vajınusmus san hıc ılıskı olmazdı sen olayı aşmışsın cocuksuz evlılıkmı olur yap ver sene bır tane
Abartılıcak Bir konu Değil.. Eşinizin yaptığıda yanlış.. Büyütmeyede Değmez.. İnşallah yenersin Sorununu..
Zorla olacak sey mi yahu...
Ertesi gun hapini ayda bir kere kullanabiliyorsun zaten yumurtlama donemini hesaplayacaksin uzun is :) hakkinda hayirlisi olsun insallah
Büyük düşüncesizlik.eşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demiştidün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim
madem eşin sana sormadan böyle bişey yaptı sen de hapla korun ona söylemeden
çocuk kendini hazır hissetmeden yapulacak bişey değil
kaldı ki çocuk doğunca sorumluluğunu üstlenecek mi?senin kadar uykusuz kalacak mı?her şeyinde sana yardım edecek mi?
oh ya ne güzel mantık.ben istiyorum olacak demek ne kadar kolay
Büyük düşüncesizlik.
Taviz vermeyin sakın yaptığı gerçekten terbiyesizce.
Bu tek taraflıca karar verilebilecek birşey değil.
Dilerim hastalığınızıda yenersiniz en kısa zamanda
Çok üzüldümteşekkür ederim.taviz vermiyorum ama onun da özür dilediği yok.pazar gününden beri konuşmuyoruz aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz
değil ama bunun onu için bir önemi var mı hala anlamadım
Bana baskıyaparlarken bi ara k.v dedi ki çocuk kadını eve bağlar.. bağladıda. Çocuk bağlasın bana katlansın mecbur olsun... anlasamasanda devam et...üzüldüm canım.neden anlamak istemiyorlar bizim de söz hakkımız olduğunu. ama ben biliyorum benimki kıskançlığından yapıyor.yanımda çocuk olunca laf atamasınlar diye
eşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demiştidün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim
canım senin rızan olmadan eşinin kararıyla zor bi durum biliyorum ama ağlama düşünsene bebişin olucak üzülme bence. eşinle durumu konuş erkekler o psikoloji işinden anlamıyorlar çünküeşimle dün kavga ettik.ben vajinismusum.daha 2,5 aylık evliyiz.çocuk düşünmüyordum o yüzden.önce şu durumdan kurtulmak istiyordum çünkü.konuşup anlaşmıştık ama o hala istiyordu.geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk bana güven demiştidün içime boşaldı,vajinismus olduğum için bir kısmı tabi.bana sormadan yaptı bunu,isteyerek.ben de kızdım gittim içeri.az sonra geldi özür dilemedi,hatta bana kızdı ne var ne oluyor diye.o istiyormuş bana sorsa olmayacakmış falan.koştur koştur nöbetçi eczane aradım 1 tane vardı onda da ertesi gün hapı yoktu.geldim eve başka odada vakit geçirdim yatana kadar.yatağı ayırmadım ama.hala özür yok bugün oldu işten geldi yemek hazır dedim geldi yedi.eline sağlık muhabbet bu kadar.sonra da arkadaşlarıyla buluşmaya gitti.bense evde ağlama krizindeyim.neye pişman olacağıma şaşırdım.umrunda bile değilim
ya arkadaşım yanlış anlamada benim bildiğim vajinismussan nasıl ilişkiye giriyorsun ben onu anlamadım...bi açıklayabilirmisin?
canım senin rızan olmadan eşinin kararıyla zor bi durum biliyorum ama ağlama düşünsene bebişin olucak üzülme bence. eşinle durumu konuş erkekler o psikoloji işinden anlamıyorlar çünküeğer hamile değilsen bu konu için mutlaka çözüm bulun. birde ben vajinismusu yenmeden nie bebek olmasın dedınızı anlamadım ?
Bu devirde hala nasıl geri çekilme yöntemiyle korunabiliyorsunuz şaşırdım kaldım. Durumunuza üzüldüm ama zaten hamile kalma riskiniz normal bir ilişkiden çok da az değilmiş. Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir. Bu ay testinizi yaptırın. Eğer hamile değilseniz doğru düzgün ve gerçek bir korunma yöntemi kullanın derim ben.
Bana baskıyaparlarken bi ara k.v dedi ki çocuk kadını eve bağlar.. bağladıda. Çocuk bağlasın bana katlansın mecbur olsun... anlasamasanda devam et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?