- 13 Ağustos 2013
- 730
- 99
- 53
- Konu Sahibi portakalsuyuu
anlatsana derken yani gönderiğin her neyse açılmadı sayfada
Kusura bakma ben kapali yazmisim burda bize yazdigin gibi tek tek anlat karsina alipta seni dahada uzdugunu soyle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlatsana derken yani gönderiğin her neyse açılmadı sayfada
Kusura bakma ben kapali yazmisim burda bize yazdigin gibi tek tek anlat karsina alipta seni dahada uzdugunu soyle
Ya aklına gelmeyen şey kalmadı muska yapıldığını bile düşünüyo![]()
Ben yaşanmışlıklarımı ulu orta anlatmayı pek sevmem her nekadar şuan sanal olsamda hoşlanmıyorum benim yazdıklarım ve benim yaşanmışlarım ama artık o kadar çıkmazdayım ki bir çare bulamıyorumErkek arkadşım sorun ne konuşabilcek durumdayız ne anlaşabilcek durumda. Fotograflarına baktığımda o kadar masum duruyo ki karşımda elime diken batığında elini uzatabilecek eski hali varken şimdi karşısında hüngür hıçkır ağladığımda tepki vermeyen biri var
ona beni sevmiyormusun dediğimde kötü olduğumu bildiğin halde şu halde nasıl oluyorda bende ilgi bekliyorsun ilgiye muhtaç olsam bile ilgi isteyebiliyorsun diye cevap veriyor oysa atladığı bi nokta var o kötü olduğunda ona ilgimi asla eksik etmiyorum ama o kötü olduğu için ilgisini esirgiyo üstelik yaptığı esirgeme değil yaptığım hiç bişey gözüne gelmiyor ve yapmamışım gibi davranıyor ailesiyle olan sıkıntılarını gidermek istiyorum ama çabamın boşa gittiğini görünce gücüm tükeniyor elimden bişey gelmiyo ve bende kendimi salıyorum kavgalar başlıyor bu defada üstelik ben ona ilgi gösterdiğim zamanda kavga ediyoruz örnek vericek olursam arkadaşıyla tartışıp morali bozuk olduğunda ona üzülmemesini arkadş aralarında olabilcek olduğunu söylediğimde sert bir şekilde nasıl üzülmeyeyim söyledinde sözmü diye azarlıyıveriyor üstüne gitmeyeyim diyorum bu seferde benile ilgilenmiyorsun benimle konuşmuyorsun diyor
ona yaptıklarını anlattığımda moralinin bozuk olmasının hiçmi öneminin olup olmadığını zor bi dönem geçirdiğini bildiğim halde anlatmaktan vazgeçtiğimi söyleyince kendimi suçlu hissediyorum kavgalarımızın şiddeti o kadar artıki uluorta birbirimize bağırır olduk küfür etmekten nefret eden kişi yok karşımda herşeye özelliklede kendine küfreden biri var üstelik aslan burcu ve egoistin önde gidenidir ne yapacağımı şaşırdım ben burçlara çok inanmasamda tipik bir aslan burcu erkeğinin özelliklerini taşıyor ne yapmam gerektiği konusunda sizlerden yardım bekliyorum lütfen bana bir yol gösterin onun kendine zarar vermesi beni üzüyor şimdiden teşekürler.
Ah canım bu davranışlar bana o kadar tanıdık geliyor ki 1 sene öncesinde yaşadığım ilişkide ki egomanyak eski sevgilimi anlatıyor resmen .. Bende Aslan Burcuyumdur, ama hiç ilişkimde benim sözüm geçer havasında değildim. Ayrıca o erkek arkadaşımda aslan burcuydu, allahım yemin ediyorum ömrümü yiyip bitirmişti. İlişkimiz süresi boyunca bi inat, bi naz bi kapris artık çıldıracaktım. Bi keresinde tek bi kelime askim demesini 3 ay beklediğimi bilirdim.Ama nasıl sabırlıyım anlatamam kendimi zor tutuyorum, yüzüne askim tatlım diyorum arkamı dönünce sövüyorum artık sinirimden :))
Hep sabrettim azıcık Pollyannacılık yap Özge diyorum, yaptım da ama nafile öyle tiplerden kesinlikle adam olmaz bebeğim! Sadece kendine zarar verip durursun o kadar. Ve hep düşünüp durursun acaba eksiklik bende mi diye .. Kesinlikle eksiklik sende değil bunu unutma! Sen sonuna kadar haklısın ama onların ego tavan yapmış. Biraz zor olacak bu dediğim ama yol yakınken önüne bak yoksa ömrünü yiyip bitirirsin onunla.
