Ağlama Anne....

Arkadaslar size bisey sorucam. Benm durumu biliyosunuz,17 haftalık bebeğimi suyum bittiği için kaybettim. Önce suni sancıyla normal doğum yaptım,sonrasında rahimi temizlemek için kürtaj yapıldı.... İlk hafta kanamam yoğundu,sonrasında azar azar devam ediyo hala... 18gün oldu ama bazı günler biraz yoğun bazı günler az kanamam oluyo. Normal mi acaba? Sizin kanamalarınız ne kadar sürdü?

Bu yazı beni derinden etkiledi.Kızımı kaybettim bende kalp damarları ters doğdu 4 gün yanımda kaldı sonrasında ameliyat olması gerekiyordu ellerini öperek babasıyla ameliyata yolculadık.Ameliyatı başarılı geçti ancak tansiyon yüzünden kaybettik meleğimi.Şimdi sanki rüyalar elemindeyim şaşkınım ona kavuşmuşken kaybetmenin verdiği ağır üzüntüler içindeyim.Acaba beni özlüyomu ilk zamanlar çok düşünüyordum kızımın bana ihtiyacı var yanında olmam gerekiyor beni özlediğini hissediyordum bu şiirdeki gibi kızıma melekler mi bakıyor onu koruyorlar mı yerimize.İçim paramparça ne düşüneceğimi ne yapıcağımı bilmiyorum.Bu bayram bana çok ağır geldi herkesin çocukları yanında kucağında biz eşimle kızımın mezarına gittik.Yüce Rabbim bizlere sabır versin..Çok zor çok..

çok ağladım bu yazıya çok...bekliyor inşallah benim meleğimde.ne çok isterdim beni böyle sevmesini hissetmesini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…