- Konu Sahibi Laktozsuzsut
-
Kaç yaşında, zararlı mıdır, tüketebileceği bir şey midir bilmiyorum ama şu hayatta en çok çektiğim şeylerin başında aft gelir, bugüne kadar bulabildiğim en iyi çözüm dut pekmezi oldu. On gün geçmeyen aftı bir günde geçirir.
6,5 yaşında
Karadut şurubu diye okudum ama doktora sormadan kullanmak istemedim. Ne şekilde kullandınız gargara mı? İçerek mi kurtuldunuz aftlardan?
Sulandirip meyvesuyu yapin, pipetle oynaya oynaya içirin. Duzenli yaparsaniz iyi gelencektir.6,5 yaşında
Karadut şurubu diye okudum ama doktora sormadan kullanmak istemedim. Ne şekilde kullandınız gargara mı? İçerek mi kurtuldunuz aftlardan?
Çok teşekkürler sonuçta karadut tükettiğimiz bir meyve ilaç olmadığı için doktora sormaya gerek yok dedim eşimi nöbetçi eczaneye gönderdim bileKaradut pekmezi diye almıştım aktardan, aynıdır sanırım. Bir kaşık içtim sabah, akşam. Aftın olduğu yerlerde biraz daha bekletmeye çalıştım. Yakıyor ve küçültmeye başlıyor, en fazla iki günde geçiriyor benim aftlarımı. Çok sık çıktığı için sürekli elimin altında. Çok geçmiş olsun, bir an önce iyileşir umarım kuzucuk, onun acısı sabaha kadar ağlatır bazen.
Hiç korkmadan verin. aftan hâlâ muzdaribim çaresi yok benimki stresten. Karbonat yarayı genişletiyor sakın yapmayın 10 güne geçiyor hiçbir ilaç da ağrısını azaltmıyor. Her gün kara dut (tadı ekşi olan) varsa kendisini yoksa şurubu ya da reçelini yedirin. Geçmiş olsun6,5 yaşında
Sulandirip meyvesuyu yapin, pipetle oynaya oynaya içirin. Duzenli yaparsaniz iyi gelencektir.
Bir de kronik bir durumsa immun sistemi zayif olabilir, takip etmek lazim.
Gecmis olsun.
Hiç korkmadan verin. aftan hâlâ muzdaribim çaresi yok benimki stresten. Karbonat yarayı genişletiyor sakın yapmayın 10 güne geçiyor hiçbir ilaç da ağrısını azaltmıyor. Her gün kara dut (tadı ekşi olan) varsa kendisini yoksa şurubu ya da reçelini yedirin. Geçmiş olsun
Ufak bir şişede "karadut şurubu" aynı şeyden bahsediyoruz dimi? Aldık ağzını çalkalattık gatgata yaptırdık kalanı yutturduk ama pek fayda etmedi gibi kıvranıyor uyuyamıyor acıdanBir de normal pekmez kıvamında akışkan zaten, günde üç kere birer tatlı kaşığı verseniz yeter hem tadı da güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?