ağlama krizindeyim :(

Kizmakta ve uzulmekte haklisin.saygisizlik etmis.o beden senin.henuz bi bebek icin hazır olmayabilirsin.bunu neden anlamak istemiyor.dogum kontrol hapi ile korunmayi dene.ona da engel olamaz ya!ikiniz de hazir olunca yaparsiniz cocugu.

öyle hala limoniyiz ne özür diliyor,ne hatasını kabul ediyor

Çok özel olucak ama meraktan soruyorum vajınısmussanız nasıl cınsel ılıskı yasayabılıyosunuz ıstemsız kasılma olmuyormu affınıza sıgınarak soruyorum

sorun değil.baze zorlayınca uç kısmını sadece içime alıyorum

26 saat sonra alabildim.faydası olmuştur inşallah.2 gündür kahverengi bir akıntı geliyor ve adetime daha 10 gün var

uç kısmını alabiliyorum bazen,öyle bir anda oldu.evet evden uzaklaşıyor,çıkıyor saatler sonra geliyor.özür dilemiyor,konuşmuyor tabi benden de yüz bulmuyor.hiç bir şey olmamış gibi devam etmek istiyor bunu da ben istemiyorum.özür istiyorum sadece

üzüldüm canım.neden anlamak istemiyorlar bizim de söz hakkımız olduğunu. ama ben biliyorum benimki kıskançlığından yapıyor.yanımda çocuk olunca laf atamasınlar diye

çok teşekkür ederim iyi niyetin için,inşallah.Allah hepimize hayırlısıyla sağlıklı çocuklar nasip etsin. :)

Bende böyle düşünüyorum, eşinin yaptığı çok çirkin ama zaten hamile kalmış olma ihtimalin çok düşük kendini yıpratma

şimdilik istemiyorum.ertesi gün hapından sonra kanama da gelince korktum

İnşallah Allah senin de sorununa bir çözüm verir defne hamile kalıp kalmadığımı bilmiyorum hapı aldım ama kanama geldi.Bugün 4.gün ve hala konuşmuyoruz.O hala dışarıda arkadaşlarıyla.yatmaya eve geliyor.her zamanki gibi küsüyor

bugün oldu hala aynıyız.merhaba merhaba o kadar

Abartılıcak Bir konu Değil.. Eşinizin yaptığıda yanlış.. Büyütmeyede Değmez.. İnşallah yenersin Sorununu..

vajınusmus san hıc ılıskı olmazdı sen olayı aşmışsın cocuksuz evlılıkmı olur yap ver sene bır tane

bugün oldu hala aynıyız.merhaba merhaba o kadar
Canım benim ya ,sıkma canını sen. Çok inatçı bir eşin var sanırım . İstersen al karşına sakin sakin bu yaptığının seni nasıl etkilediğini , ondan bir özür beklediğini dile getir. Böyle yaparsan nasıl bir tepki verir tahminen ?Eşinin karakterini tam olarak bilmediğim için ne diyeceğimi de bilemiyorum.

ilk gün ağlayarak özür beklediğimi söylemiştim.hiç bir şey demedi.kendini savundu öylece.ben de dayanamadığımı bu duruma diğer odaya gitmesini söyledim.zoruma gidiyordu çünkü.o da inatçı.suçlu olduğunu biliyor.bıktım artık her tartışmamızda ben gidip konuyu açıyorum,ne olacak böyle diye.suçlu da olsam suçsuz da.sanki beni alıştırmaktan korkuyor :S o da ancak gece benim uyuduğumu zannedip yaklaşıyor elini kolunu atıyor,bense tepki vermiyorum belki yaklaşma çabası bu.ama aynı zamanda kaçma çabası.hiç konuşmayıp öylece halledeceğini zannediyor her zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…