ağlama krizindeyim :(

hımm bunu dedim işte,sosyetik düşünüyormuşum !

özür de dilemiyor kaç gündür

özür de dilemiyor kaç gündür

Kendi haline bırak, muatap olma biraz...Üzüldügünü anlasın...Öyle yemek hazır filan da deme, konusma bile.

Kocasıyım nasılsa cekmek zorunda fikri bir tutar iki tutar...Üçüncüde tutmaz. Böyle böyle birikir sende, yazık eder evliligine, farkında degil.

bak yarın bir hafta olacak canı sıkılıyor çıkıyor akşamları dışarı arkadaşlarıyla nasıl olsa ! ben ağlarım kendi halime.ya biz daha yeni evliyiz.bıktım küsmelerinden.ben bayanım,küserim erkeğin böyle olmaması lazım.her defasında çekip karşıma ben konuşuyorum.konuşmayacağım karar verdim.o gelene kadar bekleyeceğim.yemek hazır,hoşgeldin,iyi geceler falan dememin sebebi de ben asık suratlıyım belki yanaşamıyordur özür dilemeye cesaret kazansın yanıma gelsin diyeydi ama boşmuş meğer...

neden ağlayan eşine destek olmaz insan,gözyaşını silmez durum aynı,hiç değişen bir şey yok.Konuşmuyor,özür dilemiyor.Ben de konuşmuyorum tabi.Yaptıkları zoruma gidiyor.Ama insan hiç mi üzülmez,merhamet etmez?Ne olursa olsun bir koca karısının gönlünü almalı.Kızkardeşimle konuştum bugün ağlayarak ,meseleyi anlatmadım ama onu çok özlediğimi,bu şehirde çok yalnız olduğumu söyledim,öyle de.Duydu bunları eminim,bilgisayarının sesini kıstı çünkü.Hiç arkadaşım yok burada eş atamasıyla geldim buraya.yalnız olduğumu biliyor,derdimi kimseye anlatamayacağımı da.ama gelmiyor işte.ama şunu farkettim Allah kendisinden daha fazla sevileni alırmış ya senden. Bu küslük nereye gider bilmem.Kayınvalideme anlatsam beni savunur bilirim,ama onun da ağzı durmaz herkese anlatır.Çok bitkinim,1 hafta bitti işte ve ben de bittim.yatağı ayırmadım ama duramıyorum o geldikten sonra ağlayasım geliyor o yatakta.ben de bekliyorum salonda ağlıyorum,ondan sonra gidiyorum hep.gece yaklaşmaya çalışıyor uykusundaymış gibi,tepkisiz kalıyorum,önceki gece uyurken elini tuttum ama sonra bıraktım,çok kırgınım

Yavrum tek seferde anca filmlerde kaliniyo. Hicbisey yapamiyosan hemen kalk yika
hemen yıkadım,ertesi günü de hap aldım.hapın yan etkisi oldu 3 gün kanama geldi.umarım şidi hamile değilimdir,adeti bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…