İlişkimizin başlarında gözümün içine bakıyordu resmen, hemde hayranlıkla. Beni güldürmek için şebeklikler yapıyordu ben kendimi naza çekiyordum falan. Sonra bende ona ilgimi gösterince hatta adeta ilgi patlaması yaşattım çocuk resmen evrim geçirdi.O kaçıyor ben kovalıyorum ..Sonunda bi cesaret ayrıldım ondan, çok ağladım zırladım nasıl unutacağım diye. Sonra tesadüfen biri çıktı karşıma ve allahım melek gibi. Beni mutlu etmek için elinden geleni yapan harika bi insan. Ve her zaman benim mükemmel bi sevgili olduğumu dile getirip dururdu. Ve o an anladım ki sorun bende değil o öküzdeymiş.
Diyeceğim o ki öyle tipler asla düzelmiyor kuzum, sevsen bile bi cesaret edip onuda şaşırtacak bi hamle ile noktalamanÖyleleri evliliği bile düşünmez, senin için sadece zaman kaybı olur ..
bende sevgilimde aslan burcuyuz.kendi adima konusursam cok kolay biriyim aslinda.bi hediye, bi opucuk, guzel ovgulu sozler,tatli bi ozur bana herseyi unutturur.sevdigim insan yanimda agliycak ben umursamiycam.oyle bisey mumkun degil.ama benim sevgilimde surekli soyler sakin aglama aglayan kixlardan hic hoslanmam guclu ol diye.belki cok agladiginiz icin sinir oluyodur artik.surekli ilgiye de gerek yoktur.dozunu ayarlaman gerek.herseyi yapmalisin zamani geldiginde.bence erkek arkadasini sen biraz fazla simartmissin.ondan kaynaklaniyo davranislari.
İnanın evlilik düşüncesi olduğuna eminim yoksa asla ve asla onunla ciddi düşünmesem bu kadar yıpratmam hatta hayatıma almazdım büyük konuşmak istemiyorum ama ciddi olmadıkça kimseyle çıkmamda bana bu güveni verdi tartışmalarımızda bile bu güven vardı sizin anltattığınız olayın aynısınıda ben ona yaptım önce yıllarca peşimden koştu hemde hiç umut vermedim bile defalarca hayır yanıtını aldı sonra sevgimi göstermeye karar verdim ve aynen sizingibi değil sevgimi göstermek sevgi patlaması yaşattım çocukta ama benim sevgim yeterli gelmedi olna sürekli birilerinin sevgisizliklerinden yakındı ailesinin onun dersleri yüzünden onu sevmediğin falandı filandı her insan ailesiyle tartışır ben sürekli olurmu bak şöyle böyle diye diye iyice abarttı havadan nem kapar oldu yada bilerek nem kapıyormuş gibi yaptı üstelik ilgi göstermem için belkide böyle yapıyordu ayrıca 7/24 dip dibeydik kendimi nedense bi türlü özgün hissedemiyordum önceleri çok güzeldi fakat gözüme neyin battığını bilmiyordum ama bence gözüme batmasının tek sebebi her yerde olur olmaz tartışmalarımız ve ben 7/24 onunla olmaktan değilde 7/24 onunla tartışmaktan korkar olmuştum galiba üstelik işin tuhaf tarafı tartıştıken istemiyorsa gidebileceğimi söylediğimde bana her defasında istemiyor değilim diyip birssürrü o sinirli haliyle kulağıma hoş gelecek sözler ediyordu ağzından çıkan her güzel kelime onu bir adımda daha yumuşatıyordu ayrıca benide ama ben yoruldum artık hem defalarca onun haksız yere tartışma konusu bulup