ağladım ve rahatladim

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Bugün bu ikinci konum sabah esime mektup yazacağım demiştim ve yazdım hıçkıra hıçkıra ağlayarak sinirlenerek ama çok rahatladım..sonra esimle bi iki küçük msjlasmamiz oldu en son nabzını kontrol etmek için sana akşam s uprizm var dedim gerek yok yazmış ama bi önemi yok benim suan vicdanım rahatsız evliliğimi dusunuyrm çok çok fena yiprandik.akşam esim geldiğinde hiç olmadığım kadar güler yüzlü olacağım hatta bundan sonra öyle olacağım ben komple duzelecegim..gerçi akşam geldiğinde beş karis suratla gelip benim yanaşma cabama olumsuz tepki verecek ama sinirlenmeyecegim...esimi yola getireceğim bunu basaricam...Benim evliligimde bişey var ama çözebilmiş değilim..tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır derler...Belki aranizda bu yolu denemiş olanlar vardır ise yarar mi

bu kararı aldıgına göre kendinide eleştirmişsin ki demekki sendede hatalar mevcut.. yazmak iyidir söz uçar yazı kalır diye boşa dememişler..
ama benm tavsiyem pat diye değişmemen. çünkü karşındaki insan beklediğin tavrı veremezse ki yazdıgına göre vermeyecek ve hemen umutsuzluga düşersin ve çabuk yorulursun bu kararından.. adım adım ilerle..

Elbette kendimi de elestiriyrm hiç bisey tek taraflı olmaz benimde hatalarım var..zaten pay diye degissemde esim beklediğim değişimi göstermez hemen çünkü çok yiprandik yavaş yavaş mesela bu aksam çok güler yüzlü olucam o bana tavır bile yapsa sen bana hala ofkelisin ben yatıyorum canım diyip gecicem odama

bende onuu diyorum.çok güleryüzlü olmak yerine normal davransan? ikinci üçüncü gün güler yüzünü ortaya koysan

suprizim var dedigin halde gerek yok dediyse fazla ustune dusme birden geri teper .sende uzulursun normal davran.birak biraz oda dusunsun sakinlesince oda anlar .ama simdi fazla ustune dusesen ters tepki vercektir.o oyle tersledikce sende uzulup ya pes edersin yada daha cok nefret edersin ondan

Bence esim bütün yaptığı hatalarin farkında ama nedense kabul etmiyor kendince farklı düşünüyor beni cezalandırıyor diye düşünüyorum bazen

isye boyle ustune dustukce hata onda olsa bile sen ustune dustukce kabul etmiyor.suan belkide esinin bu tavirlari seni korkutuyo hersey duzelsin hallolsun istiyosun iyce kotuye gitmeden ama bazen bazi seyleri akisina ve oluruna birakmak lazim.

isye boyle ustune dustukce hata onda olsa bile sen ustune dustukce kabul etmiyor.suan belkide esinin bu tavirlari seni korkutuyo hersey duzelsin hallolsun istiyosun iyce kotuye gitmeden ama bazen bazi seyleri akisina ve oluruna birakmak lazim.
Evet suan vicdan yaptığım için msj falan attim kestirip attı..Tam saydiricaktim vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…