ağızdaki acı tat

Umay20

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
878
24
98
Hanımlar 10 haftalık hamileyim 2-3 haftadır ağzımdaki acı tat hiç geçmiyor bırakın bişey yemeyi su içmek bile işkence hatta yutkunmak :-( bulantılar zaten yaşam kalitesini düşürüyor günde 5-6 kez çıkarıyorum yediğim hiçbirşey durmuyo midemde. 4 kilo verince serum yazdı drum ama hiçbir değişiklik yok. Tek tesellim bebeğimin iyi olması ama su bile içemeyince ona da zarar vermekten korkuyorum.

Yaşayan fikri olan nolur yardım etsin..kraker derseniz kokusuna bile tahammülüm yok..

geçmi olsun öncelikle dr serum vermiş inşallah bebeğiniz besinsiz kalmaz ama bu durumun geçeceğine inanın.ve kendinizi zorlayın markete gidin sevdiğiniz yiyebileceğiniz birşeyler olur belki onlardan yiyin eğer su mideniz almıyorsa meyva suyu için burnunuzu tutarak içseniz aslında nası olur..bende bilmediğimden o duyguları konuşması kolay geliyor ama kalsiyum almanız şart bebeğiniz sizden çeker sonra inşallah toparlanırsınız

Geçmiş olsun canım inşallah durumun kısa zamanda düzelir.Meyve falan yesen yada bir dilimde olsan mideni bulandırmayan şeylerden ağzına atsan.Tatlı tuzlu hiçbirşeymi yiyemiyorsun.
Ben kızıma hamile iken ilk 3 ay oğluma hamile iken ikinci 3 ay aynı sıkıntıları yaşadım inşallah sen daha fazla yaşamazsın.

Belli başlı şeyleri yiyebiliyorum yağsız salçasız sebzeleri falan sadece. Süt peynir domates kesinlikle görmeye bile dayanamıyorum. Yağsız olursa et yiyorum falan ama bu saydıllarımı bile yedikten 10 dk sonra çıkarıyorum. Midem acıyo artık. O derece ki sabahları öğürürken kan geliyo. Dra söyledim miden zorlandığı için dedi. Bi de bunların üstüne o acı tat iyice soğutuyo hayattan. .

Hayırlı olsun bebeğin bunların aynısını yaşayan biri olarak sana tavsiyem bu durumu kabullen çünkü bu hormonel bişey ne yaparsN yap geçmiyor krakermiş leblebiymiş nane limonmuş hepsi boş.16 hafta bende neredeyse bişey yemedim folik asitimi içtim ve bebeğe bişey olmuyor merak etme o senin kanından besleniyor kendini sakın zorlama yemek için.zaten 16. Haftadan sonrA vücudun hormonlara alışıyor ve bulantın azalıyor ağzımdaki acı tat benim hala geçmedi 20 haftalığım ve şimdide kendimi durduramıyorum herşeyi yiyorum allaha şükür.o yüzden durumu kabullenip haftaların geçmesini bekle göreceksin herşey düzelecek...

Back
X