ağlama krizindeyim :(

vajınusmus san hıc ılıskı olmazdı sen olayı aşmışsın cocuksuz evlılıkmı olur yap ver sene bır tane

tam anlamıyla bir ilişki değildi zaten,aşamadım terapi görüyorum.çocuksuz evlilik olmaz,ama iki tarafın da istemesi lazım.üstelik yıllar sonra değil 1 yıl sonra düşünüyorum ve yaşım genç

madem eşin sana sormadan böyle bişey yaptı sen de hapla korun ona söylemeden
çocuk kendini hazır hissetmeden yapulacak bişey değil
kaldı ki çocuk doğunca sorumluluğunu üstlenecek mi?senin kadar uykusuz kalacak mı?her şeyinde sana yardım edecek mi?
oh ya ne güzel mantık.ben istiyorum olacak demek ne kadar kolay

Büyük düşüncesizlik.
Taviz vermeyin sakın yaptığı gerçekten terbiyesizce.
Bu tek taraflıca karar verilebilecek birşey değil.
Dilerim hastalığınızıda yenersiniz en kısa zamanda

aynen,tüm sorumluluk bende olacak ve ben bunu almaya hazır değilim.hap aldım zaten artık böyle korunacağım

Büyük düşüncesizlik.
Taviz vermeyin sakın yaptığı gerçekten terbiyesizce.
Bu tek taraflıca karar verilebilecek birşey değil.
Dilerim hastalığınızıda yenersiniz en kısa zamanda

teşekkür ederim.taviz vermiyorum ama onun da özür dilediği yok.pazar gününden beri konuşmuyoruz aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz

değil ama bunun onu için bir önemi var mı hala anlamadım

O zaman sen de bir süre ilişkiyi kes, zaten vajinusmus problemin de varmıs...Nasıl yapabildiginizi anlamadım. Bahane de olur sıkıntın...Sen çöp tenekesi misin kafasına göre hamile bırakmaya kendi basına karar versin...Karnında o mu tasıyacak 9 ay? Hazır degilsen degilsindir fiziken, ruhen...

2.5 ayda neyin acelesi bu esindeki, eger korunmak istiyorsan dogum kontrol hapina filan basla, ikinizde isteyince cocuk konulari konusulur calisma baslanir boyle tek tarafli degil. Hemde daha cok yeni evlisiniz birazcik evlilik hayatini tadin sonra cocukta olur

üzüldüm canım.neden anlamak istemiyorlar bizim de söz hakkımız olduğunu. ama ben biliyorum benimki kıskançlığından yapıyor.yanımda çocuk olunca laf atamasınlar diye
Bana baskıyaparlarken bi ara k.v dedi ki çocuk kadını eve bağlar.. bağladıda. Çocuk bağlasın bana katlansın mecbur olsun... anlasamasanda devam et...

Bu devirde hala nasıl geri çekilme yöntemiyle korunabiliyorsunuz şaşırdım kaldım. Durumunuza üzüldüm ama zaten hamile kalma riskiniz normal bir ilişkiden çok da az değilmiş. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu ay testinizi yaptırın. Eğer hamile değilseniz doğru düzgün ve gerçek bir korunma yöntemi kullanın derim ben.

canım senin rızan olmadan eşinin kararıyla zor bi durum biliyorum ama ağlama düşünsene bebişin olucak üzülme bence. eşinle durumu konuş erkekler o psikoloji işinden anlamıyorlar çünkü eğer hamile değilsen bu konu için mutlaka çözüm bulun. birde ben vajinismusu yenmeden nie bebek olmasın dedınızı anlamadım ?

ya arkadaşım yanlış anlamada benim bildiğim vajinismussan nasıl ilişkiye giriyorsun ben onu anlamadım...bi açıklayabilirmisin?

ya arkadaşım yanlış anlamada benim bildiğim vajinismussan nasıl ilişkiye giriyorsun ben onu anlamadım...bi açıklayabilirmisin?

içime alamıyorum sadece uç kısmını alabiliyorum zorlayınca daha fazla alamıyorum

ertesi gün hapı aldım ama kanama geldi 3 gün korktum hamile değilimdir inşallah,yumurtlama dönemindeydim çünkü.vajinusmus problemini çözemedim daha,terapiye gidiyorum şimdi.tam anlamıyla cinselliği yaşamadan da hamile kalmak istemiyorum

tam anlamıyla bir ilişki yaşamıyorduk çünkü.doğum kontrol hapı aldım zaten,ama adet günü başlamak gerekiyormuş.adete kadar bekleyeceğim şimdi

Bana baskıyaparlarken bi ara k.v dedi ki çocuk kadını eve bağlar.. bağladıda. Çocuk bağlasın bana katlansın mecbur olsun... anlasamasanda devam et...

bu sefer hamile kalmam inşallah hap aldım artık kullanmaya başlayacağım.doktorum bile 1 yıl önermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…