Ağlamak istemiyorum ??

Dionisa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.146
14
158
36
İstanbul
Merhaba kızlar.
Sorunum ağlamak.
Moralim bozulsa, biri bişiy diyip kalbimi kırsa hemen oturup ağlıyorum.
Yani karşılarında dimdik duramıyorum.
Misal veriyim bizim babamla ilişkimiz pek iyi değil.
Söz veriyorum kendime takmıcam beni üzdüğünde duruşumu bile değiştirmicem diyorum.
Yok, olmuyor.
Başlıyorum zangır zungur ağlamaya.
Kpss hazırlığındayım ara da motivasyon düştüğü oluyor.
Hemen zırlıyorum başaramazsam diye.
Doktora da gittim aslında bundan dolayı.
Psikolojik sorundan kaynaklanmıyormuş, yapım çok duygusalmış.
Ama ben artık kendime gıcık oluyorum.
Hele regl dönemimi hiç söylemiyorum.
Alınganlığın hat safhasında oluyorum.
Bugünde öyleydi.
Annemle abim, abimin evleneceği kızın yanına gittiler başka şehire.
Anneme bişiy söyledim izin vermedi.
Hemen hüzünlendim.
Abimde hemen ne bu surat yengen gelince onu istemezsin sen gıcıklık yaparsın falan demeye başladı.
( biraz sorunlu da bu mesele ben istemiyorum evleneceği kızı ve ailesini)
Benim surat beş karış oluverdi.
Şöyle dik durayım hemen lafı söyliveriyim diyorum ama yapamıyorum.
Var mı bu durumda olan, ne yapsam bilemedim.

Ağlamaktan sıkıldım...

Ağlamak çok güzel birşey.
Ağlamak bir nevi pskolojik terapı gibi.
Bende çok sulu gözümdür bugüne kadar hiç dert etmedim bunu.
İnanın kendinizi o şekilde rahatlatmazsanız pskolojik ve biyolojik sorunlarınızda artar.

bende aşırı duygusalım ve bu huyumdan nefret ediyorum bir şey oluyor moralim sıfırlanıyor kendime engel olmaya çalışıyorum bunu bazen başarabiliyorum bazense bütün gün surat beş karış oturuyorum senin gibi kpss ye çalışıyorum ve olumsuz etkiliyor güzel şeyler hayal ederek kendimi telkin ediyorum aslında ağlamak rahatlatıyor ama daha güçlü durabilmeyi isterdim ben yengeç burcuyum işin kötüsü ay burcumda yengeç böyle zamanlarda burcumdan nefret ediyorum:)

bu kadar hassaslık sana zarar verir dikkat et
hayatı ve insanları da bu kadar ciddiye alma
birazcık dalgasına takıl, hayatın mizah yönünü yaşa
vız gelir tırıs gider havasında ol
ilkin çaba harcaman gerekir sürekli sonra zaten alışkanlığa dönüşür

İşte insanlar beni sallamıyor ben neden takıyorum diyorum.
Hemen üzgün bir hal alıyorum.
melankolik değilde farklı birşey.
Benim rahatsız olduğum bu hassaslığımı bilip daha çok üstüme gelmeleri.
Ağlayarak prim vermek istemiyorum

Beni anlatmışsın resmen.Ben birde balık burcuyum,biriyle tartışınca hemen gözlerim dolar ne kadar engellemeye çalışsam da.En ufak sözde canım sıkılır.

Aslında kötü bir durum.Ben ağlayınca sanki karşımdakine karşı ezilmişim gibi hissediyorum kendimi.Keşke daha güçlü bir yapıya sahip olsaydık.Canını sıkma böyle yaşamaya alış çünkü sen böylesin-böyle kalacaksın.

dğn kardeşimn sınıfı geldi doğm günü kutlamaya onu öyle görnce ağladım mutlulktan glmem gerekirken ağlıyorum yaa. geçende türkiyeyle ilgli bi video izledm ama hüzünlenicek deil gururlanılcak bişy ağladım. nfret ediyorum dışarda olsam dalga geçerlerr

evet aklına gelebilcek ne varsa hüzünlendiriyor.
sonra ya acıncak duruma düşüyorum yada gülüncek :)

Öyle mi diyorsun of of

İşte insanlar beni sallamıyor ben neden takıyorum diyorum.
Hemen üzgün bir hal alıyorum.
melankolik değilde farklı birşey.
Benim rahatsız olduğum bu hassaslığımı bilip daha çok üstüme gelmeleri.
Ağlayarak prim vermek istemiyorum

Uff aynı ben iyice sulugöz oldum cıktım biri bağırsa bıle gözlerim doluyor bende cok duygusalım..Ama ağladığım zaman rahatlıyorum bi nebze iyi gelıyo zaten ağlayamazsa ınsan üzüntü daha ciddi hastalıklara sebep oluyomus yanı bence iyi bisey sayılır..:)

Canım yanlız değilsin bende fazlasıyla sulugözüm ama bunu hiç sorun etmemiştim..Bukadar takıyorsan üzüldüğün zaman ağlamıcam dıye düşün bastır duygularını ben arada oyle yapıyorum gözlerim tam sulanacakken gerı gıdıyo:):)

canım benimm ağlamaak güzel bişey ama herşeyede ağlanmazkii hayatı bukadardaa ciddiye almaa birisi seni üzecek bişey dersee ver cvabını içinde tutmaki senin bu zayflğını bilip üstünee gelmesinler..birazz sık dişinii hemen bırakmaa..ağlayacaksandaa kimsenn yanında ağlamaa sert dur biraz bi başına olnca sessz sessz ağlaa rahatlarsınn:)))bende çok duygusalımdr bi haber olsun ağlarım dizilere ağlarm falannamaa dışardki insanlara sorsann çok sertim :)))kendini bu şekilde yıpratmaa vee ben böyleym deyip hep oturup ağlamaa güçlü durr insanlar üzerine gelmesinn..

Aynı ben.
Bende çok aşırı duygusalım.
Hemen küçücük bişey olsa bile gözlerim dolar.
Hele sevgilimle tartışsak hemen duygusala bağlarım ağlarım sürekli.
Bu çok kötü bi durum gibi geliyor bana çünkü güçlü olmak her şeyde ağlamak istemiyorum.
Hatta ağladıktan 2-3 saat sonra neden ağladıysam ne gerek vardıki diye düşünüyorum.
Nasıl değişcek bu durum bilmiyorum.s

Evet aynen.
Bir arkadaşımla tartışırken mesela çok zor dayanıyorum hemen açıyorum muslukları
aslında ağlayarak rahatlıyorum evet
ama işte insanlara karşı güçsüz durmak istemiyorum.

Evet aynen.
Bir arkadaşımla tartışırken mesela çok zor dayanıyorum hemen açıyorum muslukları
aslında ağlayarak rahatlıyorum evet
ama işte insanlara karşı güçsüz durmak istemiyorum.

Nasıl güçlü olucaz bilmiyorumki.
Banada bi çözüm lazım :)

Sınav stresini bu şekilde yansıtıyor olabilirsin.
Daha önceden de mi böyledydin, sınav yokken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…