Ağlama Anne....

Ama ben artik eskisi kadar cok aglamiyorum. Ama yinede girmiyor ruyama.

Bu arada sen nasilsin ? face de yoksun.

ama ben artik eskisi kadar cok aglamiyorum. Ama yinede girmiyor ruyama.

Bu arada sen nasilsin ? Face de yoksun.

seni başka topiklerde yakaladım bilmem farkına vardın mı? Hamdolsun iyiyim arkadaşım işteyim bu aralar yoğun faceye takılmıyorum aslında pekte sevmiyorum faceyi artık zevk almıyorum ....

malesef cnm gercekte görmedim, ama rüyamda onun oldugunu hissettim,büyümüstü yavrum.... Henüz 17haftalıktı kaybettigimizde... Karnımdaydı daha kucagıma bile alamadım ama rüyam gercek gibiydi,insallah tekrar görürüm ve insallah sizlerde görürsünüz yavrularınızı....

seni başka topiklerde yakaladım bilmem farkına vardın mı? Hamdolsun iyiyim arkadaşım işteyim bu aralar yoğun faceye takılmıyorum aslında pekte sevmiyorum faceyi artık zevk almıyorum ....

Yaa bilmemki, ben bazen bakiyorum kimler nerelere yorum yapmis bende oylesine takliyorum baska topiklere. Gerci hepsi ayni kapiya cikiyor. Yani hepsinde bebegii kaybeden anneler kisacasi melek annelerinin odlugu topiklerdeyim. Insallah bir gun kendi topigimi yaraticam ve sizlerde birer birer oraya geleceksiniz allahin izniyle. keske burdan canli konusma olsaydi.

Anliyorum, sende acabalarla yasayan bir melek annesisin. Insallah bir gun kardesini yollar cennetden sana. o zaman onda yasayamadigin yarim kalmis sevincini kardesinde bulursun.

günaydın arkadaşım hepinizin hayırlı cumaları olsun inş. Sevgiyle kucaklıyorum hepinizi melek anneleri...bizlerde aslında bir meleğiz....

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz bugun? Ben iyi degilim yaa isden aradilar ise gitmem gerekirr ristemiyorumm yaa, o okulun butun duvarlari, odalari benim oglum karnimdayken hatiralariyla dolu, bazen dersin icinde bulantilarim olurdu hemen disari kosar limon yerdim. Nerdivenleri kosa kosa cikardim ve ogretmen arkadaslarim yaa yavas olsana derdi. Yaa ben nasil girecem o binaya bilemiyorumm oglummmmmm seni cok ozledim. Annelik mezuniyyetine cikmak icin belgeyi almaya gitdiyimde herkes iyi dileklerini sunmusdu, " git git geldiyinde iki kisi gelisiriniz" demislerdi......... Kim derdiki donusum boyle olacakdi. Allahim sen bana guc ver, verki ayakda dura bileyim.

Son düzenleme:
seni teselli edebilecek bir söz bulamıyorum uğur böcegi...rabbim sabır versın

seni teselli edebilecek bir söz bulamıyorum uğur böcegi...rabbim sabır versın

Oyle zaten yok ki, kelimelerin bitdigi yerdeyim dedikelri bu olsa gerek/ Ama tabiki Allahim guc verecekdir. ve tabikide en onemlisi bol bol sabrini yollayacakdir rabbim. melegimde yanimda olursa belke daha kolay atlatirim.

Güzel arkadaşlarım herbirinizi kucaklayıp sarasım geliyor.imkan olsa da bir araya gelip yüzyüze dertleşsek ne güzel olurdu.beraber ağlaşır dua ederdik.aslında size saçma gelecek ama bizler Allah'ın seçilmiş kullarıyız.bu dünyada yaşadığımız acılar belki de günahlarımızın kefareti ya da derecelerimizin yükselmesi içindir.kimbilir..bizler hamile kalmayı istedik,hayaller kurduk,bebeğimiz olacaktı,öpecektik onları,giydirecektik,pusetine koyup gezdirecektik,emzirecektik,yıkayıp bezleyecektik.gelecekleriyle ilgili planlar yapacaktık,gururlanacaktık..daha birçok şey vardı yapmayı istediğimiz..ama herbirimiz ayrı nedenlerden ötürü hiç aklımıza gelmeyeni yaşadık öyle ya da böyle.. diğer anneler hastane katında bebeklerini ilk defa emzirirken bizler acı içinde kıvranarak ağladık.haftalarca yaptığımız emekler,dr kontrolleri,onlarca test,bulantılar,aşermeler,alınan kilolar,hormonel sıkıntılar,sevinçle yapılan alışverişler...hepsi boşa gitti..mi acaba?!............yoksa emeklerimizi,bu dünyada koklayamadığımız yavrularımızla yaşayacağımız güzellikleri, katbe kat daha güzel yaşamak için ötelere mi gönderdik? ne dersiniz? inşallah cennette büyütücez onları..bu dünyada bebeğini büyütemeden kaybeden anneler için cennette aklın alamayacağı nimetler varmış.bunu sadece melek anneleri yaşayacak.eskiler aralarında hoşbeş ederken şefaatçin varmı diye birbirlerine sorarlarmış,kim minik yavrusunu yitirmişse şanslı addedilirmiş. kolayca cennete girecek diye...öte yandan yavrularımız bu dünyanın hiç ceremesini çekmediler belki yaşasalardı bu biz ve onlar için hiç hayırlı olmayacaktı.yaşadıklarımızda bizim bilmediğimiz sırlar var.şer gibi görünende bir hayır gizlidir elbet.bir de bu açıdan bakıp teselli bulalım arkadaşlar..unutmayın kainatın efendisi resulullah efendimizin de(as) iki yavrusu küçükken ölmüştü.Rabbim hepimizi yavrularımız ve sevdiklerimizle efendimize komşu eylesin..Rabbim kalbinizin ateşini tez zamanda söndürsün....