tartışmasından hemde ardından hemen yumuşamaktan kavgalarımızı görenlerin söylediği tek kelime var 10 yıllık evliler gibi kavga ediyorsunuz.. İşin garip tarafı bende bir güven problemi var ona karşı önceden böyle değildim ama nedense ne zaman çok ilgi bekler oldu o zaman herşeyi ilgi için yaptığını düşündüm bi aralar bana okulun orda tinercilerin onun yolunu kestiğini anlatmıştı bende hıhhıhı diyip dinlemiştim hatta iyi bak Allah korumuş falan demiştim ama ne kadar mükemmel bi oyunculuk sergilemeye çalışsamda karşından aldığın bi elektirik vardır ya emin o da inanmadığımı anlamıştır yada hissetmişştir çünkü okulunun olduğu yer çok nezih bi yer ve tinercilerin orda olabilceğini hiç zannetmiyorum derken onun okuluna giderken benim önü gerçekten tinerciler kesti başka bi arkadaşım görüp yanıma geldi o şekilde geçtim ordan işin garip tarafı tinercilerin olduğuna inandım ama herşeyi abartan bi erkek arkadaşım olduğu için neden hala onu değilde bi arkadaşının önünün kesildiğini ve onunda bana kendi önünün tinerciler tarafından kesildiğini anlattığını düşünüyorum içimde sürekli bir güven problemi var napacağımı bilmiyorum o kadar çok ilgi yüzünden yaptığı şeyler var artık gerçekten yaşıyorumuydu yoksa hayal dünyasındamı vardı yoksa sırf ben onunla ilgileneyim diyemi yapıyordu inanın bi sürü hareketi vardı geceleri nedense onu 3 harflilerin korkuttuğunu söylerdi bu normaldi korkutması herkese olabilir rüyadır sonuçta ama ona zarar veriyor olduğunu söylemesi beni çileden çıkardı bir türlü inanmıyordum neden onun başına gelsin ki böyle bişey şimdiye kadar yoktu neden bizim tartıştığımız akşam olmuştu 1 değil 2 değil her tartışmamızda baş gösteriyodu yada her tartışmamızda hasta oluyordu bazen bi bakıyorsunuz erkek arkadaşları arıyor yenge hastahaneye kaldırıyoruz bayıldı diye doktora gidiyoruz biliyorum bişey çıkmıycak doktorlar bulamıycaklar diyip duruyo tabikide bulamazla rol yaparsan nasıl bulsun adam bu kadar ilgi beklemesini hala anlamış değilim ilgiye muhtaç olsaydı ona bir damla ilgi gösterdiğimde mutlu olurdu diye düşünüyorum ilgiye muhtaçdeğilse neden psikolojisini bozacak şekilde bu denli hareketler yapıyordu artık ağlamaktan uyuyamaz ders dinleyemez oldum gözlerim şiş bi şekilde hergün okula gidiyorum ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten(((((
(
(
(
((( bi akıl verin bana lütfen ayrılmak istemiyorum kolay olan ayrılmak evet acı çekecem belki ama ben savaşmak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum lütfen yardım edin bana
(((
anlasildi.fazla ilgiye duskun.ama aslan burclari yalandan nefret eder durust merttir.yalan soylemiyodur belki ama abartiyo olabilir.tartismalarda cok ustune gidiyosaniz bunaliyo olabilir.kurtulmak icin yapiyo oyleyse.baskiya gelemezler.cok ustune dusmeyin tartismayin.
Ahhh ahhh bende aslan burcluyum.. Isin zor desene.
