini cikariyorum yedigimin dese siz ne dersiniz bundan vazgecmesini nasil saglarsiniz?
kuzenim vardı benden kücuk cocukken yerken yeter diye bagirmisligim cok vardir
gecen gun gorustuk koskoca dr. oldu hala aynı yiyor huyu olmussa degistiremezsin birde sen yapiyormus gibi tepki gorursun
duymamaya calis derim 🙄

Mecburuz sadece ben varken neyse de esimin yaninda falan olunca kötü
Ne alaka ?
Ben ağız saplatmasina aşırı sinir olurum fobi gibi bir şey benim için.
Kendim için uyaririm da
--
ay kocisimin yanında hiç hoş değil diye düşünüp yapmam bunu.

Siz rahatsiz oluyorsaniz okey ama kocisinize rezil olacaginiz bi durum da görmek, kötü görmek neyin sonucu oluyor.
Bu kocislerde ağaçta yetismedi ya onunda vardir kendi ailesinde böyle bazı irrite edici hareketler yapanı.

Asla degişmez. Yemek vakti iş çıkarıyorum. Geç kalkıyorum. Babamla sofraya oturmuyorum. Annem swnde yaşlanıcaksın diyo hemen. Aşırı deliriyorum🙄
Yaslanmakla ilgisi ancak diş eksikliğinde olur o da belki. Bu saplatmanin huyla ilgisi var ama saplatana anlatamiyorsun. Bende uzak oturmaya çalışıyorum öyle olunca. Buna takanlar için çok zor gerçekten o ses benj insanlıktan çıkarıyor. Ama an la ta mı yor sun 😣

Küçükken birinci dereceden yakınım sapirdatiyordu. Yapma lütfen derdim kulağıma yapışıp daha çok yapardı.
Şimdi de yapıyor sofra kalabalık olunca duymuyorum. Tekken duymazdan geliyorum napiiim. En nefret ettiğim şeydir çünkü.

Ayy en sinir olduğum şey. Benim babamda öyledir kaç kere uyardım bana mısın demiyor.
Artık onla aynı masada yemek yemiyorum. 😜

Ağzını kapatarak yerse zaten ses duyulmaz. Bunu söyleyin. İçeride ne yapıyorsa yapsın yine.

Back
X