HERŞEYİMİZİ ANLATAN BİR İKİ KELİME ( ALINTI ) TAM BİZİ ANLATIYOR ...

Son düzenleme:
elhamdülillah hamdolsun iyiyim arkadaşım. Cuma günü gelince yüreğimde bi yanma hissediyorum fazlaca bebeğimi bi cuma günü doğmuştu...allahım mekanaını cennet eylesin yavrumun inş.canım benim

Ya bneimkide persembe gece 12 de gitmisdik, ve sora cuma sabaha dogru 2 de dogdu, ve 3 gibi uctu gitdi cennete.

ALLAHIM acılarınızı dindirsin inş yazdıklarını hiçkırıklar içinde okuyup canıgönülden paylaştım hüznünü.UNUTMAYIN RABBİM İHMAL ETMEZ SADECE İMTİHAN EDER.evlat acısıda en zor imtihan olsa gerek.

Ya bneimkide persembe gece 12 de gitmisdik, ve sora cuma sabaha dogru 2 de dogdu, ve 3 gibi uctu gitdi cennete.

benim meleğimde cuma günü uçup gitmişti ve bugün tam 2 hafta oldu,o kadar taze ki acım,,, etrafa belli etmesemde cok özlüyorum... Yarın kpssye giricem,bu kafayla nasıl yapıcam hiç bilmiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin nolur...

Rabbim kimselere yasatmasin evlat acisini gerckdende en buyuk aci. Ben gecen sene babami kaybetdim, canim cok yaniyordu, aglamadigim gun yokdu. Ama bu sene bebegimi kaybetdikden sonra bebegimin acisi babaminkini bile unutdurdu bana. Artik onu sadece guzel bir hatira olarak hatirliyorum. Allah hepimize sabrlar versin.

başın sagolsun.sen ve seningibi annelere Rabbim sabır versin.bir düşünsene senin yavrun kçücük bir melekdi yavrularını büyütüp belli biryaşa getirip kaybeden anneler var onların acısıda inanılmaz büyüktür.Rabbim bu annelerede sabırlar ihsan eylesin.

acı hep aynı acı ama yerler ve yaşlar farkı sadece allah bizlere çokkkk sabırlar versin inş...bu acılarını unutturacağı hayırlı evlatlar versin rabbimm

inş arkadaş inş rabbim sizlerede kaybettiğniz yavrularınınzın acısını unutturacak evlatlar nasip eder

Oglum "aglama anne" yazisini okudukdan sonra sana soz vermisdim, aglamayacam, ve senin icin mutlu olacam. Ilk addimlarimi atmaya basladim. Artik gulup konusyorum, dun okulada gitdim, bugunde parka gitdim. Hersey yolundaydi gerci her kucuk oglan cocuklarini gordugumde icim ciz ediyordu ama yinede uzulmemeye ve mutlu gorunmeye calisyordum. Taki ogrencimi gorunceye kadar. Bana " ogretmenim kucuk bebek nerde" diye sordu. Cunku en son beni hamileyken gormusdu. Bende ona bebek yok dedim, anladimi anlamadimi bilemedim. Oglum cok uzgunum sana verdigim sozu tutamadim ve aglamaya basladim. Bir insanin kabuk baglamis yarasi daha ne kadar kaniyicak, insanlar bilmeden istemeden, o yarayi kopariyorlar. Daha ne kadar surecek bu bilmiyorum. Buna alismaliyim biliyorum ama cok zor be oglum. Ben dusunmemeye calisdikca biriileri seni bana hatirlatiyor, istemedende olsa canimi yakiyor. Allahim sen sabr ver bana, artik ancak sabr diliyorum allahdan kendim ve benim gibi aci ceken, durmadan yaralari kanayan, yurekleri sizlayan, kendini mutlu gosteribde aslinda ici yanan annelere, sabir diliyorum. Alalhim sen goruyorsun bizim halimizi, herseye kadir sensin, o yaralari iglesdirecek hayirli bebekler nasib et bizlere. Hepiniz icin dua ediyorum. Ve sizleri cok seviyorum, bunlari sizinle paylasidgim icinde kendimi cok daha iyi hiss ediyorum kader arkadaslarim, guzel melek annelerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…