Birde erkek olunca. Aslanlar cok ilgi isterler, o hep bana ilgi versin derler. Bence bir sure sen bir kabuguna cekil. Ilgisiz birak biraz. Bakalim nasilda degisiyor :))
Yuz verme yani fazla. Yuz verdikce havalara ucuyoruz biz aslanlarbiraz fazla acik konustum
![]()
İnanın evlilik düşüncesi olduğuna eminim yoksa asla ve asla onunla ciddi düşünmesem bu kadar yıpratmam hatta hayatıma almazdım büyük konuşmak istemiyorum ama ciddi olmadıkça kimseyle çıkmamda bana bu güveni verdi tartışmalarımızda bile bu güven vardı sizin anltattığınız olayın aynısınıda ben ona yaptım önce yıllarca peşimden koştu hemde hiç umut vermedim bile defalarca hayır yanıtını aldı sonra sevgimi göstermeye karar verdim ve aynen sizingibi değil sevgimi göstermek sevgi patlaması yaşattım çocukta ama benim sevgim yeterli gelmedi olna sürekli birilerinin sevgisizliklerinden yakındı ailesinin onun dersleri yüzünden onu sevmediğin falandı filandı her insan ailesiyle tartışır ben sürekli olurmu bak şöyle böyle diye diye iyice abarttı havadan nem kapar oldu yada bilerek nem kapıyormuş gibi yaptı üstelik ilgi göstermem için belkide böyle yapıyordu ayrıca 7/24 dip dibeydik kendimi nedense bi türlü özgün hissedemiyordum önceleri çok güzeldi fakat gözüme neyin battığını bilmiyordum ama bence gözüme batmasının tek sebebi her yerde olur olmaz tartışmalarımız ve ben 7/24 onunla olmaktan değilde 7/24 onunla tartışmaktan korkar olmuştum galiba üstelik işin tuhaf tarafı tartıştıken istemiyorsa gidebileceğimi söylediğimde bana her defasında istemiyor değilim diyip birssürrü o sinirli haliyle kulağıma hoş gelecek sözler ediyordu ağzından çıkan her güzel kelime onu bir adımda daha yumuşatıyordu ayrıca benide ama ben yoruldum artık hem defalarca onun haksız yere tartışma konusu bulup tartışmasından hemde ardından hemen yumuşamaktan kavgalarımızı görenlerin söylediği tek kelime var 10 yıllık evliler gibi kavga ediyorsunuz.. İşin garip tarafı bende bir güven problemi var ona karşı önceden böyle değildim ama nedense ne zaman çok ilgi bekler oldu o zaman herşeyi ilgi için yaptığını düşündüm bi aralar bana okulun orda tinercilerin onun yolunu kestiğini anlatmıştı bende hıhhıhı diyip dinlemiştim hatta iyi bak Allah korumuş falan demiştim ama ne kadar mükemmel bi oyunculuk sergilemeye çalışsamda karşından aldığın bi elektirik vardır ya emin o da inanmadığımı anlamıştır yada hissetmişştir çünkü okulunun olduğu yer çok nezih bi yer ve tinercilerin orda olabilceğini hiç zannetmiyorum derken onun okuluna giderken benim önü gerçekten tinerciler kesti başka bi arkadaşım görüp yanıma geldi o şekilde geçtim ordan işin garip tarafı tinercilerin olduğuna inandım ama herşeyi abartan bi erkek arkadaşım olduğu için neden hala onu değilde bi arkadaşının önünün kesildiğini ve onunda bana kendi önünün tinerciler tarafından kesildiğini anlattığını düşünüyorum içimde sürekli bir güven problemi var napacağımı bilmiyorum o kadar çok ilgi yüzünden