Ağlama Anne....

Allah sabır versin arkadaşım acın çok yeni aynı şeyleri yaşadık Allah kimseye yaşatmasın

koptum dagıldım
dağıttın beni arkadasımmmm
7 aralıkta 2,5 aylık melegımın kalbi durdu ...dünya durdu dedimmmm
rabbim nasip etseydi şimdilerde kavuşma günümüzdü

kavuşmak başka zamana kaldı...

RABBİM YÜREKLERİMİZİ HAFİFLETTTT
amin

iki meleğimi arka arkaya kaybettım .onlardan duymak istediklerimdi bunlar .daha güçlü olmak için....

amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tesekkur ederim arkadasim.

Sayende bebegimin bana cok guzel bir cevap verdigini dusunyorum artik. Gercekden tesekkur ederim.

bugün gözyaşlarıma hakim olamıyorum nedense sezsizce dökülüveriyor galiba meleğimi çooooooooooook özledim...(

bugün gözyaşlarıma hakim olamıyorum nedense sezsizce dökülüveriyor galiba meleğimi çooooooooooook özledim...(

Aglama, gormedinmi melegimiz msjda ne dedi? " senın her göz yasın benım yüreğime damlayan bir ateş anne.yanağından süzülen gözyaşlarını kucucuk ellerımle siliyorum ve dualarına dualarımı ekliyorum güzel annem. " Bebeginin yuregine ates dushsun istmezsin. Lutfen aglama, sadece dua et.

benim kzıımda bana böyle dermi acaba çünkü ben yaşıyorken ondan vazgeçtim spina bifida ve beyninde su vardı heyetle gebeliğim sonlandırıldı yaşamaz dediler doğsa bile doğar doğmaz 3 ameliyata girecek denildi dünyam başıma yıklıldı ve 2 nisanda 2 gün sancı çekerek ayrıldım kızımdan çok acı bu kararı vermekte çok acı Allahım düşmanıma bile yaşatmasın ... ve küçük değildi benimm kzıım 24 haftalıkken..en kötüsü de bu doğumuma 3 ay kala kaybettim..temmuzun 20.sinde doğum yapacaktım..karnıma bakıyorum bomboş gögüzlerim sızlıyor ama bebeğim yok..vicdan azabı çekiyorum keşke Allah verdi Allah alsaydı diyorum...ben vazgeçtim ondan benim ilkim minicik kızım affetsin beni inş. cennetin kapısında bekler beni...

iki meleğimi arka arkaya kaybettım .onlardan duymak istediklerimdi bunlar .daha güçlü olmak için....

daha güçlü olmamız gerekiyor melihacım allah gücümüzü sonsuz eylesin bazen dalıp dalıp gidiyorum toparlayamıyorum gözüm önünden bütün yaşadıklarım film şeridi gibi akıp gidiyor bi gebe bi doğum duyunca bi kötü oluyorum kısmanmıyorum sadece yaşadığım güzel anılar canlanıyor allahım gene hayırlısından nasip eder inş. cümlemize gerçekten anne baba olmak çok güzel bi duygu rabbim inş. o güzellikleri tekrar yaşatır hepimize diyorum yaşamış olsaydı şimdi ne kadar çok değişecekti artık gülücüklerde saçmaya başlamıştı yavrum kimbilir ne kadar güzel olacaktı demekki bu dünya için çok fazla güzelmiş meleğim....allah hepimize çok sabırlar versin....melek anneleri hepinizi saygıyla selamlıyorum....elleri öpülesi anneler...

Herşey rabbimin elinde veren de rabbim oldu kızlar alanda rabbim oldu allahımın gücü sonsuz ....rabbim bizlere dayanma gücü versin inş. Hayırlısından kollarımızı dolduracak hayırlı evlat lara nasip etsin inş...

çok duygulandım arkadaşım ALLAHIM SABIRLAR VERSİN BEBEĞİNİ KAYBEDEN TÜM ANNELERE.ALLAH NE DİLERSE O OLUR.

Dün akşam oğlum için alışveriş yaptık bir alışveriş merkezinden. Tam 18 ay olmuş kızım gideli.Elim hep kız kıyafetlerine gitti, sanki herşey ona göre dizilmiş almamızı bekliyordu. Ben meleğimi çok özledim neden gittin meleğim neden beni eksik bıraktın gdierken. Dolmuyor yerin geçmiyor içimdeki acı. Sana mini mini elbiseler giydiricektim ben. Saçını bağlayacaktım. Kardeşinle beraber resimleriniz olacaktı. Hiç biri yok

Rabbim nolur dindir acısını dayanamıyorum çok özlüyorum.

yüreğine sağlık tek tesellim cennette 2 meleğimin beni bekliyo olması

Dün gece rüyamda gördüm oğlumu.... Bembeyaz teni vardı,tombiş bi bebekti.... O kadar güzeldi ki,kucagıma aldım bebegimi,sarıldım,öptüm,kokladım.... Gercek gibiydi.... Canm oğlum,annesini görmeye gelmiş demekki.... Seni çok özlüyorum cennet kuşum... Rabbim ahirette kavusmayı nasip etsin bize insallah....

Ne guzel, onu ruyanda gormek bile seni bu mutlu ediyorsa, kim bilir cennetde kavusdugunuz gun ona bol bol sarilip opmek nasil bir duygu olacakdir. Sen onu gormusmuydun gercekde? Bende oglumu gormedim, hergun dua ediyorum ruyama gelsin diye ama hic gelmiyor. Hos gelsede o oldugunu nasil bilecem ki, ne yuzunu gordum, nede sesini duydum. Gecen gun esim ruyasinda yeni bir oglumuz oldugunu gormus, tombik bir bebekmis guluyormus, ve de onde iki disi varmi :) benim ona ilk sordugum sey " Nasildi ogluma benziyormuydu" dedim. Benden baska zaten herkes gordu onu, bir ben goremedim melegimi. Hic bir zamanda nasil oldugunu bilemiycegim, en azindan cennete gidene kadar. Hep onu merak edecem. Insallah bir gun onlara orda kavusup hasret giderecegiz melek anneleriiiiiiiiiiiiiiiii...

"Allah derki, kimi benden çok seversen onu senden alirim. Ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuzda yaşatirim. Ve mevsim gecer gölge veren ağaclarin dallari kurur, sabir taşar, canindan saydigin yar bile birgün el olur. Aklin şaşar dostun düşmana dönüşür. Düşman kalkar dost olur. Öyle garip bir dünya. Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. Düşmem dersin düşersin. Şaşmam dersin şaşarsin. En garibide budur ya; öldüm der durur yenede yaşarsin"

Mevlana

çok dua ediyorum ama benimde rüyarıma gelmiyor meleğim galiba çok ağladığımız için inş. Birdün gelir anneciğinin kollarına annesi hasretle doya doya bi sarılsın meleğine çok özledim çokk.....allahım sen barırlar ver rabbim....bu hasretimizi en hayırlı bebeklerle giderir inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…