2.5 ayda neyin acelesi bu esindeki, eger korunmak istiyorsan dogum kontrol hapina filan basla, ikinizde isteyince cocuk konulari konusulur calisma baslanir boyle tek tarafli degil. Hemde daha cok yeni evlisiniz birazcik evlilik hayatini tadin sonra cocukta olur
O zaman sen de bir süre ilişkiyi kes, zaten vajinusmus problemin de varmıs...Nasıl yapabildiginizi anlamadım. Bahane de olur sıkıntın...Sen çöp tenekesi misin kafasına göre hamile bırakmaya kendi basına karar versin...Karnında o mu tasıyacak 9 ay? Hazır degilsen degilsindir fiziken, ruhen...
özür de dilemiyor kaç gündür
Kendi haline bırak, muatap olma biraz...Üzüldügünü anlasın...Öyle yemek hazır filan da deme, konusma bile.
Kocasıyım nasılsa cekmek zorunda fikri bir tutar iki tutar...Üçüncüde tutmaz. Böyle böyle birikir sende, yazık eder evliligine, farkında degil.
Sende cik arkadaslarinla sen niye cikmiyorsun
Yavrum tek seferde anca filmlerde kaliniyo. Hicbisey yapamiyosan hemen kalk yikaben deçocuk için yaşı geçmesinmiş.daha 28 yaşında
hemen yıkadım,ertesi günü de hap aldım.hapın yan etkisi oldu 3 gün kanama geldi.umarım şidi hamile değilimdir,adeti bekliyorumYavrum tek seferde anca filmlerde kaliniyo. Hicbisey yapamiyosan hemen kalk yika
Degilsindir degilsindir asla degilsindirrrrhemen yıkadım,ertesi günü de hap aldım.hapın yan etkisi oldu 3 gün kanama geldi.umarım şidi hamile değilimdir,adeti bekliyorum
Degilsindir degilsindir asla degilsindirrrr
Uzme kendini tatlim. Eger cok korkuyosan ilac kullan. Canim benim erkege birakma o isleriteşekkür ederim,şuan moralim bozuk.evliliğim bile tam oturmamışken çocuk düşünmüyorum.
öğrendim artık,1 gram güvenim kalmadıUzme kendini tatlim. Eger cok korkuyosan ilac kullan. Canim benim erkege birakma o isleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?