tesadüfen okudum yazıyı,ama hala hüngür hüngür ağlıyorum,canım cok yanıyor cok.... Bebegimi,oğlumu,cennet kuşumu 22haziran2012 de saat aksam 8civarında kaybettim... Bu yazıyı sanki bebeğim bana yazmıs.... Cok ağladık,cok yıprandık,ama sancılarım gelmeye baslayınca anladım ki bebegim o dönülmez yola girmişti,oğlum beni bırakıp gidiyordu,inanamıyordum,ne hayaller kurmuştum onun için,herşey onun üzerine kurulmustu sanki... Son kontrollerimizde bebeğim hareket etmiyordu,en son hareketi ne oldu dersiniz,o minicik elini acıp 5parmagını bize gösterdi,el sallıyordu resmen bize,megerse veda ediyormus yavrum bize, ben gidiyorum annecim,babacım diyormus.... Ve iste karnım bomboş kaldı, göğsüm hala sızlıyor,sütüm geliyor,bebgimin rızkı geliyor ama bebegim yok! Tam 10gün oldu... 17 haftalık bebegim karnımda değil artık.... Simdi o cennette.... İsyan etmiyorum asla Rabbim sen verdin,sen aldın.... Yazı mükemmel olmus.... Paylastığın için tesekkürler... Rabbim bizlere ve kimseye aynı acıyı tekrar yasatmasın....
Ağlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak .gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin
koptum dagıldım
dağıttın beni arkadasımmmm
7 aralıkta 2,5 aylık melegımın kalbi durdu ...dünya durdu dedimmmm
rabbim nasip etseydi şimdilerde kavuşma günümüzdü
kavuşmak başka zamana kaldı...
RABBİM YÜREKLERİMİZİ HAFİFLETTTT
amin
Rabbimin hikmetleri merhameti ;yerde ,yüzde,yazılan bır kac sözde , her işte ,her isimde ,cekilen çilede ,özlemde,acında ,caresizliğinde yüregini ferahlatmak için karsına cıkan birer mesaj olur mucize olur .birileri birseylere hep vesile olur....dogum günün kutlu olsun
Rabbimin hikmetleri merhameti ;yerde ,yüzde,yazılan bır kac sözde , her işte ,her isimde ,cekilen çilede ,özlemde,acında ,caresizliğinde yüregini ferahlatmak için karsına cıkan birer mesaj olur mucize olur .birileri birseylere hep vesile olur....dogum günün kutlu olsun
bugün gözyaşlarıma hakim olamıyorum nedense sezsizce dökülüveriyor galiba meleğimi çooooooooooook özledim...(
iki meleğimi arka arkaya kaybettım .onlardan duymak istediklerimdi bunlar .daha güçlü olmak için....
Ağlama Anneee,
.ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin
Aylar sonra dun hic gulmedigim kadar guldum, konusdum, ve kendimi hic suclu hiss etmedim. onceleri icimden hic gulmek gelmezdi, gulsem bile kendimi suclu hiss ederdim. ama "Anne aglama" o msji okudukdan sonra o kadar cok rahatladim ki, aslinda onun kimin yazidgini biliyorum, ama sanki gercekden o gun onu bana oglum yazmis gibi hiss etdigim icin, ve ogluma soz verdiyim icin bundan sonra mutlu olmaya calisacam. onu cok ozluyorum, ama aglayarak artik onun uzulmesini istemiyorum. Allah hepimize sabrlar versin.
yüreğine sağlık tek tesellim cennette 2 meleğimin beni bekliyo olmasıAğlama Anneee,
henüz küçücüktüm elleri ayakları kucucuk bır bedendım ben kucuk bır bezelye tanesıydım. mucizevi bir seydim anne senın gözlerinden görünüşüm kapkaranlık bır fotoğraf karesınde kucuk bır keseydim mutlu muydun şaşkın mıydın ?bilmiyorum belki anıden karsına cıkmıştım belkide uzun süre beklenılmiştım .sana bu kocaman dünyada kucuk bır hedıyeydim.
Canım annem sana tutunmam gerekıyordu sımsıkı sarılmam gerekıyordu büyümelıydım karnında daha da buyuyup kucuk ayaklarımla kucuk tekmelerımı hıssetmeliydin. senı ve sevgılı babamı mutlu etmelıydım. Ellının sıcaklığını yuregının sevgısını hıssedıyorum anne cok kucuk olabılırım ama benım kalbım kocaman anne
Uykularını kaçıran sorular var aklında şimdi . sürekli nedeni düşünüyorsun, kendinii suçluyorsun ,herkesin gözlerinden gözlerını kaçırıyorsun ne konuşmak geliyor ne de cıglık cıglıga kalmış yüreğinle susmak .gögüslerinin sızısı hala benı sana hatırlatıyor , gece anıden uyanıp artık bos kalan karnında elini gezdırıyorsun sonra derın bır nefes alıp göz yaslarına boğuluyorsun sessiz sessiz aglıyorsun gidişime. senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem.
ağlama artık anne, üzülme senden kopuşuma.kucucuk meleğinim artık senın için dualar eden.cennetin kapısından birlikte huzurla girmek için seni bekleyen VUSLAT BEBEĞİNİM.yüregindeki acını bıtır artık anne. ben en savunmasız halimle en güvenli yerdeyim...ne olur artık ağlama tebessüm et bana anne.güçlü ol benim için, mutlu ol ve seni cok seven cennetteki bebegini unutma gülümse anne
melegin
Dün gece rüyamda gördüm oğlumu.... Bembeyaz teni vardı,tombiş bi bebekti.... O kadar güzeldi ki,kucagıma aldım bebegimi,sarıldım,öptüm,kokladım.... Gercek gibiydi.... Canm oğlum,annesini görmeye gelmiş demekki.... Seni çok özlüyorum cennet kuşum... Rabbim ahirette kavusmayı nasip etsin bize insallah....
ne guzel, onu ruyanda gormek bile seni bu mutlu ediyorsa, kim bilir cennetde kavusdugunuz gun ona bol bol sarilip opmek nasil bir duygu olacakdir. Sen onu gormusmuydun gercekde? Bende oglumu gormedim, hergun dua ediyorum ruyama gelsin diye ama hic gelmiyor. Hos gelsede o oldugunu nasil bilecem ki, ne yuzunu gordum, nede sesini duydum. Gecen gun esim ruyasinda yeni bir oglumuz oldugunu gormus, tombik bir bebekmis guluyormus, ve de onde iki disi varmi :) benim ona ilk sordugum sey " nasildi ogluma benziyormuydu" dedim. Benden baska zaten herkes gordu onu, bir ben goremedim melegimi. Hic bir zamanda nasil oldugunu bilemiycegim, en azindan cennete gidene kadar. Hep onu merak edecem. ınsallah bir gun onlara orda kavusup hasret giderecegiz melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?