yaptığı şeyler var artık gerçekten yaşıyorumuydu yoksa hayal dünyasındamı vardı yoksa sırf ben onunla ilgileneyim diyemi yapıyordu inanın bi sürü hareketi vardı geceleri nedense onu 3 harflilerin korkuttuğunu söylerdi bu normaldi korkutması herkese olabilir rüyadır sonuçta ama ona zarar veriyor olduğunu söylemesi beni çileden çıkardı bir türlü inanmıyordum neden onun başına gelsin ki böyle bişey şimdiye kadar yoktu neden bizim tartıştığımız akşam olmuştu 1 değil 2 değil her tartışmamızda baş gösteriyodu yada her tartışmamızda hasta oluyordu bazen bi bakıyorsunuz erkek arkadaşları arıyor yenge hastahaneye kaldırıyoruz bayıldı diye doktora gidiyoruz biliyorum bişey çıkmıycak doktorlar bulamıycaklar diyip duruyo tabikide bulamazla rol yaparsan nasıl bulsun adam bu kadar ilgi beklemesini hala anlamış değilim ilgiye muhtaç olsaydı ona bir damla ilgi gösterdiğimde mutlu olurdu diye düşünüyorum ilgiye muhtaçdeğilse neden psikolojisini bozacak şekilde bu denli hareketler yapıyordu artık ağlamaktan uyuyamaz ders dinleyemez oldum gözlerim şiş bi şekilde hergün okula gidiyorum ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten(((((
(
(
(
((( bi akıl verin bana lütfen ayrılmak istemiyorum kolay olan ayrılmak evet acı çekecem belki ama ben savaşmak istiyorum bişeyler yapmak istiyorum lütfen yardım edin bana
(((
Canm su aralar sıkıntım vardı internetede giremiyodum yeni gördüm mesajını sana şöyle soyliyeyim ben aptalmışım su an ayrıldık ve yasım 1 hafta sürdü ilk gün cok kötüydüm sonra yavaş yavaş topladm kendimi simdide cok mutluyum cok sukür ozele gelirsen yardmcı olurum sana sen canını hic sıkmaCANIM ŞUAN İLİŞKİN NE BOYUTTA BİLEMİYORUM AMA SANA BİRŞEY SÖYLİM Mİ AYNI ŞEYLERİ AYNI PSİKOLOJİDE ERKEKLERLE BİRLİKTEYİZ SENİNLE. BENİM 7 AY OLDUGU NİŞANLADNDIK 4 AY SONRA DA DUGUNUM VARDI AMA DUN OYLE BISI OLDU Kİ KADIN DOGUMA GITMEM GEREKİYORDU TEK Bİ DOKTOR TEK Bİ HASTANE VAR BULUNDUGUM İLÇEDE BU NEDENLE ACİL GTMELİYDİM ENDİŞE ETTİĞİM Bİ DURUM SÖZ KONUSUYDU. AMA DOKTOR ERKEKTİ. VE BUNU DAYANAMAYIP GTTIKTEN SONRA SOYLEDIM VE İLİŞKİMİZİ BİTİRDİ. HALA CEVAP YOK NE YAPICAM BİLEMEZ Bİ HALDEYİM. AMA DEDİĞİN GİBİ İLGİ ALAKA BEKLEYEN HER ŞEYE KIZAN GERİLEN VE SANA PATLAYAN SEN ONU TESELLİ ETSEN DAHİL YİNE SANA KIZAN Bİ İNSAN. İLGİ İSTER VERİRSİN AMA BURNUNDAN GETİRİR BİRAZ GERİ ÇEKİLİP PEŞİMDEN KOŞTURAYIM DERSİN O ZAMN İLGİSİZLİKLE SUÇLAR VE AYRILMAYA KADAR GİDER. İKİ ARADAYIM NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM KİMİ ZAMAN. O DA ASLAN BURCU ERKEĞİ. AŞIRI KISKANIR SORUN ÇIKARIR İSTEDİĞİ OLSUN DİYE TEHDİT EDER AMA SEN ONA NİYE ONA BUNA SUNA BAKTIN DEDIĞINDE YINE BURNUNDAN GETIRIR SEN BENI KISKANAMAZSIN DER.. BAKARIM AMA AÇ GBİ DEĞİL NORMAL BAKARIM DER. KIZLARIN ONA BAKMASINI İSTER EGOSU İÇİN BU HOSUNA GDERMİŞ. BENDE ASLAN BURCUYUM AMA TUM BUNLARI YAPMAYA HAKKIMI BIRAKIN BEN DOKTORA BILE GDEMIORUM. BEN NE YAPICAM. NİŞAN OLDU SALON TUTULDU İNSANLARA SOYLENDİ NE YAPICAMMMM![]()