Ağlama krizi

sevgiiit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
302
133
33
34
Merhaba kızlar.Bugün durduk yere ağlama krizine girdim.Herşeyi kafama takıp büyütüyorum.Doğumdan da korkuyorum.Doğumdan sonra oğluma iyi anne olamamaktan korkuyorum.Bildiğim herşeyi unuttum sanki.Sadece bu da değil.Aşırı alıngan oldum.

Hamilelik psikolojisi canım bendede oluyor zaman zaman dün köpeğimi kıskandım oturdum ağladım normal insanın yapmayacağı şeyler bitecek inşallah
Lohusalıkta da devam ediyormuş duyduğum kadarıyla

Telaş YÖK kızlar hepimiz öyleyiz malesef bende eşime dünyayı dar ediyorum. Geçen gün parfüm sıkıyor diye kavga çıkardım küstüm normalde ikimizde kullanıyorUz ben hamileyim diye kullanmıyorum. Eşim beni dışarı çıkardı biraz rahatladım. Hormonların saçmalaması

Allahım yardımcısı olsun eşlerimizin. Herşeye alınıyorum ben.Ilk bebeğim benim.Doğum yapmaktan korkuyorum o yüzden.Nasıl bakıcam altından kalkabilecek miyim?Bilmiyorum.Çok baktım yeğenlerime,doğdukları zaman ilk benim elimdelerdi.Bu öyle bir şey değil ama.Benim canımdan bir parça.Başkasına akıl vermek kolaymış.Yaşarken nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…